Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

30.10.2023 11:05 Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

Alex Murphyn ja Estudiantesin kausi on alkanut hyvin LEB Orossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salinin Teneriffa haki niukan 94-93 (44-36, 80-80)-jatkoaikavoiton Bilbaon vieraana. Salin heitti kuusi pistettä ja otti yhden levypallon. Teneriffalle voitto oli kauden kolmas ja tappioita on neljä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen heitti seitsemän pistettä ja kahmi viisi levypalloa Manresan kaataessa kotonaan Granadan 90-84 (45-32). Manresan saldo on neljä voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Estudiantes otti kotonaan selvän 93-75 (53-42)-voiton Alicantesta Alex Murphyn auttaessa madridilaisjoukkuetta 10 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Estudiantesilla on kolme voittoa tappio.
Ottelutilastot

Remu Raitanen oli Caceresin parhaimmistoa 13 pisteen saldolla, mutta Ourense oli kotonaan lopulta vahvempi 73-61 (37-20). Raitanen sai tilastoihinsa myös neljä levypalloa, syötön ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon käskyttämä Paris Basketball nappasi Ranskan liigassa selvän 85-70 (42-37)-voiton Chalon/Saonesta. Mikael Jantunen merkkautti kymmenessä minuutissa yhtä monta pistettä ja päälle vielä kaksi levypalloa. Paris jatkaa sarjassa toisena seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Bologna haki niukan 84-87 (39-42)-voiton ASVELista. Bolognan saldo on nyt neljä voittoa ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Daniel Dolenc joutuu huilaamaan tovin loukkaantumisen takia, mutta Henri Kantonen otti isoa roolia Mazeikiun kaataessa Siauliain 90-81 (41-37). Kantonen oli joukkueensa paras pistemies, kun hän heitti vajaassa 17 minuutissa 15 pistettä täydellisellä heittopelillä. Tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika joutui tunnustamaan Prometey'n paremmakseen, kun latvialaisjoukkue taipui 66-70 (27-40). Madsenille merkittiin kaksi pistettä, viisi levypalloa, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Severi Kaukiainen pääsi nautiskelemaan murskavoitosta Slovakian liigassa Patrioti Levicen raadellessa Slavia Nitran 107-53 (57-25). Kaukiaista peluutettiin tällä kertaa säästeliäästi, sillä Levice kohtaa ensi viikolla tärkeässä FIBA Europe Cupin ottelussa Katajan ja tilastoi kuusi pistettä, levypallon ja syötön. Levice on aloittanut viidellä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Islannissa Osku Heinosen ranne oli tulikuumana, kun hän paukutti Haukarille 29 pistettä 98-91 (51-44)-voitto-ottelussa Hamaria vastaan. Heinonen sai tililleen myös neljä levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Ville Tahvanainen komppasi komeasti 17 pisteen, kolme syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Antti Kanervo pääsi juhlimaan myös voittoa, kun Stjarnan käänsi 19 pisteen takamatkan 87-81 (38-51)-voitoksi. Kanervo sai rivilleen 13 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Erik Murphy vietti Gunma Crane Thundersin kanssa kahden voiton viikonloppua, kun Ibaraki Robots kaatui kahdesti. Ensimmäisessä kohtaamisessa Thunders jyrisi Robotsin yli 79-72 (40-31) Murphyn tilastoidessa viisi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.

- On erittäin vaikea tulla uutena pelaajana mukaan kesken kauden, mutta mielestäni joukkue, henkilökunta ja pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Pelaajat ovat auttaneet minua paljon eikä minun ole tarvinnut erikseen kysyä apua. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan mahdollisimman monta peliä ja teen mitä tahansa auttaakseni joukkuettani, Murphy totesi kotidebyyttinsä jälkeen seuran verkkosivuilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa Thunders pääsi juhlimaan niukkaa 67-66 (29-34)-voittoa. Murphy sai kaksi kirjausta sekä piste- että levypallosarakkeisiin sekä yhdet merkinnät syöttö- ja torjuntatilastoihin.
Ottelutilastot

Tanskan liigassa Ilmari Toikkasen Svenborg Rabbits joutui taipumaan kotonaan Randersille 98-105 (50-50). Toikkasen tilastoihin kirjailtiin neljä pistettä, levypallo ja syöttö.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Radom otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Polonia Varsova kaatui 63-58 (28-32). Mikael Laihonen auttoi Radomia yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla syötöllä ja torjunnalla. Radom nousi sarjassa nyt neljänneksi.
Ottelutilastot

Italian Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane onnistui kukistamaan Vicenzan 85-78 (44-44) Niemen heittäessä 10 pistettä ja tilastoihin merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa suomalaisvalmentajilla oli vaikeampaa. Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg taipui Towers Hamburgille kotonaan 73-88 (33-48).
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen taipui myös, kun Rostock Seawolves oli kotonaan vahvempi jatkoajan jälkeen 108-103 (40-33, 93-93). Aatu Kivimäki oli loukkaantumisen takia sivussa.
Ottelutilastot

Tappion koki myös Merlins Crailsheim, jonka apuvalmentajana Daniel Herbert toimii. Bonn osoittautui liian kovaksi palaksi numeroin 90-68 (47-39). Kaikkien suomalaisjoukkueiden valmentajilla on yksi voitto ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Valtteri Mervola oli jälleen Ehningen Urspringin parhaimmistoa 10 pisteen, seitsemän levypallon, neljän syötön ja peräti neljän riiston tilastoilla, mutta Coburg oli lopulta vahvempi 86-74 (35-35).
Ottelutilastot

Itävallan cupissa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentaman Swans Gmundenin mestaruuden puolustaminen katkesi heti avauskierroksella, kun Kapfenberg Bulls oli kotonaan vahvempi 93-75 (31-32).
Ottelutilastot

 
22.4.2024 14:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen johdattamassa Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtonen oli Granadan avainpelaajia joukkueen ottaessa ison askeleen kohti sarjapaikkaa. Severi Kaukiainen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigan finaalissa.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

Näytä lisää vastaavia