Aapeli Huovinen

182 cm / 80 kg
Syntynyt 1994


Uutisia henkilöstä Aapeli Huovinen

2.5.2011

Suomalaiset sijoille 10 ja 13 koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat saatiin päätökseen Kiinan Zhangjiagangissa. Suomea edustaneet Mäkelänrinteen tyttö- ja poikajoukkueet sijoittuivat kovassa seurassa sijoille 10 ja 13. Suomen joukkueet valittiin kisojen Fair Play -joukkueiksi. Valinnan perusteina ovat urheilullinen käytös pelikentällä ja pelikentän ulkopuolella sekä vastustajien, toimitsijoiden ja pelin kunnioittaminen.

28.4.2011

Tytöille voitto, pojille taas tiukka tappio koululaiskisoissa

Sijoituspelit käynnistyivät koripallon koululaisten MM-kisoissa Kiinan Zhangjiagangissa. Suomen tytöt voittivat ensimmäisessä sijoitusottelussaan Israelin, kun pojat puolestaan taipuivat Luxemburgille.

27.4.2011

Kitkerät tappiot suomalaisille koululaisten MM-kisoissa

Kiinan Zhangjiagangissa pelattavien koululaisten koripallon MM-kisojen alkulohkot on pelattu päätökseen. Alkulohkovaiheen päätöspäivä oli suomalaisjoukkueille raskas, sillä hyvistä peleistä huolimatta tiukat tappiot pudottivat niin tytöt kuin pojatkin alempaan jatkosarjaan pelaamaan sijoista 9-16.

26.4.2011 Pääjuttu

Mäkelänrinteen tytöille kaksi voittoa koululaisten MM-kisoissa

Koululaisten koripallon MM-kisat ovat käynnissä Kiinan Zhanjiagangissa. Suomea edustavat Mäkelänrinteen tytöt avasivat turnauksensa kahdella voitolla lyötyään Hollannin ja Kiinan kakkosjoukkueen. Mäkelänrinteen pojat kärsivät puolestaan omissa avauspeleissään niukat tappiot Turkille ja Tshekille.