Motonet ja Suomen Koripalloliitto yhteistyöhön

15.1.2024 10:48 Suomalainen perheyritys Motonet ja Suomen Koripalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä. Motonet aloittaa koripallon juniorimaajoukkueiden toisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyön kohokohtiin kuuluvat heinä–elokuussa Tampereella pelattavat 18-vuotiaiden poikien EM-kisat.

Motonet on merkittävä suomalaisen urheilun ja liikunnan tukija. Tuore sopimus kattaa 16-, 18- ja 20-vuotiaiden tyttöjen ja poikien koripallomaajoukkueet sekä Motonet Suomen Cup Final Four -turnauksen pääyhteistyökumppanuuden.

Yhteistyö kattaa kaikki kuusi nuorisomaajoukkuetta eli 16-, 18- ja 20-vuotiaiden tyttö- ja poikajoukkueet. Sopimukseen kuuluu tapahtuma- ja pelipaitanäkyvyyden lisäksi muun muassa Motonetin stipendit lupaaville koripallonuorille.

Juniorimaajoukkueiden lisäksi Motonet on 19.–21.1. pelattavan seurajoukkueiden Motonet Suomen Cup Final Four -turnauksen pääyhteistyökumppani. Koripalloliiton kanssa solmittu sopimus kattaa vuoden 2024, ja jatkosta sovitaan erikseen.

– On hienoa päästä tukemaan koripalloa valtakunnallisesti. Erityisen iloinen olen siitä, että pystymme tukemaan nimenomaan nuoria koripalloilijoita eli sudenpentuja. Urheilun yhteisöllisyys luo paljon hyvää niin yksilöille kuin yhteiskuntaan. Yhteistyö lajin parissa ei ole meille uutta. Olemme olleet mukana rahoittamassa Joensuuhun pari vuotta sitten valmistunutta sisäpalloiluhallia, Motonet areenaa, ja sponsoroimme seurajoukkue Joensuun Katajaa, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Marko Röytiö.

– Motonet on jo pitkään tukenut suomalaista urheilua eri lajien parissa ja on mahtavaa saada heidät mukaan myös Koripalloliiton kumppaniksi. Suomalainen koripallo elää juuri nyt hienoa nousukautta, mikä näkyy niin harrastajamäärien kuin yleisen kiinnostuksen kasvuna. Tulevaisuuden arvokisamenestystä rakennetaan nuorten maajoukkueissa, iloitsee Koripalloliiton kumppanuus- ja tapahtumajohtaja Timo Vertio.

Motonetin emoyhtiö Broman Groupille on perinteisesti ollut tärkeää edistää suomalaista hyvinvointia, ja tuki on kohdistunut muun muassa lapsiin, nuoriin, liikuntaan ja urheiluun. Yhtiö onkin mukana monen urheilulajin tukijoukoissa, ja siitä on kasvanut merkittävä urheilun ja liikunnan tukija. Se toimii muun muassa Suomen Palloliiton ja Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina.

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yhteensä 42 tavarataloa. Niistä 40 sijaitsee Suomessa, yksi Virossa Tallinnassa ja yksi Ruotsissa Sundsvallissa. Tavaratalot myyvät autojen ja moottoripyörien varaosia ja tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastustarvikkeita sekä kodin- ja vapaa-ajantuotteita. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 2023 oli 431 miljoonaa euroa. Motonetille on myönnetty Avainlippu osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Motonet kuuluu Broman Group -konserniin, joka työllistää noin 2000 henkilöä. www.motonet.fi

Suomen Koripalloliitto on kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) jäsen, joka järjestää koripallon kansallista kilpailu-, harrastus- ja koulutustoimintaa. Koripallosarjoissa ”Stadista Sallaan” pelataan vuosittain yli 12 000 ottelua niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa. Kotimaista huippukorista tarjoavat naisten ja miesten Korisliigat. Kansainvälisille kentille Koripalloliitto lähettää Susijengin ja Susiladiesin johdolla vuosittain myös kymmenisen maajoukkuetta jättämään maailmalle sinivalkoisia tassunjälkiä.

 
14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

6.7.2018 14:21 Sudenpennut

Pirkka pop-up -kauppa PM-kisojen yhteydessä oli menestys

Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat pelattiin Kisakalliossa 28.6.-2.7.2018. Susi Training Centeriin PM-kisojen yhteyteen rakennettiin yhdessä Pirkan ja Lohjan K-Market Puistokadun kanssa Pirkka pop-up kauppa, jossa oli myynnissä välipalaa niin pelaajille kuin katsojille.

10.11.2003 Pohjoinen alue

Suomen Cupin finaalitapahtuman lippupakettitarjous päättyy 14.11.

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Suomen Lentopalloliiton ja Salibandyliiton kanssa yhteisen Suomen Cup –finaalitapahtuman. Suomen Cup 2003 –tapahtumassa nähdään 12.-14.12. Espoon LänsiAuto Areenalla kaikkien kolmen lajin miesten ja naisten Cup-finaalit. Tapahtumaan on vielä 14.11. saakka myynnissä lippupaketteja alennettuun hintaan.

13.3.2024 15:58 Susi All Star

Tyttöjen ja poikien SUSI All Stars -leirin ilmoittautuminen on alkanut

SUSI All Stars on Koripalloliiton maajoukkueohjelman, Suden polun, ensimmäinen askelma. Vuonna 2024 leiritykseen osallistuvat 2010-2011 syntyneet pelaajat.

12.3.2024 08:15 Yhteistyökumppanit

WSOY jatkaa Susiladiesin kumppanina monivuotisella sopimuksella

Suomalaisen kirjallisuuden kustantaja WSOY:n ja Susiladiesin vuonna 2021 alkanut yhteistyö jatkuu pitkällä, vuoteen 2027 ja EM-kotikisoihin asti solmitulla sopimuksella.

27.2.2024 07:19 Pääjuttu

Koripalloliitto mukana liikuttamassa lapsia Liike on lääke -hankkeessa

K-ryhmän käynnistämä lajirajoja rikkova yhteishanke kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Koripalloliiton lisäksi mukana ovat Suomen Palloliitto ja Suomen Tennisliitto, jääkiekkoseuroja sekä LIIKE-kampanjabiisin tehnyt JVG. Hankkeen tavoitteena on järjestää tänä vuonna yli sata maksutonta liikuntatapahtumaa ympäri Suomea, mukaan lukien Pirkka Street Basket -tapahtumia.

13.2.2024 09:58 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi helmikuussa 83 stipendiä vähävaraisten perheiden korisharrastusta. Kaikkiaan rahasto on jakanut historiansa aikana jo yli 1000 stipendiä.

6.2.2024 16:35 Sudenpennut

Sudenpentujen EM-kisojen lohkot kesälle arvottu – MU18 saa kotikisoihin mielenkiintoisen alkulohkon

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA järjesti tiistaina Saksan Freisingissa ensi kesän koripallon nuorten EM-turnausten lohkoarvonnat. Tampereen kotikisoissa esiintyvä 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa alkulohkossaan Slovenian, Espanjan ja Liettuan.

22.1.2024 11:00 Tukijärjestelmät

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae tukea 31.1. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 15. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä.

21.1.2024 20:45 Suomen Cup

ToPo naisten Motonet Suomen Cupin mestari

ToPo vei nimiinsä naisten Motonet Suomen Cupin toisen kerran peräkkäin. Finaalissa kaatui PeKa selvin lukemin 106-77.

Näytä lisää vastaavia