Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

27.1.2024 09:09 Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

Mikael Jantusen Paris Basketball on kiinni EuroCupin runkosarjan ykköspaikassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

EuroCupissa lohkovoittonsa jo varmistanut Paris Basketball jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Joventut Badalonan 89-82 (41-35). Mikael Jantunen teki jälleen takuuvarmaa työtä 10 pisteen ja kolmen levypallon tilastomerkinnöillä. EuroCupin runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja lohkovoittajana Paris Basketball on varmistanut jo paikkansa puolivälierissä.

Oman lohkonsa kärkipaikan lisäksi Tuomas Iisalon luotsaama joukkue on tiukasti kiinni runkosarjan parhaan joukkueen asemassa myös toinen lohko huomioon ottaen. Se varmistaisi Paris Basketballille kotiedun pudotuspelien loppuun saakka.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sasu Salin oli sivussa Teneriffan kokoonpanosta, kun Mestarien liigassa starttasivat 16 parhaan joukkueen jatkolohkot. Salinin poissaolosta huolimatta espanjalaisjoukkue haki Turkista voiton kaatamalla Karsiyakan jatkoajan jälkeen 106-97 (37-41, 89-89).
Ottelutilastot

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg aloitti kohdatessaan tutun joukkueen matkatessaan Cholet’n vieraaksi. Strasbourg johti jo parhaimmillaan 16 pisteellä, mutta Cholet kiri 98-93 (44-52)-voittoon.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Bologna joutui tunnustamaan Fenerbahcen tällä kertaa paremmakseen 75-88 (47-52). Bologna jatkaa Euroliigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond hävisi kotonaan Poitiersille 78-84 (31-38). Seppälä ajoi omiensa asiaa kuudella pisteellä, levypallolla ja kolmella syötöllä. Saint-Chamond on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Perttu Blomgren pääsi juhlimaan Slovenian liigassa voittoa, kun Domzale kukisti Sentjurin 85-75 (45-35). Blomberg avitti joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, neljällä levypallolla ja syötöllä. Domzale on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Osku Heinosen Haukar pääsi pitkästä aikaa voiton makuun, kun se kaatoi Hamarin 88-87 (44-48). Heinonen pussitti joukkueelleen 14 pistettä ja saalisti lisäksi kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Ville Tahvanaisen Alftanes jäi Njardvikin jalkoihin hävitessään 51-89 (33-36). Tahvanaisen tilastoriville kirjattiin viisi pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Antti Kanervon 10 pistettä eivät puolestaan riittäneet siivittämään Stjarnania voittoon Keflavikin vieraana, vaan taipui 97-89 (43-50). Kanervon tilastot täyttyivät myös levypallolla ja kolmella syötöllä.

Alftanes on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, Stjarnan kahdeksantena ja Haukar kymmenentenä.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

19.12.2019 08:35 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin alkuviikon valopilkkuna miesten europarketeilla

Sasu Salin oli alkuviikon Susijengi-onnistuja eurokentillä, kun hän pelasi jälleen vahvasti Teneriffan palatessa voittojen tielle Mestarien liigassa. Petteri Koponen pääsi Euroliigassa juhlimaan maukasta voittoa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

25.10.2019 07:22 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Mestarien liigassa

Sasu Salinin Teneriffa nappasi toisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Muuten eurokentillä suomalaisten ilonaiheet jäivät vähiin.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

Näytä lisää vastaavia