Valtteri Mervola

185 cm / kg
Syntynyt 2002


Uutisia henkilöstä Valtteri Mervola

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

22.1.2024 12:59 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen auttoi Manresan tärkeään voittoon

Elias Valtonen käytti peliminuuttinsa tehokkaasti auttaessaan Manresan tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Alex Murphy oli myös isossa roolissa Estudiantesin jatkaessa voittojen tiellä.

15.1.2024 11:15 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen väläytteli voitto-ottelussa

Severi Kaukiainen alkaa päästä sinuiksi uuden seuransa Kalev/Cramon kanssa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän. Alexander Madsen teki tarkkaa työtä Andorrassa ja Mubashar Ali mellasti jälleen Qatarissa.

18.12.2023 07:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin – ”Pientä ylpeyttä voi tuntea”

Sasu Salin sai 300 ottelua täyteen Espanjan liigassa viikonloppuna ja juhlisti saavutusta suomalaiskohtaamisen voitolla. Saksassa maan maailmanmestaruuteen johdattanut Gordon Herbert pokkasi vuoden valmentajan tittelin.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

11.12.2023 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Jacob Grandisonille kauden paras peli Espanjassa

Jacob Grandison pelasi vielä lyhyen ammattilaisuransa parhaan pelin johdattaessaan Menorcan tärkeään voittoon. Severi Kaukiainen teki puolestaan ensiesiintymisensä Kalev/Cramon riveissä.

4.12.2023 11:40 Suomalaiset ulkomailla

Maxhunin Le Portel tekee nousua Ranskassa – Laaksolle avausvoitto Saksassa

Edon Maxhunin Le Portelin vahva vire Ranskan liigassa jatkui, kun se kirjautti jälleen tärkeän vierasvoiton. Jussi Laakso kirjautti avausvoittonsa Merlins Crailsheimin peräsimessä, kun hän veti pidemmän korren suomalaistaktikkojen yhteenotossa.

27.11.2023 11:28 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

20.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

13.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Jantunen taas voiton makuun Ranskassa

Edon Maxhunin Le Portel ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoivat vahvaa virettään Ranskan liigassa. Espanjassa Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa.

7.11.2023 00:04 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni jälleen täysin pysäyttämätön

Edon Maxhunin upea alkukausi Ranskan liigassa sai jatkoa, kun hän oli johdattamassa Le Portelia voittoon. Euroopan kentillä muutenkin vauhdikas viikonvaihde.

30.10.2023 11:05 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

16.10.2023 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni kuritti debyytissään Paris Basketballia – ”Oli kiva olla taas parketilla”

Edon Maxhuni teki erinomaisen debyytin Ranskan liigassa, kun hän oli ottelun ykkösnimi Le Portelin kaataessa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketballin.

9.10.2023 07:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin teki upeaa seurahistoriaa

Sasu Salinista tuli lauantaina Teneriffan onnistuneiden kolmen pisteen heittojen ennätysmies, kun hän auttoi joukkueensa kauden avausvoittoon. Ranskassa Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo juhlivat derby-pelin voittoa.

Näytä lisää vastaavia