Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

22.12.2022 08:25 Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

Alexander Madsenin ja AEK:n pelit jatkuvat Mestarien liigassa. (Kuva: FIBA Europe)

AEK:n oli voitettava lohkovaiheen viimeisen kierroksen ottelussa turkkilainen Karsiyaka varmistaakseen jatkopaikkansa ja tilanne näytti pahalta, kun Karsiyaka johti ottelua parhaimmillaan 25 pisteellä. AEK kuitenkin nousi päätösneljänneksellä rinnalle ja saman tien ohi voittamalla lopulta 80-72 (24-40). Madsen saalisti tilastoihinsa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.

AEK sijoittui lohkossa toiseksi ja jatkaa play-in -vaiheeseen. Play-in -vaiheessa sen vastustajaksi tulee turkkilainen Bursa. Joukkueet ratkovat paremmuuden paras kolmesta -menetelmällä ja otteluparin voittaja etenee 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn oli jo aiemmin varmistanut saman lohkon voiton ja päätti lohkovaiheen tyylillä voittamalla päätösottelussa Reggio Emilian 90-66 (44-40). Lohkovoiton turvin Bonn eteni suoraan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen.
Ottelutilastot

Tenerffa juhli niin ikään lohkovoittoa, vaikka hävisi vieraskentällä Rytas Vilnalle 78-85 (40-45). Sasu Salin pussitti yhdeksän pistettä, nappasi kolme levypalloa, syötti kahdesti ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova koki jatkolohkovaiheen toisen tappion, kun se taipui Cholet Basketin vieraana 56-75 (32-34). Hopkins oli joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, kolmen levypallon ja syötön tilastoilla. Palmille kertyi tilastoriville kuusi pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Remu Raitasen 11 pistettä ja seitsemän levypalloa eivät riittäneet siivittämään Albaceteä voittoon Estudiantesin vieraana LEB Oron ottelussa. Estudiantes oli kotikentällään vahvempi numeroin 68-63 (31-36).
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni Itävallan cupin Final Four -lopputurnaukseen voitettuaan Vienna Timberwolvesin selvästi 94-63 (50-28).
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Näytä lisää vastaavia