FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

1.12.2022 09:09 FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

Shawn Hopkins auttoi Craiovan lohkovoittoon. (Kuva: FIBA Europe)

Craiova otti lohkovoiton kaadettuaan vieraskentällä Norrköping Dolphinsin 90-79 (47-35). Hopkins villiintyi 21 pisteen esitykseen ja koristeli sitä kahdella levypallolla ja kahdella riistolla. Palmille kertyi viisi pistettä, kolme levypalloa ja riisto. Craiova voitti viisi lohkon otteluaan.
Ottelutilastot

Maxhunin ja apuvalmentaja Daniel Herbertin edustama Merlins Crailsheim sinetöi oman jatkopaikkansa voittamalla Voluntarin 93-79 (50-36). Maxhuni tehoili 11,5 minuutissa 10 pistettä, kaksi levypalloa ja kuusi syöttöä. Merlins pelasi samassa lohkossa Craiovan kanssa ja sijoittui toiseksi saldolla neljä voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin taival FIBA Europe Cupissa päättyi voittoisasti, kun se kaatoi Gaziantepin 83-75 (38-33). Swans voitti alkulohkossaan kaksi ottelua jääden viimeiseksi.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cup jatkuu jatkolohkovaiheella. Merlins saa lohkoonsa Gaziantepin, BC Kalev/Cramon sekä Maxhunin entisen seuran Heroes Den Boschin. Craiova jatkaa samassa lohkossa Niners Chemnitzin, Porton ja Cholet Basketin kanssa.

Mestarien liigassa Teneriffa otti tiukan otteen lohkovoitosta kaadettuaan Bnei Herzliyan selvästi 83-63 (52-27). Teneriffa näytti isäntänä kaapin paikan jo avausneljänneksellä viemällä sen peräti 34-14. Sasu Salin otti ottelussa yhdeksän kolmen pisteen heittoa ja niistä neljä meni sisään. Hän ruokki joukkuekaveriaan yhdellä korisyötöllä ja riisti pallon kertaalleen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Kreikan liigassa Aleksander Madsenin ja AEK:n reissulla Rodokselle ei aurinko paistanut, kun kotijoukkue Kolossos oli vahvempi 67-76 (33-33). Madsen tilastoi kuusi pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Näytä lisää vastaavia