Inari Syrjänen

170 cm / kg
Syntynyt 1994


Uutisia henkilöstä Inari Syrjänen

7.8.2019 09:16 Naisten I divisioona

EBT:n naisten harjoitusrinkiin tukku pelaajia

EBT:n naisten joukkueen harjoitusrinkiin liittyvät uusina pelaajina Inari Syrjänen, Essi Lyytikäinen, Siiri Ukkonen, Lisa Ceker ja Amanda Niinikoski.

15.10.2017 Pääjuttu

Naisten I divisioona käynnistyy sunnuntaina

Naisten I divisioona palaa koripallo-ohjelmistoon tänään sunnuntaina 15.10. Sarjassa nähdään nousijajoukkueena alkavalla kaudella lahtelainen SB-Girls. Vantaan Puhuttaret vaihtoi nimensä seurayhteistyön myötä Ringsideksi.

Turun Riento valmiina 75-vuotisjuhlakauteen

Turun Riento avaa kautensa naisten I divisioonassa 15.10. Kauden aikana ilmassa on juhlan tuntua kun seura juhlii 75-vuotista taivaltaan Suomen koripallokartalla.

7.4.2013 Pääjuttu

Honka Akatemia ja WB/Capitals A-tyttöjen finaaliin, HNMKY kuittasi B-poikien finaalipaikan

A-tyttöjen ensimmäisten SM-välieräotteluiden voittajat jatkoivat voittojaan myös sunnuntaina. Honka Akatemia ja WB/Capitals antoivat kylmää kyytiä OrJylle ja EBT:lle ja etenivät ikäluokan finaaliin. B-pojissa HNMKY teki toisen kerran selvää jälkeä Hongasta, mutta sisuuntunut ToPo tasoitti välieräsarjansa otteluvoitot HoNsUa vastaan.

2.5.2011

Suomalaiset sijoille 10 ja 13 koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat saatiin päätökseen Kiinan Zhangjiagangissa. Suomea edustaneet Mäkelänrinteen tyttö- ja poikajoukkueet sijoittuivat kovassa seurassa sijoille 10 ja 13. Suomen joukkueet valittiin kisojen Fair Play -joukkueiksi. Valinnan perusteina ovat urheilullinen käytös pelikentällä ja pelikentän ulkopuolella sekä vastustajien, toimitsijoiden ja pelin kunnioittaminen.

28.4.2011

Tytöille voitto, pojille taas tiukka tappio koululaiskisoissa

Sijoituspelit käynnistyivät koripallon koululaisten MM-kisoissa Kiinan Zhangjiagangissa. Suomen tytöt voittivat ensimmäisessä sijoitusottelussaan Israelin, kun pojat puolestaan taipuivat Luxemburgille.

27.4.2011

Kitkerät tappiot suomalaisille koululaisten MM-kisoissa

Kiinan Zhangjiagangissa pelattavien koululaisten koripallon MM-kisojen alkulohkot on pelattu päätökseen. Alkulohkovaiheen päätöspäivä oli suomalaisjoukkueille raskas, sillä hyvistä peleistä huolimatta tiukat tappiot pudottivat niin tytöt kuin pojatkin alempaan jatkosarjaan pelaamaan sijoista 9-16.

26.4.2011 Pääjuttu

Mäkelänrinteen tytöille kaksi voittoa koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat ovat käynnissä Kiinan Zhanjiagangissa. Suomea edustavat Mäkelänrinteen tytöt avasivat turnauksensa kahdella voitolla lyötyään Hollannin ja Kiinan kakkosjoukkueen. Mäkelänrinteen pojat kärsivät puolestaan omissa avauspeleissään niukat tappiot Turkille ja Tshekille.

24.7.2010 Maaottelu

Juniorimaajoukkueet vedossa Helsingissä

Suomen juniorimaajoukkueet jatkoivat hyviä otteitaan helsinkiläisyleisön edessä hakemalla kolme voittoa myös lauantain otteluistaan. Suomi on voittanut kaikki kahdeksan Helsingissä kesän aikana pelaamaansa maaottelua.

2.7.2009 Maaottelu

Nuorisomaajoukkueiden toinen Liettuan leiritys päätökseen

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien sekä alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet päättivät torstaina yhdeksänpäiväisen leirityksensä Liettuassa. Illan päätapahtumassa Suomen 18-vuotiaat pojat hävisivät maaottelun Liettualle lukemin 57-76 (33-42).

1.7.2009 Maaottelu

18-vuotiaat pojat pistivät Liettuan lujille

B-divisioonan EM-kisoihin valmistautuva Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue laittoi viime vuonna 18-vuotiaiden EM-hopeaa voittaneen Liettuan tiukoille keskiviikkona pelatussa maaottelussa. Myös alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet pääsivät keskiviikkona parketille.