Awak Kuier pääsi viettämään murskajaisia EuroCupissa

2.11.2023 11:18 Awak Kuier pääsi nautiskelemaan todellisista murskajaisista, kun Reyer Venezia jatkoi voittoisasti EuroCupissa. Voittoja pääsivät juhlimaan myös Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Awak Kuier pääsi nautiskelemaan voitosta. (Kuva: FIBA Europe)

Kuierin Venezia jyräsi Ragusa Dubrovnikin yli tylysti 113-34 (61-22). Kuier heitti vajaassa 19 minuutissa 19 pistettä ja täytteli tilastojaan myös viidellä levypallolla, kahdella syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla. Venezia jatkaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Lahtisen Sedis Basquet kiri päätösneljänneksellä kotiyleisönsä siivittämänä 69-66 (22-25)-voittoon Zabiny Brnosta. Lahtinen saalisti tilastoikseen kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Sedis on voittanut kolme ottelua.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalo sinetöi vapaaheittoviivalta Kangoeroes Mechelenin 84-80 (41-30)-voiton Panathinaikosin vieraana. Aarnisalo lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteellä ja yhdeksällä syötöllä. Tilastot täyttyivät myös kahdella levypallolla, riistolla ja torjunnalla. Kangoeroesin saldo on nyt kolme voittoa ja tappio.
Ottelutilastot

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Stars Keltern joutui taipumaann Castors Brainen vieraana 69-97 (34-55). Suomalaispelaajat jäivät ilman pisteitä, mutta Koskimiehelle merkittiin kolme levypalloa ja Lehtorannalle yksi levypallo ja yksi syöttö.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik hävisi vieraissa selvästi Södertäljelle 55-100 (21-47). Vesiluoma tilastoi kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

 
18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

24.11.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin ja Lahtisen joukkueet varmistivat jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

27.10.2023 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier järjesti blokkibileet EuroCupissa

Awak Kuier pisti pystyyn melkoisen blokkishow’n hänen torjuessaan vastustajan heiton peräti seitsemästi Reyer Venezian jatkaessa voittoisasti EuroCupissa. Voiton kunniaksi pääsivät tuulettavamaan myös Elina Aarnisalo sekä Lotta-Maj Lahtinen.

20.10.2023 09:11 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo säkenöi EuroCupissa - Awak Kuier jatkoi vahvasti

Elina Aarnisalo ja Awak Kuier esittivät erinomaisia otteita EuroCupissa johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Myös Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät juhlimaan voittoa hyvien esitysten päätteeksi.

Näytä lisää vastaavia