Suomalaispelaajien joukkueet hyvässä iskussa Saksassa

6.11.2023 23:30 Susiladies-pelaajat osoittivat Euroopan parketeilla olevansa valmiita tuleviin EM-karsintaotteluihin. Saksan Bundesliigassa suomalaispelaajien joukkueet ovat hienosti voittotaistelussa ja Tshekissä Sara Rokkanen heitti 25 pistettä.

Elina Koskimiehen Keltern johtaa Saksan Bundesliiga. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies pääsi juhlimaan komeaa voittoa, kun Stars Keltern kaatoi ALBA Berliinin kärkiottelussa 65-63 (27-35). Koskimies täytteli tilastojaan monipuolisesti seitsemällä pisteellä, levypallolla, kahdella syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla

Lions Halle nappasi niukan voiton kaataessaan Panthers Osnabrück 62-60 (26-35). Anissa Pounds saalisti neljä pistettä, viisi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta heitti kuusi pistettä ja antoi yhden syötön, kun Angels Nördlingen otti 87-71 (40-37)-voiton Freiburgista.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla

Suomalaisten joukkueet ovat hyvissä asetelmissa Bundesliigassa, kun Keltern johtaa sarjaa puhtaalla pelillä, Nördlingen on kolmantena ja Lions tulee viidentenä.

Awak Kuier oli jälleen tehokkaana, kun Reyer Venezia jätti Dinamo Sassarin vaille mahdollisuuksia 84-52 (45-28)-voitolla. Kuier kävi kirjauttamassa 18,5 minuutissa 15 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastot. Venezia kohtaa sarjaa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sagna Milano puolestaan jäi Bolognan jalkoihin 51-80 (17-42). Tulonen oli joukkueensa parhaimmistoa kahdeksan pisteen ja kolmen levypallon saaliilla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, mutta helpolla se ei tullut, sillä ottelu Bembibreä vastaan venyi toiselle jatkoajalle. Lopulta Ferrol kaivoi 75-67 (30-38, 60-60, 64-64)-voiton itselleen. Äijänen kantoi kortensa kekoon neljällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla. Kalinille merkittiin piste ja kaksi levypalloa. Ferrol on seitsemäntenä. 
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui kotonaan Ensinolle 46-57 (25-26). Lahtiselle maalailtiin kuusi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme riistoa. Sedis on 12.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkanen oli hurjalla pelipäällä, kun heitti 25 pistettä KARA Trutnoville, mutta Slovanka oli kotonaan liian vahva numeroin 89-79 (37-42). Rokkasen tilastot täyttyivät myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Sofia Pelander jäi kahden pisteen päähän tupla-tuplasta, kun Norrköping Dolphins voitti Uppsalan selvästi 93-54 (45-31). Pelander kasasi tilastoihinsa kahdeksan pistettä, 12 levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

 
19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

Näytä lisää vastaavia