Eero Lehtinen

194 cm / 95 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Eero Lehtinen

23.3.2017 Pääjuttu

PuHu Juniorit juhlii miesten Divari B:n mestaruutta

PuHu Juniorit voitti Kristika Turun puhtaasti kolmessa ottelussa miesten I divisioona B:n finaaleissa. Viimeisen voiton torstaina ottanut PuHu Juniorit voi voiton myötä hakea ensi kaudeksi paikkaa miesten I divisioona A:ssa.

PuHu Junioreille toinen kiinnitys Divari B:n mestaruuteen

PuHu Juniorit otti toisen voiton Kristika Turusta miesten I divisioona B:n finaaleissa tiistaina tiukan taistelun jälkeen. Joukkue tarvitsee mestaruuteen enää yhden voiton.

20.1.2017 Pääjuttu

“Mestarit Metro Areenalla” - Kouvot vie Seagulls-kotiottelunsa Espooseen

Korisliigan hallitseva Suomen mestari Kouvot isännöi helsinkiläistä Seagullsia maaliskuun 3. päivänä poikkeuksellisesti Espoossa.

7.10.2016 Pääjuttu

Perinteisten koriskaupunkien paluu I divisioona A:n kentille – edessä mielenkiintoinen kausi

Miesten I divisioona A:ssa nähdään tukku perinteisiä koriskaupunkeja, kun sarjaan nousivat Espoo United, Lahti Basketball ja Torpan Pojat. Uutta väriä mukaan tuo uudenlaisella toimintamallillaan myös Jyväskylä Basketball Academy. Sarjasta odotetaan jälleen kovatasoista ja mielenkiintoista, unohtamatta parketilla nähtäviä tulevaisuuden pelaajia.

5.6.2015 Pääjuttu

Koripalloilijat haastavat itsensä ja Jukolatiimin

Viikon päästä Paimiossa suunnistettavassa Jukolan viestissä yhden joukkueen Mila-yölamput keikkuvat korkeammalla kuin koskaan viestin historiassa. Kisakallion Urheiluopiston Team Susi Training Centerin miehistön keskimitta on 197 senttiä, kun Jukolan yössä viestiä kuljettavat entiset ja nykyiset koripalloilijat.

8.12.2014 Pääjuttu

Vajaamiehinen Seagulls yllätti Pyrinnön

Korisliigan jumbojoukkue Helsinki Seagulls onnistui saalistamaan maanantai-illan ainoassa Korisliigan ottelussa todellisen yllätysvoiton. Sarjanelonen Tampereen Pyrintö kaatui Helsingin Kisahallissa pistein 76–73 (29–39).

29.9.2014 Pääjuttu

Korisliigan ennakkokatsaus 1/3: Seagulls kasvattaa korisbuumia Helsingissä – Korikobrat, Vilpas ja Namika Lahti hamuavat pudotuspelejä

Helsinki Seagulls palauttaa helsinkiläisten huippukoriksen miesten pääsarjakartalle kaudella 2014/2015 ja heidän tavoitteensa on vakiinnuttaa toiminta, luoda hyvä fiilis peleihin ja pudotuspelit. Lapuan Korikobrien ja Namika Lahti taas tavoittelevat pudotuspelejä, kuten myös Salon Vilpas, jonka tavoitteena on voittaa enemmän pelejä kuin viime kaudella ja ansaita sitä kautta pudotuspelipaikka.

15.7.2014 Pääjuttu

Aki Linnanahde lähtee mukaan Seagullsin toimintaan

Korisliigaan noussut Helsinki Seagulls on saanut tuekseen merkittävän vahvistuksen, kun vuodesta 2000 media- ja viihdemaailmassa työskennellyt Aki Linnanahde liittyy joukkueen taustavoimiin. Linnanahde nimettiin samalla seuran johtoryhmään, johon kuuluvat myös seuran pääomistaja Janne Kulvik, koomikko Sami Hedberg, entinen huippukoripalloilija Mikko Tanner ja Sinikka Kulvik.

5.6.2014 Pääjuttu

Eero Lehtinen ja Antti Niskanen Helsinki Seagullseihin

Ensimmäiseen pääsarjakauteensa valmistautuva Helsinki Seagulls on tehnyt vuoden mittaiset sopimukset Eero Lehtisen ja Antti Niskasen kanssa. Lehtinen ja Niskanen edustivat edellisen kerran Helsinkiä pääsarjassa kaudella 2011/12 ToPon riveissä.

3.4.2014 Pääjuttu

Korisliigassa keskiviikkona merkkipaalujen ilta

Korisliigan keskiviikkokierroksella saavutettiin merkkipaaluja urakalla. KTP:n Timo Heinonen pelasi 500. runkosarjaottelunsa ja Vilppaan Eero Lehtinen 300. runkosarjaottelunsa, ja heidän lisäkseen Pyrinnön Antero Lehto rikkoi rajapyykkejä pisteissä, Vilppaan Jukka Kataja syötöissä ja Vilppaan Samu Kaaresvirta onnistuneissa kolmen pisteen heitoissa.

21.2.2014 Pääjuttu

Coleman riehui nyt Honkaa vastaan, Pyrintö ja Vilpas vahvistivat asemiaan

Nilan Bisonsin uusi takamies Aubrey Coleman rankaisi Honkaa 27 pisteellä ja Bisonsin tukahduttava joukkuepuolustus hoiti loput, kun loimaalaiset naarasivat Espoosta 69–76 (30–29)-vierasvoiton perjantaina. Pyrintö vahvisti asemiaan liigan kärjessä peittoamalla Karhun ja Salon Vilpas kipusi takaisin kahdeksannelle sijalle murjomalla Lahtea.

2.2.2014 Korisliiga

Eero Lehtinen repi 1000. levypallonsa

Salon Vilppaan luottolaitahyökkääjä Eero Lehtinen, 28, siirtyi lauantai-iltana uudelle tuhatluvulle nappaamalla uransa 1000. runkosarjassa haetun levypallon. ToPo-kasvatti Lehtisellä on meneillään uransa kahdeksas pääsarjakausi.

29.1.2014 Pääjuttu

Korisliigassa tipahteli pommeja: Lahti ja Lapua kukistivat kärkijoukkueet

Korisliigan kärkisijat keskenään jakaneet Nilan Bisons ja Tampereen Pyrintö joutuivat keskiviikkona poistumaan kentältä tappiot niskassaan, kun Namika Lahti löylytti Bisonsia 90–68 (41–32) ja Lapuan Korikobrat nitisti Pyrinnön 92–89 (45–49). Salon Vilpas ja Kauhajoen Karhu kohentelivat myös voittotilejään.

2.1.2014 20:50 Pääjuttu

KTP taputteli Vilppaan siististi

KTP vahvisti asemiaan Korisliigan kärkinelikossa ottamalla torstaina Salon Vilppaasta 94–81 (47–35)-kotivoiton. Voitto oli kauden neljästoista kotkalaisille, jotka ovat enää kahden ottelun päässä runkosarjan puolimatkan krouvista.

2.1.2014 Pääjuttu

Eero Lehtinen rikkoi 2000 pisteen rajan

Jälleen uusi suomalaispelaaja paukutti tuhatlukuja Korisliigassa, kun Salon Vilppaan Eero Lehtinen upotti 20 pistettä vierasottelussa KTP:ta vastaan ja nousi 2000 heitetyn runkosarjapisteen rajan yli.

30.12.2013 23:05 Pääjuttu

Bisons uudenvuodenviettoon puhtaalla pelillä

Nilan Bisonsin uskomaton voittosuora taipui jo toisessa perättäisessä runkosarjaottelussa mutta ei katkennut, kun Salon Vilpas haastoi hallitsevan mestarin maanantai-iltana Loimaalla. Parhaimmillaan 19 pisteen takaa-ajoasemassa ollut Bisons kaivautui lopulta pinnalle ja upotti Vilppaan viikinkipurren pistein 63–60 (26–42) kirjauttaen 16. perättäisen voittonsa.

19.12.2013 Pääjuttu

Pyrintö joulutauolle toisen Vilpas-voiton myötä

Tampereen Pyrintö otti toisena perättäisenä päivänä mittaa Salon Vilppaasta, kun joukkueet kohtasivat torstai-iltana Salohallissa. Vilpas sai Pyrinnön edellisillan tehoykkösen Damon Williamsin kuriin, mutta tamperelaiset hakivat BJ Raymondin johdolla kauden 14. voittonsa ja siirtyivät joulutauolle lukemin 70–77 (30–39).

23.11.2013 20:20 Pääjuttu

Bisonsille kymmenen voittoa täyteen

Mikko Koiviston ja Matti Nuutisen poissaolo ei hidastanut Nilan Bisonsia, joka otti Antto Nikkarisen johdolla siivet alleen Kauhajoella ja nujersi Karhun pistein 55–70 (30–35). Voitto oli loimaalaisille jo kymmenes perättäinen Korisliigassa. Salon Vilpas sieppasi kolmannen perättäisvoittonsa Korikobrien kustannuksella ja Tapiolan Honka palasi kotonaan voittokantaan Namika Lahtea vastaan.

13.11.2013 Pääjuttu

Vilpas ja Lahti kasvattivat voittotilejään

Kaksi Korisliigan pudotuspeliviivan tuntumassa sijaitsevaa joukkuetta hakivat keskiviikkoiltana arvokkaat voitot. Salon Vilpas puristi pisteet siipirikolta Namika Lappeenrannalta 69–83 (29–37) ja Namika Lahti syvensi Kouvojen ahdinkoa 86–59 (52–26)-murskavoitollaan.

23.10.2013 21:15 Pääjuttu

Honka ja Pyrintö hakivat viidennet voittonsa

Tapiolan Honka ja Tampereen Pyrintö onnistuivat säilyttämään tappiosarakkeensa puhtaana myös runkosarjakauden viidensissä otteluissaan ja jakavat nyt Korisliigan kärkisijan. Namika Lahti ylsi toiseen voittoonsa kukistamalla lappeenrantalaisen kaimaseuransa, KTP-Basket piti Lapuan Korikobrat nollilla ja Kauhajoen Karhu jatkoi Salon Vilppaan alamäkeä.

Näytä lisää vastaavia