Huikea katukorispäivä Pirkka Street Basketin tahtiin Oulussa

30.5.2017 Tiistaina 150 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää Oulussa. ONMKY:n talkooporukka kokosi K-Citymarket Kaakkurin pihaan yhteensä 7 koria ja tilaa pelata katukorista oli loistavasti.

Urheilutapahtumat tarvitsevat vapaaehtoisensa - Kuvassa Oulun talkoojoukko.

K-Citymarket Kaakkurin pihalla temmelsi 150 innokasta katukoristähteä.

Hyvät heitot tarjosi myös Oulussa Pirkka.

K-Citymarket Kaakkurin pihaan saapui yli 100 alakoululaista pyörillä polkien. Koululaiset viettivät huikean katukorispäivän lisäksi liikunnallista luokkaretkipäivää. Oulussa sää suosi ja kaikki 52 peliä pelattiin hienossa puolipilvisessä säässä.

- Oppilaat olivat heti innoissaan lähdössä pelaamaan tänne. Saimme kivasti yhdistettyä tähän luokkaretken, kun menemme pelien jälkeen vielä yhdessä syömään, kertoi tyytyväisenä Oulunsalon Kirkonkylän koulun opettaja Ulla Peteri.

Pikkusudet-koristoimintaa järjestettiin ensimmäistä kertaa Etelä-Oulussa Pirkka Street Basket -tapahtuman muodossa. Samalla myös K-Citymarket Kaakkuri oli ensimmäistä kertaa mukana kiertueella.

-Yritämme herätellä koristoimintaa myös tänne eteläiselle puolelle Oulua. Aiemmin tapahtumat ovat sijoittuneet lähemmäksi Oulun keskustaa, selosti ONMKY:n nuorisopäällikkö Mika Lustig.

- Toivottavasti täältä joku koululainen löytäisi lajin pariin. Olemme kaupan kanssa mielellään tukemassa nuorten urheilua sekä liikuntaa, joka ei aina ole niin kilpailullista, jatkoi K-Citymarket Kaakkurin kauppias Risto Kontturi.

Oulun Pirkka Street Basket -tapahtumassa ei ratkaistu sarjojen voittajia. Yksittäisissä otteluissa pisteet laskettiin, mutta tärkeintä oli pitää hauskaa.

Kevään 2017 kiertueen pohjoisin ja samalla viimeinen pysäkki on keskiviikkona Rovaniemellä, jonka jälkeen kiertue ja koululaiset jäävät kesälomille.

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

Lue myös: Pirkka Street Basket Kouvolassa (24.5.2017)
Lue myös: Pirkka Street Basket Vaasassa (29.5.2017)
Lue lisää: Pikkusudet

Henkilöt

 

Vuoden hauskin koulupäivä ja hellerajat rikki - Pirkka Street Basket Orimattilassa

Perjantaina Pirkka Street Basket -kiertuerekka kaartoi Orimattilan urheilukentälle, jossa 400 lasta nautti liikunnan ilosta täyden auringon alla. Orimattilan Jymy, K-Supermarket Orimattila ja Orimattilan Kaupunki iloitsivat kaikin puolin onnistuneesta tapahtumasta.

Vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannassa – Pirkka Street Basket riemastutti alakoululaisia

Pirkka Street Basket -tapahtuma liikutti torstaina alakoululaisia Lappeenrannassa. Katukorispeleistä Lappeenrannan kauppatorilla riemuitsi ainakin 300 lasta. Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sekä Lappeenrannan Cazin että NMKY:n talkooväkeä.

Pirkka Street Basket -kiertue Loimaalla – peräti 600 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää

Pirkka Street Basket -kiertueen matka jatkui maanantaina Loimaalle, jossa järjestettiin jälleen yksi kevään suurimmista katukoristapahtumista. Loimaan Korikonkarit, lähiseudun koulut ja K-Citymarket Loimaa tekivät loistavaa yhteistyötä, kun lähes 600 alakoululaista pääsi viettämään vuoden hauskinta koulupäivää.

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

7.11.2017 Minit

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

24.8.2017 Katukoris

Viikon viimeinen Pirkka Street Basket täytti Uudenkaupungin torin

Torstaina katukorispelejä pelattiin Uudenkaupungin torilla aurinkoisissa tunnelmissa. Tapahtuma oli tähän mennessä syksyn suurin 500 osallistujallaan. Torilla riitti myös paljon kannustajia, kun ohikulkijat pysähtyivät katsomaan pelejä ja lisäksi Korihaiden pelaajia vieraili paikalla.

23.8.2017 Katukoris

Kärrynpyöriä ja katukorista – Pirkka Street Basket liikutti lapsia keskiviikkona Laitilassa

Pirkka Street Basket -kiertueen rekka pysähtyi keskiviikkona Laitilan K-Supermarketin pihaan. 200 koululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen parissa intoa täynnä. Pelinohjaajina tapahtumassa toimivat ansioituneesti Korihaiden edustusjoukkueen pelaajia.

22.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Raumalla - Katukorista kaikille

Tiistaina Raumalla vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 150 oppilasta. K-Citymarket Rauman pihalla katukorista pelasi myös erityisryhmien oppilaita. Tapahtuma tarjosi järjestäjä Rauma Basketille mahdollisuuden rekrytoida uusia korispelaajia seuran toimintaan.

21.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Tampereella – katukorista ja liikunnan iloa

Katukoriskiertue sai maanantaina jatkoa Tampereella, kun Tesoman palloiluhallin parkkipaikalle pystytettiin kahdeksan katukoristelinettä. 300 alokoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää hymyssä suin. Tapahtumaa oli toista kertaa mukana järjestämässä paikallinen seura Raholan Pyrkivä.

Näytä lisää vastaavia