Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

5.9.2018 11:50 Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

Minivalmennusseminaari on uusi osa Koripalloliiton vuotuista valmentajakoulutustarjontaa. Seminaarin konsepti on Nuorisovalmennusseminaarista tuttu - aloitus perjantaina ja lopetus lauantaina. Seminaarin aiheet tulevat käsittelemään lasten urheilua ja valmennusta - minikoripalloa.


Martti Iivonen ja Ville Neva viimeiset esiintyjäkiinnitykset


Seminaarin kaksi viimeistä esiintyjäpaikkaa menevät Martti Iivoselle ja Ville Nevalle. Iivonen on pitkän linjan arvostettu koripallovalmentaja, joka on viime vuosina profiloitunut voimakkaasti lasten urheilun ja taitoharjoittelun asiantuntijana. Hänen osaamistaan arvostetaan yli lajirajojen ja Martti onkin suosittu kouluttaja etenkin muiden isojen pallopelien puolella. Koripallovalmentajana Martti on valmentanut kaiken ikäisiä ja tasoisia pelaajia - lapsia, nuoria, maajoukkueita, korisliigajoukkueita. Siviiliammatiltaan hän on liikunnanopettaja, joka myös valittiin vuoden liikunnanopettajaksi vuonna 2011. Iivosen esityksessä esitellään lapsille mielekkäitä tapoja oppia uusia taitoja erilaisten leikkien, pelien ja kilpailun kautta.


Ville Neva puolestaan on tulliut suurelle yleisölle tutuksi paitsi nuorten maajoukkueista ja korisliigavalmentajana, myös räväköistä ja asiantuntevista esiintymisistään viime vuosien valmennusseminaareissa. Vaikka Ville on ollut vuosia mukana kilpa- ja huippukoripallossa näkyvässä roolissa, on hän pitänyt tärkeänä vastapainona työlleen lasten valmentamisen ja sitä työtä hän on jatkuvasti tehnytkin. Tälläkin hetkellä hän toimii Tapiolan Hongassa 2011-syntyneiden poikien päävalmentajana. Villen puheenvuoro käsittelee erittäin tärkeää asiaa - pelin opettamista lapsille.
 

- Martti ja Ville tuovat erinomaisen lisän jo valmiiksi hienoon ohjelmaamme. Molemmat tunnetaan erittäin intohimoisina koripalloihmisinä ja innostavina esiintyjinä. Meillä on nyt kasassa todella mielenkiintoinen kattaus ja monipuoliset esiintyjät, nyt kannattaa lasten valmentajien tulla paikalle, toteaa Koripalloliiton koulutusvastaava Jussi Räikkä.

Ohjelma 21. - 22.9.


Perjantai 21.9.

16:30             Ilmoittautuminen (majoittuminen reception, seminaari STC)
17:00             Avaus
17:15             Maikku Miettinen: Yksilöllisesti ryhmässä – ajatuksia ja työkaluja ryhmän valmentamiseen
18:45             Tauko
19:00             Petri Selkee: Intoa, iloa ja onnistumisia! 
21:00             Illallinen majoittujille, Rantamakasiini

Lauantai 22.9.

8:00               Aamiainen (majoittujille 9:30 asti)
10:00             Martti Iivonen: Kilpailut, pelit ja leikit taidon oppimisen tukena
11:30             Tauko
11:45             Petka Lehtinen, Tristan Fay ja Tommi Tatti: Valmiina sudenpolulle - ajatuksia All Stars-ikää edeltävään tukiharjoitteluun
13:15             Lounas
14:30             Juha Oikarinen: Minien hyvä koripalloharjoitus
16:00             Tauko
16:15             Ville Neva: Kymmenen sanan koripallovalmennus - oppiminen pelin kautta
17:45             Päätös

Minivalmennusseminaari 21. - 22.9.2018

Kaksipäiväinen Minivalmennusseminaari järjestetään vuosittain Kisakallion SUSI Training Centerissä. Seminaarin aiheet käsittelevät lasten valmennuksen aiheita ja lasten urheilun laatutekijöitä. Minivalmennusseminaarin avulla voi päivittää B-valmentajalisenssin ja suorittaa I-tason vapaavalintaiset opinnot.

Hinnasto:

95€ hlö (sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, lounaan lauantaina) 

110 € hlö (sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, illallisen ja lounaan)

140 € hlö (sisältää majoituksen 2hh, koulutusmateriaalin, illallisen ja lounaan)

Seminaarin maksu suoritetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli keskeytät maksamisen, kopio laskusta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.

Mikäli seura maksaa koulutuksen, kirjoita maksajantietoihin seuran yhteyshenkilön nimi ja seura lomakkeen kohtaan sukunimi / organisaatio.

ILMOITTAUDU MINIVALMENNUSSEMINAARIIN

Liätietoja Minivalmennusseminaarista: Jussi Räikkä, jussi.raikka@basket.fi, 040-515 9685

 
11.10.2018 14:44 Valmentajat

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa-koulutus marraskuussa Kisakalliossa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Kisakalliossa 10. - 11.11.2018. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 5.11.

1.7.2015 Pohjoinen alue

Koripallolisenssit pelikaudelle 2015-2016

Koripallokausi 2015-2016 käynnistyy 1.7.2015 ja samalla tulevat myyntiin uuden kauden koripallolisenssit. Seuraavassa pikaohjeet lisenssin lunastamiseen.

13.9.2010 Pohjoinen alue

Koripallon uudet pelisäännöt, pelikentän muutokset ja niiden voimassaolo

Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) tekemät sääntömuutokset astuivat voimaan Suomessa kaikilla sarjatasoilla 1.7.2010. Kauden kynnyksellä ja otteluiden käynnistyessä on aika kerrata muutokset. Tähän artikkeliin on koottu tuhti paketti, johon koottu niin koosteet kuin yksityiskohtaisemmatkin tiedot.

26.6.2003 Pohjoinen alue

Sääntömuutokset voimaan Suomessa 1.8.2003 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on muuttanut koripallon pelisääntöjä, jotka Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt ottaa käyttöön 1.8.2003 alkaen. Keskeisimmät sääntömuutokset koskevat 24 sekunnin sääntöä, aikalisiä ja ylösheittoja.

10.5.2003 Pohjoinen alue

Liittovaltuusto hyväksyi sääntömuutoksia, nuorten ikärajat pysyivät ennallaan

Suomen Koripalloliiton hallituksen lisäksi koolla on ollut kevätkokoukseensa Espooseen kokoontunut liittovaltuusto. Valtuusto käsitteli kokouksessaan Koripalloliiton viime vuoden toiminnan, asetti talouden raamit ensi vuodelle ja hyväksyi liudan sääntömuutoksia.

7.3.2017 Pohjoinen alue

HKVT 2017 -koulutuksen ilmoittautuminen päättyy 12.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat.

23.9.2016 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaarin ensimmäiset esiintyjät kiinnitetty – Jyri Lehtonen avaa seminaarin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin ensimmäiset esiintyjät on nyt kiinnitetty ja ilmoittautuminen on avattu.

25.4.2016 Pohjoinen alue

Koripalloliitto hakee seura- ja kilpailutoiminnan johtajaa sekä Korisliigan kehitys- ja myyntijohtajaa (päivitetty 25.4.)

Suomalainen koripallo on ollut viime vuodet valtavassa nosteessa. Suomi on noussut maailman rankinglistalla viidessä vuodessa 51 sijaa. Lisenssipelaajien määrä on kasvanut edellisestä vuodesta noin 11 prosenttia. Toiminta on muuttunut kaikilla tasoilla ammattimaisemmaksi. Suomen Koripalloliiton budjetti on kuluvan kauden aikana noin 7 milj. € ja EM –kisavuonna 2017 sen arvioidaan olevan noin 11 milj. €.

17.11.2015 Pohjoinen alue

Lapsia liikuttavalle Koripalloliiton ja K-ruokakauppojen yhteistyölle jatkoa

Suomen Koripalloliitto ja K-ruokakaupat ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen, joka keskittyy lasten liikuttamiseen. Viime tammikuussa käynnistyneen yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo 10.000 lapselle ympäri Suomea.

13.1.2015 Pohjoinen alue

Valmentajalisenssien päivittäminen 2015

Vuonna 2015 koripallovalmentajan on mahdollisuus päivittää valmentajalisenssinsä monin eri tavoin. Eräs A-lisenssin päivitysmahdollisuuksista on Master HKVT-koulutus, joka järjestetään tänä vuonna elo-syyskuussa.

Näytä lisää vastaavia