Syntynyt 1982

Uutisia henkilöstä Jaana Oksanen

16.12.2004

Naisten divarissa kärjen takana tasaista

Naisten I divisioonaa on tahkottu ensimmäinen kierros ja sarjan luonne on pysynyt hyvin pitkälti odotetun kaltaisena. Kovalla materiaalilla kauteen lähtenyt Catz jatkaa sarjakärjessä, mutta takana on tasaista ja SM–karsintaan oikeuttavat sijoitukset ovat vielä monen mutkan takana.

30.8.1999 Maaottelu

17-vuotiaat tytöt taistelivat jatkopaikan Irlannissa

1982-syntyneiden A-tyttöjen koripallomaajoukkue onnistui vääntämään jatkopaikan itselleen Irlannissa pelatusta EM-karsintaturnauksesta. Paikka jatkokarsinnoissa varmistui vasta päätöspäivänä, kun Suomi voitti Ruotsin 43-41.

27.8.1999 Maaottelu

Suomi kellisti Irlannin jatkoajalla 17-vuotiaissa tytöissä

Suomi taisteli tärkeän jatkoaikavoiton isäntämaa Irlannista Corkissa pelattavan EM-karsintaturnauksen toisessa ottelussaan. Kuuden pisteen voitto kirjattiin suomalaisille 67-61.

26.8.1999 Maaottelu

Saksa vahvempi 17-vuotiaiden tyttöjen karsinta-avauksessa

Suomi jäi ennakkosuosikki Saksan jalkoihin A-tyttöjen Irlannissa pelattavan EM-karsintaturnauksen avausottelussaan. Pituusylivoimallaan jyllänneet germaanit kuittasivat voiton lukemin 78-54 (37-27).

13.1.1999 Maajoukkue

16-vuotiaille tytöille myös PM-kultaa

Suomen A-poikien lailla 1982-syntyneiden A-tyttöjen koripallomaajoukkue voitti Pohjoismaiden mestaruuden puhtaalla pelillä viime vuoden viimeisinä päivinä. Ruotsissa pelatuissa PM-kilpailuissa naisten mestaruussarjavalmentaja Tommi Koskisen luotsaama Suomen joukkue kukisti kaikki vastustajansa.