Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

30.10.2023 11:05 Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

Alex Murphyn ja Estudiantesin kausi on alkanut hyvin LEB Orossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salinin Teneriffa haki niukan 94-93 (44-36, 80-80)-jatkoaikavoiton Bilbaon vieraana. Salin heitti kuusi pistettä ja otti yhden levypallon. Teneriffalle voitto oli kauden kolmas ja tappioita on neljä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen heitti seitsemän pistettä ja kahmi viisi levypalloa Manresan kaataessa kotonaan Granadan 90-84 (45-32). Manresan saldo on neljä voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Estudiantes otti kotonaan selvän 93-75 (53-42)-voiton Alicantesta Alex Murphyn auttaessa madridilaisjoukkuetta 10 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Estudiantesilla on kolme voittoa tappio.
Ottelutilastot

Remu Raitanen oli Caceresin parhaimmistoa 13 pisteen saldolla, mutta Ourense oli kotonaan lopulta vahvempi 73-61 (37-20). Raitanen sai tilastoihinsa myös neljä levypalloa, syötön ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon käskyttämä Paris Basketball nappasi Ranskan liigassa selvän 85-70 (42-37)-voiton Chalon/Saonesta. Mikael Jantunen merkkautti kymmenessä minuutissa yhtä monta pistettä ja päälle vielä kaksi levypalloa. Paris jatkaa sarjassa toisena seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Bologna haki niukan 84-87 (39-42)-voiton ASVELista. Bolognan saldo on nyt neljä voittoa ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Daniel Dolenc joutuu huilaamaan tovin loukkaantumisen takia, mutta Henri Kantonen otti isoa roolia Mazeikiun kaataessa Siauliain 90-81 (41-37). Kantonen oli joukkueensa paras pistemies, kun hän heitti vajaassa 17 minuutissa 15 pistettä täydellisellä heittopelillä. Tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika joutui tunnustamaan Prometey'n paremmakseen, kun latvialaisjoukkue taipui 66-70 (27-40). Madsenille merkittiin kaksi pistettä, viisi levypalloa, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Severi Kaukiainen pääsi nautiskelemaan murskavoitosta Slovakian liigassa Patrioti Levicen raadellessa Slavia Nitran 107-53 (57-25). Kaukiaista peluutettiin tällä kertaa säästeliäästi, sillä Levice kohtaa ensi viikolla tärkeässä FIBA Europe Cupin ottelussa Katajan ja tilastoi kuusi pistettä, levypallon ja syötön. Levice on aloittanut viidellä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Islannissa Osku Heinosen ranne oli tulikuumana, kun hän paukutti Haukarille 29 pistettä 98-91 (51-44)-voitto-ottelussa Hamaria vastaan. Heinonen sai tililleen myös neljä levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Ville Tahvanainen komppasi komeasti 17 pisteen, kolme syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Antti Kanervo pääsi juhlimaan myös voittoa, kun Stjarnan käänsi 19 pisteen takamatkan 87-81 (38-51)-voitoksi. Kanervo sai rivilleen 13 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Erik Murphy vietti Gunma Crane Thundersin kanssa kahden voiton viikonloppua, kun Ibaraki Robots kaatui kahdesti. Ensimmäisessä kohtaamisessa Thunders jyrisi Robotsin yli 79-72 (40-31) Murphyn tilastoidessa viisi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.

- On erittäin vaikea tulla uutena pelaajana mukaan kesken kauden, mutta mielestäni joukkue, henkilökunta ja pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Pelaajat ovat auttaneet minua paljon eikä minun ole tarvinnut erikseen kysyä apua. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan mahdollisimman monta peliä ja teen mitä tahansa auttaakseni joukkuettani, Murphy totesi kotidebyyttinsä jälkeen seuran verkkosivuilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa Thunders pääsi juhlimaan niukkaa 67-66 (29-34)-voittoa. Murphy sai kaksi kirjausta sekä piste- että levypallosarakkeisiin sekä yhdet merkinnät syöttö- ja torjuntatilastoihin.
Ottelutilastot

Tanskan liigassa Ilmari Toikkasen Svenborg Rabbits joutui taipumaan kotonaan Randersille 98-105 (50-50). Toikkasen tilastoihin kirjailtiin neljä pistettä, levypallo ja syöttö.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Radom otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Polonia Varsova kaatui 63-58 (28-32). Mikael Laihonen auttoi Radomia yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla syötöllä ja torjunnalla. Radom nousi sarjassa nyt neljänneksi.
Ottelutilastot

Italian Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane onnistui kukistamaan Vicenzan 85-78 (44-44) Niemen heittäessä 10 pistettä ja tilastoihin merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa suomalaisvalmentajilla oli vaikeampaa. Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg taipui Towers Hamburgille kotonaan 73-88 (33-48).
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen taipui myös, kun Rostock Seawolves oli kotonaan vahvempi jatkoajan jälkeen 108-103 (40-33, 93-93). Aatu Kivimäki oli loukkaantumisen takia sivussa.
Ottelutilastot

Tappion koki myös Merlins Crailsheim, jonka apuvalmentajana Daniel Herbert toimii. Bonn osoittautui liian kovaksi palaksi numeroin 90-68 (47-39). Kaikkien suomalaisjoukkueiden valmentajilla on yksi voitto ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Valtteri Mervola oli jälleen Ehningen Urspringin parhaimmistoa 10 pisteen, seitsemän levypallon, neljän syötön ja peräti neljän riiston tilastoilla, mutta Coburg oli lopulta vahvempi 86-74 (35-35).
Ottelutilastot

Itävallan cupissa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentaman Swans Gmundenin mestaruuden puolustaminen katkesi heti avauskierroksella, kun Kapfenberg Bulls oli kotonaan vahvempi 93-75 (31-32).
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

Näytä lisää vastaavia