Pirkka Street Basket -kiertue Loimaalla – peräti 600 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää

15.5.2017 Pirkka Street Basket -kiertueen matka jatkui maanantaina Loimaalle, jossa järjestettiin jälleen yksi kevään suurimmista katukoristapahtumista. Loimaan Korikonkarit, lähiseudun koulut ja K-Citymarket Loimaa tekivät loistavaa yhteistyötä, kun lähes 600 alakoululaista pääsi viettämään vuoden hauskinta koulupäivää.

Loimaan Keskuskoulun pihalla pelattiin 205 ottelua 12 kentällä

Loimaan Korikonkareiden vapaaehtoisia oli iso joukko auttamassa

K-Citymarket Loimaan tarjoamat Pirkka-eväät maistuivat koululaisille

Loimaalla nautittiin peleistä hienossa kevätsäässä. Katukorispelien lisäksi tapahtumassa pyörivät useat kärrynpyörät ja rakentui kymmeniä ihmispyramideja. Ilo paistoi koululaisten kasvoilta, joten käynnissä oli varmasti vuoden hauskin koulupäivä.

- Mukavaa nähdä, että näin monet lapset liikkuvat innokkaasti. Loimaa on suhteellisen pieni paikka, joten upeaa saada koolle tällainen joukko alakoululaisia, kommentoi pelejä katsomassa ollut Heidi Tattinen. 

Loimaan Pirkka Street Basket -tapahtumassa pelattiin 12 korilla 205 peliä. Kaikkiaan mukana oli 136 joukkuetta lähiseudun kouluista. Koripallotoiminnalla on Loimaalla pitkät perinteet ja katukoristapahtumat ovat olleet vuodesta toiseen osallistujamäärältään suuria.

- Olen todella iloinen siitä, että Loimaalle saadaan helposti vuodesta toiseen kokoon näin iso Pirkka Street Basket -tapahtuma, myhäili Loimaan Korikonkareiden puheenjohtaja Aapo Savo.

K-Citymarket Loimaan kauppias Mari Koenkytö jakoi pelaajille Pirkka-pelieväät. Hän oli myös riemuissaan, että Pirkka Street Basket -tapahtuma keräsi jälleen suuren joukon alakoululaisia nauttimaan liikunnan ilosta. Koenkytöjen perhe oli loistavasti edustettuna tapahtumassa, kun lisäksi kaksi vanhinta lasta toimi tapahtumassa kentänvalvojina ja kaksi nuorimmaista oli mukana pelaamassa.

- Koripallo on tärkeää meidän perheelle ja Pirkka Street Basket on paras tapa olla liikuttamassa lapsia. Tämä tarjoaa meille kauppiaille loistavan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä paikallisen seuran ja koulujen kanssa. Upeaa olla järjestämässä vuoden hauskinta koulupäivää lapsille, kun samalla tämä on minun vuoden hauskin työpäivä, iloitsi kauppias Mari Koenkytö.

Pirkka Street Basket -rekka kiertää taas tämän viikon jokaisena arkipäivänä ympäri Suomea. Seuraavaksi tapahtumat järjestetään Karkkilassa, Nokialla, Lappeenrannassa ja Orimattilassa.

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

Lue myös: Pirkka Street Basket Salossa (11.5.2017)
Lue myös: Pirkka Street Basket Porissa (12.5.2017)
Lisätietoja: Pikkusudet

Henkilöt

 

Huikea katukorispäivä Pirkka Street Basketin tahtiin Oulussa

Tiistaina 150 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää Oulussa. ONMKY:n talkooporukka kokosi K-Citymarket Kaakkurin pihaan yhteensä 7 koria ja tilaa pelata katukorista oli loistavasti.

Vuoden hauskin koulupäivä ja hellerajat rikki - Pirkka Street Basket Orimattilassa

Perjantaina Pirkka Street Basket -kiertuerekka kaartoi Orimattilan urheilukentälle, jossa 400 lasta nautti liikunnan ilosta täyden auringon alla. Orimattilan Jymy, K-Supermarket Orimattila ja Orimattilan Kaupunki iloitsivat kaikin puolin onnistuneesta tapahtumasta.

Vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannassa – Pirkka Street Basket riemastutti alakoululaisia

Pirkka Street Basket -tapahtuma liikutti torstaina alakoululaisia Lappeenrannassa. Katukorispeleistä Lappeenrannan kauppatorilla riemuitsi ainakin 300 lasta. Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sekä Lappeenrannan Cazin että NMKY:n talkooväkeä.

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

7.11.2017 Minit

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

24.8.2017 Katukoris

Viikon viimeinen Pirkka Street Basket täytti Uudenkaupungin torin

Torstaina katukorispelejä pelattiin Uudenkaupungin torilla aurinkoisissa tunnelmissa. Tapahtuma oli tähän mennessä syksyn suurin 500 osallistujallaan. Torilla riitti myös paljon kannustajia, kun ohikulkijat pysähtyivät katsomaan pelejä ja lisäksi Korihaiden pelaajia vieraili paikalla.

23.8.2017 Katukoris

Kärrynpyöriä ja katukorista – Pirkka Street Basket liikutti lapsia keskiviikkona Laitilassa

Pirkka Street Basket -kiertueen rekka pysähtyi keskiviikkona Laitilan K-Supermarketin pihaan. 200 koululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen parissa intoa täynnä. Pelinohjaajina tapahtumassa toimivat ansioituneesti Korihaiden edustusjoukkueen pelaajia.

22.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Raumalla - Katukorista kaikille

Tiistaina Raumalla vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 150 oppilasta. K-Citymarket Rauman pihalla katukorista pelasi myös erityisryhmien oppilaita. Tapahtuma tarjosi järjestäjä Rauma Basketille mahdollisuuden rekrytoida uusia korispelaajia seuran toimintaan.

21.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Tampereella – katukorista ja liikunnan iloa

Katukoriskiertue sai maanantaina jatkoa Tampereella, kun Tesoman palloiluhallin parkkipaikalle pystytettiin kahdeksan katukoristelinettä. 300 alokoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää hymyssä suin. Tapahtumaa oli toista kertaa mukana järjestämässä paikallinen seura Raholan Pyrkivä.

Näytä lisää vastaavia