Maxhuni ja Jantunen taas voiton makuun Ranskassa

13.11.2023 09:47 Edon Maxhunin Le Portel ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoivat vahvaa virettään Ranskan liigassa. Espanjassa Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa.

Edon Maxhuni ei ole vielä hävinnyt Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edon Maxhunin Le Portel otti kuudennen peräkkäisen voittonsa Ranskan liigassa kaataessaan Bloisin vieraskentällä 80-71 (38-34). Maxhuni oli jälleen vahvalla pelipäällä 15 pisteen,  kahden levypallon, seitsemän syötön ja riiston tilastoilla. Viidellä peräkkäisellä tappiolla aloittanut Le Portel on noussut jo pudotuspelipaikan tuntumaan.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoi niin ikään voittoisasti, kun Cholet kaatui vieraskentällä 77-70 (36-47). Tuomas Iisalon puoliajan palopuhe tepsi, sillä pariisilaiset veivät kolmannen neljänneksen nimiinsä 24-5 pohjustaen voiton. Jantunen kantoi kortensa kekoon seitsemän pisteen ja viiden levypallon tilastoilla. Paris Basketball jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Aiemmin viikolla Strasbourgin apuvalmentajaksi siirtynyt Mikko Larkas sai uudessa seurassaan tappiollisen startin, kun Chalon/Saone oli kotonaan vahvempi 101-9 (59-44). Strasbourg on 15 neljällä voitolla ja seitsemällä tappiolla.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa nappasi Espanjan liigassa makoisan voiton kaataessaan Andorran 90-86 (49-35). Valtonen kasasi seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan. Manresa paranteli voittosaldoaan nyt viiteen voittoon ja neljään tappioon.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sasu Salinin Teneriffa taipui puolestaan Barcelonan vieraana 83-94 (35-40). Salin sai tilastoikseen viisi pistettä, syötön ja riiston. Teneriffalla on neljä voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen vahva vire kantoi Caceresin takaisin voittojen tielle Leyma Corunan kaatuessa 84-81 (41-39). Raitanen lähenteli tupla-tuplaa 14 pisteen, yhdeksän levypallon ja syötön tilastoilla. Voitto oli Caceresille kauden kolmas.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Estudiantes jatkaa sarjakärjessä voitettuaan Fuenlabradan 80-55 (37-21). Murphy täytteli tilastosarakkeita viidellä pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Jacob Grandisonin Menorca puolestaan taipui Ourenselle kotonaan 50-74 (28-32) Grandisonin heittäessä kaksi pistettä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Virtus Bologna ei pystynyt pysäyttämään Real Madridin menoa Euroliigassa, vaan taipui vieraskentällä 74-100 (37-53). Bolognalla on nyt Euroliigassa viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Italian liigassa Bologna jatkoi voittoisasti kaataessaan Trevison 91-77 (45-35). Bologna johtaa sarjaa kuuden voiton ja yhden tappion saldolla.
Ottelutilastot

Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane taipui Ozzanolle 56-80 (28-36). Niemi kasasi tilastoikseen 11 pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Tindastollin vieraskentällä 84-78 (40-32). Kanervo maalaili tilastosarakkeeseensa 10 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Osku Heinosen ja Ville Tahvanaisen Haukar kävi kovaa taistelua voitosta Valurin kanssa, mutta joutui lopulta taipumaan kahden jatkoajan jälkeen 124-127 (43-53, 97-97, 111-111). Suomalaiskaksikko oli vahvassa iskussa, kun Heinonen 28 pistettä, otti neljä levypalloa, antoi neljä syöttöä ja riisti kahdesti. Tahvanaiselle kirjattiin 16 pisteen ja 10 levypallon tupla-tupla ja tilastot täyttyivät myös kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Japanin liigassa Erik Murphyn Gunma Crane Thunders kävi viikonloppuna Kawasaki Brave Thundersin vieraana häviämässä kahdesti. Ensimmäisen kohtaamisen Kawasaki ukkosti nimiinsä 84-63 (46-35) Murphyn tilastoidessa kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Toisen ottelun Kawasaki vei puolestaan 71-61 (31-32). Tällä kertaa Murphyn ainoaksi tehomerkinnäksi kirjattiin syöttö.
Ottelutilastot

Saksassa suomalaisvalmentajilla oli vaikeaa, kun joukkueet kokivat tappioita. Joonas Iisalon Academics Heidelberg hävisi kotonaan Würzburgille selvästi 54-87 (23-41).
Ottelutilastot

Daniel Janssonin luotsaama Tigers Tübingen puolestaan taipui kotonaan Niners Chemnitzille 68-106 (38-53).
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Merlins Crailsheim sensijaan hävisi Vechtan vieraana 58-96 (36-42). Kaikilla suomalaisvalmentajien joukkueilla on koossa yksi voitto ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervolan Ehingen Urspring hävisi kotonaan Fellbach Flashersille 65-90 (45-45). Mervola oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa yhdeksän pisteen, kahden levypallon, kuuden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihosen Radom hävisi Niedzwiadkin vieraana 91-97 (44-54). Laihonen sai tilastoihinsa kolme pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Ilmari Toikkanen pääsi Tanskan liigassa juhlimaan niukkaa 86-84 (40-42)-voittoa Herlevistä. Toikkanen ajoi omiensa asiaa kahdeksalla pisteellä, kolmella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen luotsaama Swans Gmunden jatkoi voittojen tiellä Traiskirchen Lionsin kaatuessa 91-73 (45-28). Swans jatkaa sarjan jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

 
22.4.2024 14:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen johdattamassa Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtonen oli Granadan avainpelaajia joukkueen ottaessa ison askeleen kohti sarjapaikkaa. Severi Kaukiainen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigan finaalissa.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

Näytä lisää vastaavia