Ted Morris

208 cm / 108 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Ted Morris

27.3.2009 Pääjuttu

Korikobrat ja Huima avausvoittoihin

Miesten I divisioonan historialliset pudotuspelit alkoivat Lapuan Korikobrien ja Äänekosken Huiman voitoilla, kun puolivälierissä etsitään vastustajia runkosarjan kärkikaksikon muodostaneille Kauhajoen Karhulle ja Salon Vilppaalle.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Huima viimeisteli divarimiehistönsä kahdella amerikkalaisella

Äänekosken Huima on tehnyt sopimukset kahden amerikkalaispelaajan kanssa. Miesten I divisioonassa pelaavan Huiman pitkää päätä saapuvat vahvistamaan 205-senttinen laituri Jason Hartford ja 208-senttinen sentteri Ted Morris.