Da’Nasia Hoodin heitto varmisti Peli-Karhuille sarjapisteet – ToPo vei nimiinsä kärkipään kohtaamisen

2.3.2024 19:50 Naisten Korisliiga jatkui kahdella ottelulla. Voitot kirjattiin Peli-Karhuille ja ToPo:lle.

Da'Nasia Hoodin käsi ei tärissyt ratkaisuhetkillä. Kuva: Ville Vuorinen

Peli-Karhut voittoon trillerissä

Forssan Alku sai illan ottelussa vieraakseen Peli-Karhut. Voitto kirjattiin jännittävien vaiheiden jälkeen vierasjoukkueelle 86-84.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet upottivat heittojaan hyvällä prosentilla. Puoliajalle mentiin vieraiden viiden pisteen johdossa.

FoA nousi ennen päätösjaksoa johtoon ja johtikin suurimman osan viimeisestä kymmenestä minuutista. PeKa kuitenkin nousi jälleen johtoon 19 sekuntia ennen loppua, kun Da’Nasia Hood upotti kahden pisteen heiton. FoA pääsi vielä yrittämään tasoitusta, mutta ei tällä kertaa onnistunut ja sarjapisteet matkasivat Kotkaan.

Roosa Kosonen pelasi vahvan ottelun. Hän sai kasaan 24 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Hood 21/12 teki tupla-tuplan. Kotijoukkueen Jade Vega kohosi ottelun pistekuningattareksi 27 pisteellä.

Ottelutilasto

Honka laittoi ToPo:n tiukoille

Honka emännöi ToPo:a päivän kierroksella. Kotijoukkue laittoi sarjakärjelle hyvin kampoihin, mutta lopulta voitto matkasi Helsinkiin 81-75.

Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan joukkueista ei onnistunut tekemään isoja eroja. Puoliajalla vierasjohto oli kaksi pistettä.

Kolmannella jaksolla ToPo karkasi 12 pisteen johtoon Ilmar’I Thomaksen johdolla. Honka kuitenkin kuroi eron kiinni ja johti päätösjaksolla pisteellä. Vierasjoukkue oli kuitenkin ratkaisuhetkillä vahvempi ja pääsi juhlimaan voittoa.

Helsinkiläisten tehopelaaja oli Carmen Tyson-Thomas. Hänelle kirjattiin 26 pistettä, 14 levypalloa ja kuusi koriin johtanutta syöttöä. Ilmar’I Thomas pussitti 23 pistettä ja nappasi seitsemän levypalloa. Tayanna Jones teki emännille tupla-tuplan 34 pisteellä ja 11 leypallolla.

Ottelutilasto

 
9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

Näytä lisää vastaavia