Leon Huff

199 cm / kg
Syntynyt 1950


Uutisia henkilöstä Leon Huff

20.7.2016 EM-kilpailut

Pähkinänkuoressa: 3. EM-kisapäivä, tiistai 19.7.

20-vuotiaiden miesten EM-kisojen kolmantena kisapäivänä pelattiin jännittävissä ja hiostavisa tunnelmissa. Helsingin Jäähallissa Sudenpentujen voittojuhlaa Ranskasta seurasi lähes 7,000 silmäparia. Paikalle kerääntyi myös Suomen eri alojen kermaa muusikoista poliitikoihin ja eri aikakausien koripallosuuruuksiin.

16.4.2014 Pääjuttu

Kaunistosta ensimmäinen suomalainen levypallokuningas

Kouvolan Kouvojen tehojyrä Ville Kaunisto sai kunnian kuitata Korisliigan levypallokuninkuuden nimiinsä ensimmäisenä suomalaispelaajana kautta aikain. Miesten pääsarjan levypallotilastoa on ylläpidetty kaudesta 1979/80. Korisliigan pistekuninkaan kruunu sommiteltiin Lapuan Korikobrien Kyle Foggin ohimoille ja syöttöjen ykkössijan vei KTP:n Sharaud Curry.

26.12.2010 Korisliiga

ToPon 50+50-juhlaottelu Kisahallissa 28.12.

Helsinkiläisellä Torpan Pojilla tulee tällä kaudella täyteen kaksi 50-vuotisjuhlaa eli 50 vuotta ensimmäisestä Suomen mestaruudesta ja 50 kautta koripallon ylimmällä sarjatasolla. Hommaa juhlitaan tiistaina 28.12. Kisahallissa klo 16.30 alkavassa juhlaottelussa, jossa ToPon legendat ottavat mittaa nykyisistä ToPon A-pojista. Juhlaottelun jälkeen pelataan Korisliiga-ottelu ToPo-Lahti.

15.9.2007 EM-karsinnat

Kolumni: Leipää ja sirkushuveja

Maamme koripalloväki on tottunut viimeisen vuosikymmenen aikana siihen, että ilmaisu "suomalainen koripallojuhla" on käsitteenä vähintäänkin yhtä absurdi kuin "Sörnäisten raittiusseura." Kuten kaikissa pitkissä prosesseissa on tapana, suhdanteet muuttuvat, kun aika saa tehdä tehtävänsä. Vantaan Energia Areenalla 15. syyskuuta 2007 pelatut koripallomaaottelut saattavat hyvinkin olla merkki Suomi-koriksen uudesta aamunkoitosta.

24.4.2006 Pääjuttu

Tomi Kaminen suuntaa Porvooseen

Porvoon Tarmon uudeksi päävalmentajaksi on valittu helsinkiläinen koripallovalmentaja Tomi Kaminen, 36. Porvoolaisseura ja Kaminen sopivat sopimuksen yksityiskohdista sunnuntaina Porvoossa. Sopimus on kestoltaan 1+1 -vuotinen.

Suomi menestyi seniorien kotikisoissaan

Sunnuntaina päättyneissä senioreiden kolmansissa Euroopan mestaruuskisoissa Suomi haali useita mitaleita. Loppuottelupaikan saavuttivat viiden eri ikäluokan miehet. Vain 60-ja 65-vuotiaat jäivät finaalien ulkopuolelle. Viikon kestäneissä kisoissa oli mukana yli 55 joukkuetta 13 maasta.

24.5.2003 Valmentajat

Huffista SM-sarjaan palaavan KaPo:n valmentaja

Naisten SM-sarjaan kuuden vuoden tauon jälkeen palaava Karhun Pojat on värvännyt edustusjoukkueensa päävalmentajaksi Leon Huffin. Helsinkiläisseura ja Huff ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen. Huff siirtyy KaPo:n penkin päähän Porvoosta.

3.6.2002 Valmentajat

Leon Huff jatkaa Tarmon valmentajana

SM-Korikseen noussut Porvoon Tarmo on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Leon Huffin kanssa. 52-vuotiaalle Huffille kausi on toinen porvoolaisjoukkueen peräsimessä. Ensimmäinen kausi toi tullessaan sarjanousun ja voittosuhteen 28-4.