Markku Ranta

cm / kg
Syntynyt 1957


Uutisia henkilöstä Markku Ranta

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Huima-miehistö täydentyi Hytösellä ja Mäntymaalla

Äänekosken Huiman I divisioonassa pelaava koripallomiehistö on täydentynyt kesän kynnyksellä kahdella pelaajalla. Viime kaudella Porvoon Tarmossa Korisliigaa maistellut takamies Janne Hytönen palaa Huima-paitaan vuoden kiinnityksellä. Sami Mäntymaa puolestaan solmi samanmittaisen jatkopestin.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

Markku Ranta palaa Huiman penkin päähän

Äänekosken Huiman I-divisioonamiehistön ensi kauden valmennusasia on ratkennut. Kaksi kautta joukkuetta valmentaneen Jouko Rytkösen työtä jatkaa Markku Ranta kolmen vuoden tauon jälkeen.

5.9.2003 Korisliiga

Äänekosken Huiman miehille ”tankki ja taituri”

Miesten SM-Koriksen äänekoskelaisjoukkue Huima on pestannut miehistöönsä kaksi vahvistusta. Uudet miehet Huima-paidassa ovat amerikkalainen yleispelaaja Andrew Wormsley ja englantilainen korinalusjärkäle Stephen Barnes.

5.6.2003 Valmentajat

Huiman miesten ja naisten pakat alkavat olla koossa

Äänekosken Huiman miesten ja naisten SM-joukkueiden rungot alkavat muotoutua. Seura on solminut molempien joukkueiden valmentajasopimukset, jonka lisäksi Huimalla on miesten joukkueeseen yhdeksän ja naisten joukkueeseen kahdeksan pelaajasopimusta.

14.10.2002 Valmentajat

Saariselle 500 peliä täyteen SM-runkosarjassa

Yksi suomalaisen koripallovalmennuksen ikoneista, Eero Saarinen, saavutti sunnuntaina merkittävän rajapyykin, kun hän luotsasi 500. kerran päävalmentajana SM-runkosarjaottelussa. Saarisen juhlaottelu päättyi voittoon kuten leijonanosa hänen valmentamistaan aiemmistakin otteluista.