Hussain Dassouki

187 cm / 80 kg
Syntynyt 1994


Uutisia henkilöstä Hussain Dassouki

30.6.2022 14:19 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Jansson ei jäänyt harmittelemaan nousun kariutumista – ”Se oli tiedossa jo kesällä”

Daniel Jansson ja Hussain Dassouki valmensivat Tigers Tübingenin upeasti Saksan ProA:n finaaliin vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. Finaalipaikka olisi oikeuttanut nousuun Bundesliigaan, mutta seura ei ollut vielä siihen valmis eikä hakenut lisenssiä.

24.5.2022 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Hollannin ja Belgian finaalisarjoissa tasaista

Belgian ja Hollannin kansallisten sarjojen finaalit alkoivat tasaisissa merkeissä. Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi finaalisarjan kovan taistelun jälkeen.

20.5.2022 23:07 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenista taas Latvian mestari – ”Aikamoinen lopetus kaudelle”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan kolmatta Latvian mestaruuttaan VEF Riian kaataessa finaalisarjassa Ventspilsin. VEF Riika voitti kauden aikana myös Viron ja Latvian yhteisliigan sekä Latvian cupin.

12.5.2022 10:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Maxhunin joukkueet voittoihin välierissä

Belgiassa ja Hollannissa alkoivat kansallisten liigojen välierät suomalaispelaajien voitolla. Japanissa Murphyn veljesten kausi tuli päätökseen ja Saksassa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen eteni finaaliin.

9.5.2022 00:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan mestaruuteen – ”Ihan mahtava fiilis!”

Sasu Salin kirjoitutti suomalaista koripallohistoriaa, kun hänestä tuli ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on voittanut Mestarien liigan. Teneriffa kaatoi finaalissa Elias Valtosen edustaman Manresan 98-87 (49-50).

7.5.2022 00:14 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa saadaan suomalaisvoittaja! Teneriffa ja Manresa etenivät finaaliin

Koripallon Mestarien liiga saa ensimmäisen suomalaisvoittajan sunnuntaina, kun Sasu Salinin Teneriffa sekä Elias Valtosen Manresa selvittivät tiensä finaaliin.

24.4.2022 00:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovin Strasbourgille tappio cupin finaalissa

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg joutui tunnustamaan Pau-Lacq-Orthezin paremmakseen Ranskan Cupin finaalissa. Mikael Jantusen Oostende varmisti Belgian ja Hollannin liigan yhteisliigan ylemmän loppusarjan voiton.

21.4.2022 08:11 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen, Maxhuni ja Palmi kovassa iskussa

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa suomalaiskolmikko Mikael Jantunen, Edon Maxhuni ja Topias Palmi esittivät vahvoja otteita alkuviikon otteluissa.

18.4.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen juhlivat taas voittoja Espanjassa

Sasu Salinin ja Elias Valtosen joukkueet käyvät kovaa taistelua sijoista 3-6 Espanjan liigassa. Saksassa Aatu Kivimäki oli jälleen vedossa Tigers Tübingenin ottaessa jo toisen voittonsa pudotuspelien avauskierroksella.

16.4.2022 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Valtonen vauhdissa Espanjassa – Kivimäki ratkaisijana Saksassa

Sasu Salinin ja Elias Valtosen kuumat viimeaikaiset otteet saivat jatkoa ja Aatu Kivimäki ratkaisi Tigers Tübingenille historiallisen voiton. Aapeli Alanen heitti jälleen kovat pisteet Itävallassa.

7.4.2022 08:28 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa puolivälierät käynnistyivät – Salin liekitti Teneriffan avausvoittoon

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyivät suomalaispelaajien osalta voittoisasti Sasu Salinin ollessa Teneriffan ykkösnimi heittäessään 27 pistettä. Aapeli Alanen ja Carl Lindbom pistivät tauluun myös kovia pistemääriä.

4.4.2022 09:23 Suomalaiset ulkomailla

Salin juhli voittoa Real Madridista, Madsen Final Fouriin ja Alaselle 36 pistettä

Loppuviikon aikana Euroopan koriskentillä nähtiin useita suomalaisonnistujia. Sasu Salin pääsi juhlimaan voittoa Real Madridista, Alexander Madsen taistelee Viron ja Latvian yhteisliigan mestaruudesta, Aapeli Alanen heitti kauden ennätyspisteensä ja Edon Maxhuni tuuletti suomalaiskohtaamisen voittoa.

28.3.2022 08:32 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Ranskan cupin finaaliin – Jamar Wilsonille debyytti

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Ranskan cupin finaaliin viikonloppuna. Hiljattain sopimuksen ranskalaisen Boulazacin kanssa tehnyt Jamar Wilson sen sijaan teki ensiesiintymisensä uuden joukkueensa riveissä.

21.3.2022 07:20 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Hopkinsista Islannin cup-mestari – Elias Valtonen kaatamassa Real Madridia vieraissa

Viikonloppuna saatiin nauttia Susijengin pelaajien hienoista edesottamuksista ja saavutuksista. Shawn Hopkinsista tuli Islannin cup-mestari, Elias Valtonen juhli harvinaista vierasvoittoa Real Madridista, Edon Maxhuni liekeissä Hollannissa, Topias Palmilla kauden paras peli ja Alexander Madsen sekä Murphyn veljekset pistivät taas kovia lukuja tilastoihin.

11.3.2022 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa

Teneriffa otti tiukan otteen Mestarien liigan puolivälieräpaikasta napaten jatkolohkovaiheen neljännen voittonsa. Elias Valtosen Manresa nousi myös oman lohkonsa kärkipaikalle.

7.3.2022 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen Oostende jatkaa tappioitta – Lindbom ja Hopkins koville pisteille Islannissa

Mikael Jantunen oli hyvässä iskussa Oostenden jatkaessa voittokulkua Belgian ja Hollannin yhteisliigassa. Carl Lindbom ja Shawn Hopkins pistivät kovat pisteet tauluun Islannissa

21.2.2022 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Belgiassa ja Hollannissa saatiin runkosarjat päätökseen - Jantusen Oostende puhtaalla pelillä

Belgian ja Hollannin liigassa saatiin runkosarjan alkuvaihe päätökseen, jonka jälkeen sarjat yhdistyvät kahdeksi jatkosarjaksi. Edon Maxhunin Heroes Den Bosch oli Hollannin ykkösjoukkue ja Mikael Jantusen Oostende päätti Belgian runkosarjan tappioitta.

17.2.2022 08:09 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen pääsemässä vireeseen loukkaantumisen jälkeen

Alexander Madsen osoitti hienoja otteita ollen joukkueensa paras pistemies Viron ja Latvian yhteisliigan kärkiottelussa. Belgiassa tullaan näkemään cupin finaalissa suomalaisedustusta, kun Mikael Jantusen Oostende selvitti tiensä Topias Palmin Hubo Limburgin seuraksi tiensä finaaliin.

14.2.2022 10:14 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbom kuumana Islannissa – useat Susijengin pelaajat onnistuivat

Useat Susijengin pelaajat esittivät vahvaa pelivirettä pari viikkoa ennen MM-karsintojen jatkumista. Carl Lindbom teki kovaa jälkeä Islannissa, Murphyn veljekset olivat jälleen tehokkaina Japanissa, Mikael Jantunen johdatti Oostenden voittoon Belgiassa ja Aapeli Alanen oli jälleen joukkueensa ykköspyssy Itävallassa.

7.2.2022 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Murphyn veljekset hirmuvedossa Japanissa – Madsen palasi tositoimiin

Alex ja Erik Murphy tekivät hurjaa jälkeä, kun molemmat rikkoivat viikonlopun otteluissa 30 pisteen rajan ja Erik taiteli vielä tripla-tuplan. Ilouutisia kantautui myös Latviasta, kun Alexander Madsen on toipunut loukkaantumisestaan ja palasi parketeille.

Näytä lisää vastaavia