Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

27.10.2022 09:41 Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

Edon Maxhuni auttoi Merlins Crailsheimin avausvoittoon FIBA Europe Cupissa. (Kuva: FIBA Europe)

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin edustama AEK isännöi Tuomas Iisalon valmentamaa Bonnia. AEK johti ottelua toisella neljänneksellä parhaimmillaan 17 pisteellä, mutta Bonn tuli kopista terävänä vieden kolmannen neljänneksen 29-10 ja otti yliotteen ottelusta. Lopulta Bonn pääsi juhlimaan 73-66 (23-36)-voittoa. Madsen ajautui nopeasti virhevaikeuksiin, mutta ehti kerätä kolme pistettä ja kaksi levypalloa. Bonn johtaa lohkoa yhdessä Karsiyakan kanssa, kun molemmilla on kaksi voittoa ja yksi tappio. AEK:n saldo on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa otti tiukan otteen jatkopaikasta nappaamalla lohkovaiheen kolmannen voittonsa, kun Benfica kaatui vieraskentällä 97-78 (58-49). Valtonen jäi vajaassa seitsemässä minuutissa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg koki niukan 78-80 (36-48)-tappion Murcian vieraana. Tappio oli Strasbourgille ensimmäinen.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Norrköping Dolphinsin selvästi 77-63 (37-32). Ottelussa 32 minuuttia raatanut Hopkins kasasi 11 pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Palmille merkittiin kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli joukkueensa parhaimmistoa, kun Merlins Crailsheim otti avausvoittonsa voitettuaan Voluntarin 76-61 (46-25). Maxhuni taituroi 12 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden taipui vieraskentällä Gaziantepille 71-84 (31-50). Swans on hävinnyt kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Hokkaido otti 93-80 (43-46)-voiton Ibaraki Robotsista. Murphy oli joukkueensa ykköshahmo tilastoidessaan 14 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan. Hän kaunisteli tilastoja vielä kuudella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Erik Murphy pääsi myös juhlimaan voittoa B2-liigassa Fukushima Firebondsin voittaessa Yamagata Wyvansin vieraskentällä selvästi 92-56 (52-23). Murphy oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 14 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla. 
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Näytä lisää vastaavia