Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

8.2.2024 10:16 EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

Mikael Jantunen ja Ilari Seppälä (tak.) aloittivat viikon voitoilla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Paris Basketball päätti EuroCupin runkosarjan tyylikkäästi murjomalla Olimpija Ljubljanan selvästi 119-66 (64-36). Parisin 53 voittomarginaali on samalla sen seurahistorian suurin.  

Jantunen jatkoi vahvoja esityksiään tilastoimalla 17,5 minuutissa 12 pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.

Iisalon miehistö voitti A-lohkon selvästi hävittyään vain yhden 18 ottelusta. Lohkovoittajana pariisilaiset pääsevät suoraan puolivälieriin. Puolivälierät pelataan 12.3.-13.3. Paris Basketball kohtaa voittajan otteluparista Ulm-Joventut Badalona.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sasu Salin ei matkustanut Belgradiin, jossa Teneriffa kohtasi evakossa kotiottelunsa pelaavan Hapoel Jerusalemin. Joukkueet kohtasivat toisensa viime kauden Mestarien liigan Final Four -turnauksen välierässä, jonka Hapoel voitti pisteellä. Israelilaisjoukkue oli vahvempi myös tällä kertaa voittamalla 85-61 (37-24).
Ottelutilastot

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg koki kolmannen tappionsa Mestarien liigan jatkolohkovaiheessa Malagan hakiessa pisteet 79-70 (40-34)-voitolla.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä pääsi taas maistelemaan voittoa Saint-Chamondin kaataessa Antibesin 85-70 (50-42) Ranskan ProB:n ottelussa. Seppälä sivalsi seitsemän pistettä. Saint-Chamond on yhdeksäntenä neljän muun joukkueen kanssa tasapisteissä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Kalev/Cramo pisti Keilan kumoon 92-79 (49-38). Severi Kaukiainen heitti neljä pistettä ja antoi yhden syötön. Kalev/Cramo jatkaa sarjan johdossa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi pääsi aloittamaan viikon Italiassa, kun Bologna kohtasi kotoisassa liigassa Trevison ja nappasi selvän 100-61 (51-34)-voiton. Voiton myötä Bologna nousi toiseksi.
Ottelutilastot

Susijengi palaa kotikentälle 26. helmikuuta, kun se kohtaa Tanskan! Liput EM-karsinta-avaukseen myynnissä nyt osoitteessa https://www.ticketmaster.fi/susijengi. Kerää jengi kasaan ja tulkaa yhdessä ulvomaan Susijengille.

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

30.11.2023 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia