Dan Cross

191 cm / kg
Syntynyt 1973


Uutisia henkilöstä Dan Cross

Samuel Haanpää suuntaa Kyproksen kestomenestyjään

Keväästä 2010 Espanjan kakkosliigan Palencia Baloncestoa edustanut maajoukkuetakamies Samuel Haanpää, 24, siirtyy ensi kaudeksi Kyproksen pääsarjan kestomenestyjä Keravnos Strovoloun joukkueeseen. 203-senttisen Haanpään uusi seura pelaa myös Euroopan kolmoskilpailu EuroChallengessa.

6.4.2003 Pääjuttu

Tiivis joukkuepeli toi Hongalle mestaruuden

”Vaikeuksien kautta voittoon” näyttää olevan teema espoolaisjoukkue Hongalle. Honka korvasi neljännessä finaalissa loukkaantuneen Dan Crossin tasaisella joukkuepanoksella ja varmisti kolmannen peräkkäisen Suomen mestaruutensa kakkosviisikolla. Honka voitti sunnuntaina 3.623 katsojan edessä Joensuun Katajan lukemin 79-66 ja pääsi juhlimaan mestaruutta otteluvoitoin 3-1.

5.4.2003 Pääjuttu

Honka dramaattisella vierasvoitolla kiinni koriskultaan

Espoolainen Honka on voiton päässä kevään 2003 miesten Suomen mestaruudesta. Honka onnistui riistämään kotiedun uudelleen itselleen, kun se lauantaina voitti dramaattisten loppuhetkien jälkeen Katajan Joensuussa lukemin 76-73. Mestaruuden varmistamista Honka pääsee kokeilemaan sunnuntaina kotikentällään LänsiAuto Areenalla neljännessä finaalissa, joka alkaa klo 13.

31.3.2003 Pääjuttu

Honka nipisti kotiedun itselleen

Espoolainen Honka aloitti räväkästi miesten SM-finaalit. Se varasti heti ensimmäisessä kohtaamisessa joensuulaista Katajaa vastaan kotiedun itselleen. Honka venyi vieraskentällä Joensuussa maanantaina 76-74-voittoon. Toinen finaali pelataan keskiviikkona (2.4.) Espoon LänsiAuto Areenalla klo 18.30 alkaen. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

30.3.2003 Pääjuttu

Levänneet finalistit jahtaamaan Pantteri-patsasta

Miesten odotetut SM-finaalit käynnistyvät maanantaina (31.3.) Joensuusta. Sekä kotikenttäedun omaava Kataja sekä espoolainen Honka ovat saaneet levätäkseen molempien selvittäessä tiensä välieristä puhtaasti 3-0. Samalla joukkueet ovat ehtineet punoa juonia toistensa päänmenoksi. Kaikesta päätellen luvassa on hyvätasoinen ja ennen kaikkea jännittävän tasainen finaalisarja.

18.3.2003 Pääjuttu

Ratkaisut siirtyivät eteenpäin

Sekä espoolaisella Hongalla että vantaalaisella Pussihukilla oli mahdollisuus pistää kotikentällään puolivälieräsarjansa jo maanantaina pakettiin, mutta vieraat venyivät. Kouvot haki Tapiolasta 75-74-voiton ja Vilpas puolestaan kukisti PuHu:n Vantaalla lukemin 93-91. Kun taas kahdessa muussa otteluparissa kotijoukkueet pitivät pintansa, on tilanne kaikissa ottelusarjoissa kutkuttavasti 2-1.

16.3.2003 Pääjuttu

Jyväskylä ja Lappeenranta tasoittivat

Miesten SM-puolivälierissä yksi yö muutti roolit kahdessa otteluparissa, kun BC Jyväskylä ja Lappeenrannan NMKY tasoittivat ottelusarjansa lauantaina 1-1:een. Sen sijaan Honka ja Pussihukat hankkivat toiset voittonsa, kun välieriin pääsyyn vaaditaan kolme voittoa. Kolmannet puolivälierät pelataan maanantaina 17.3.

15.3.2003 Pääjuttu

Kotikenttäedut pitivät

Miesten SM-puolivälierät alkoivat perjantaina yllätyksittä. Kotijoukkueet ottivat voitot ja pitivät näin runkosarjassa hankkimansa kotikenttäkenttäedut. Jännitystä piisasi silti melkein jokaisella paikkakunnalla, mm. Honka oli suurissa vaikeuksissa Kouvojen kanssa. Pussihukille perjantai jää historiallisena mieleen, sillä se voitti historiansa ensimmäisen pudotuspelin.

13.3.2003 Pääjuttu

Kataja suosikki, Honka pitkästä aikaa haastajana

Runkosarjan kärkijoukkue Kataja Joensuusta saa kannettavakseen ennakkosuosikin viitan perjantaina alkaviin SM-Koriksen pudotuspeleihin. Joukkue on esiintynyt tasaisen vakuuttavasti ja se lähtee metsästämään tuplamestaruutta (Cup-mestaruus ja Suomen mestaruus) koko pudotuspeliruljanssin kattavan kotikenttäedun turvin. Pitkästä aikaa ollaan tilanteessa, jossa espoolaisjoukkue Honka lukeutuu haastajien kaartiin.

11.2.2003

Hongalle kokenut vahvistus

Hallitseva Suomen mestari Honka on napannut haaviinsa todellisen vahvistuksen. Espooseen perjantaina Yhdysvalloista saapuva Dan Cross on kokenut pelimies. 29-vuotias ja 191-senttinen takapelaaja on urallaan ennättänyt pelata mm. Italiassa ja Turkissa.