Juho Kailio

182 cm / 86 kg
Syntynyt 1982


Uutisia henkilöstä Juho Kailio

9.6.2021 15:27 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon aikakausi Crailsheimissa sai hienon päätöksen – uusi projekti alkamassa Bonnissa

Tuomas Iisalon viisivuotinen pesti Merlins Crailsheimin peräsimessä tuli päätökseen tänä keväänä. Iisalo sai keväällä 2016 käsiinsä putoamaan tuomitun joukkueen, jonka hän jätti jälkeensä yhtenä Bundesliigan kärkijoukkueena.

27.5.2021 21:46 Suomalaiset ulkomailla

Ahosen ja Murphyn jännitys säilyy Espanjassa – Iisalojen ja Kailion Merlinsin kausi päätökseen

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen ja Alex Murphyn joukkueet eivät vielä pystyneet varmistamaan välieräpaikkaa ja ratkaisu jää kolmanteen otteluun. Saksan Bundesliigassa suomalaiskolmikko Tuomas Iisalon, Joonas Iisalon ja Juho Kailion valmentaman Merlins Crailsheimin historiallinen kausi päättyi.

24.5.2021 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan sarjoissa ratkaisuhetket käsillä – Alasen kausi päätökseen

Espanjan sarjoissa loppuratkaisut ovat alkamassa, kun ACB:ssa päättyi runkosarja ja LEB Orossa käynnistyivät pudotuspelit. Aapeli Alasen kausi Tshekin liigassa sen sijaan päättyi ja Saksan Bundesliigassa Merlins Crailsheim taistelee vielä välieräpaikasta.

20.5.2021 09:07 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen voitti Latvian mestaruuden – ”Hieno päättää kausi näin”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan Latvian mestaruutta, kun VEF Riika jyräsi mestariksi suoraan neljässä ottelussa. Edon Maxhunin kaulaan sen sijaan pujotettiin hopeiset mitalit Viron liigassa ja hänet valittiin myös sarjan tähdistöviisikkoon.

19.5.2021 10:37 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon johtama Merlins Crailsheim iskee Bayern Münchenin kimppuun pudotuspeleissä

Suomalaisen valmennuskolmikon Tuomas Iisalon, Joonas Iisalon ja Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim aloittaa pudotuspelit Saksan Bundesliigassa keskiviikkona. Merlinsillä on edessään kova haaste, sillä vastaan asettuu Euroliigassa tällä kaudella hienosti menestynyt Bayern München.

10.5.2021 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

6.5.2021 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigan välieriin

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Sasu Salinin ja Emir Sulejamonovicin edustaman Teneriffan jatkoajan jälkeen 88-86.

3.5.2021 10:32 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin VEF Riika Latvian liigan finaaleihin

Alexander Madsen pääsee jahtaamaan toista peräkkäistä Latvian mestaruutta, kun VEF Riika raivasi tiensä finaaliin. Erik Murphyn kausi Japanissa sen sijaan tuli päätökseen.

1.5.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon joukkue finaaleihin Itävallassa

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencsin edustama Swans Gmunden raivasi tiensä Itävallan liigan finaaliin.

26.4.2021 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Murphyn veljekset hyvässä vauhdissa

Erik ja Alex Murphy olivat viikonlopun peleissä hyvässä iskussa auttaessaan joukkueensa voittoihin. Ranskassa Ilari Seppälä palasi pelikentille lievän loukkaantumisen jälkeen ja Hollannissa Joonas Lehtoranta pääsi juhlimaan jatkopaikkaa cupissa.

17.4.2021 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon

Henri Kantonen oli hyvässä iskussa auttaessaan Aix-Mauriennen tärkeään voittoon Ranskan ProB:ssä. Lassi Tuovi ja Tuomas Iisalo saivat joukkueensa takaisin voittokantaan tappiollisten otteluiden jälkeen.

10.4.2021 07:50 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä jälleen hyville pisteille

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

5.4.2021 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hurjina loppuviikon peleissä

Viime viikon lopulla nähtiin taas hienoja edesottamuksia Susijengin pelaajilta. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja Ilari Seppälä, Petteri Koponen sekä Murphyn veljekset Alex ja Erik pääsivät kaksinumeroisille. Lisäksi Aapeli Alanen debytoi Tshekin liigassa.

29.3.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Salin juhli kovaa voittoa – Tuovin Strasbourg venytti voittoputkeaan

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa nappasi ison voiton kaataessaan tiukan taistelun jälkeen Valencian. Petteri Koposen Reggiana ei sen sijaan selvittänyt tietään FIBA Europe Cupin Final Four –lopputurnaukseen. Ranskassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg on kovassa liidossa.

21.3.2021 22:04 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ylsi kauden piste-ennätykseensä

Daniel Dolenc heitti 24 pistettä Itävallan liigassa ja Elias Valtosen vahvat esitykset jatkuivat Saksassa hänen rikottua myös 20 pisteen rajapyykin.

15.3.2021 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni loisti Virossa, Ranskassa nähtiin suomalaisten yhteenotto

Edon Maxhuni osoitti jälleen korintekotaitojaan, kun hän heitti 26 pistettä Viron liigan ottelussa. Ranskassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja suomalaisvalmentajat pääsivät juhlimaan makeita voittoja.

5.3.2021 23:59 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä tykitti 38 pistettä Ranskassa

Ilari Seppälän käsi kävi tulikuumana, kun hän heitti uskomattomat 38 pistettä Ranskassa. Alex Murphy, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni merkkauttivat myös kovia pisteitä ja Carl Lindbom debytoi uuden joukkueensa riveissä.

4.3.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin hurjana Mestarien liigassa – ”Pelasimme ihan kelpo pelin”

Mestarien liigan jatkolohkot käynnistyivät ja Sasu Salin näytti jälleen heittotaitonsa johdattaessaan Teneriffan voittoon. Daniel Dolenc oli niin ikään vahvalla pelipäällä Itävallan liigassa.

1.3.2021 09:32 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen, Alex Murphy ja Elias Valtonen kaksinumeroisille pisteille

Petteri Koponen alkaa päästä vauhtiin Italiassa, Espanjassa Alex Murphy pääsi juhlimaan viime viikolla kahta voittoa ja Elias Valtonen jatkoi Saksassa siitä mihin Susijengin paidassa jäi.

Näytä lisää vastaavia