Marko Kainulainen JBA:n tapahtumapäälliköksi

8.9.2023 20:22 JBA saa riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen kun tapahtuma-alan ammattilainen ja intohimoinen koripallomies Marko Kainulainen aloittaa seuran tapahtumapäällikkönä.

Tapiolan Hongassa koripallo-oppinsa saanut Marko omaa todella pitkän kokemuksen eri tehtävistä niin seuratyössä kuin myös konserttien ja muiden suurtapahtumien järjestämisessä. Koripallon osalta Markon meriittilistalta löytyy toimiminen mm. Hongan junioripäällikkönä sekä Tallink Tournamentin johtoryhmässä, tällä hetkellä Marko istuu HoNsU Juniorit Ry:n hallituksessa. Marko on viimeisen 20 vuoden aikana ollut perustamassa lukuisia menestyneitä musiikkiklubeja ja työskennellyt useiden eri festivaalien parissa. Päivätyökseen mies johtaa yhtä maamme suurinta kaupunkifestivaalia Yläkaupungin Yötä joka kesällä 2023 keräsi Jyväskylään peräti 48 000 kävijää!

Kimmo Juvonen, JBA:n toiminnanjohtaja: 

– Markon saaminen osaksi JBA-perhettä on meille kuin lottovoitto, selkeänä tavoitteenamme on ottaa joka kausi askeleita eteenpäin urheilullisesti mutta myös tapahtumajärjestäjinä. Järjestämme jo nyt lukuisia tapahtumia, esimerkiksi joka kevät pelattava Lauri Markkanen Tournament on kasvanut muutamassa vuodessa suurimpien junioriturnausten joukkoon ja seminaarimme sekä verkostoitumistapahtumat ovat keränneet kiitosta yrityksiltä ja yhteistyökumppaneiltamme. Markon mukaantulo avaa myös aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kulttuurin ja urheilun yhdistämiseen, näiden osalta ensimmäisistä tapahtumista pääsemme toivottavasti tiedottamaan lisää jo tämän syksyn aikana.

Markon osaaminen ja kokemus tuovat varmasti valtavasti lisäarvoa myös ottelutapahtumiemme kehittämiseen, tavoitteemme on jatkaa viime keväänä liekkiin syttynyttä korishuumaa. Miesten sarjakausi käynnistyy perjantaina 6.10. Jyväskylän Monitoimitalolla paikalliskamppailulla Huimaa vastaan ja tässä matsissa lähdemme tavoittelemaan Monnarin uutta yleisöennätystä!

Mikä sai Markon innostumaan mukaan JBA:n toimintaan?

– JBA on ollut perustamisestaan alkaen Suomen kiinnostavampia koripalloseuroja ja viimeistään viime kevään mestyksen jälkeen Jyväskylän kuumin urheiluilmiö. Seurassa luotetaan rauhassa luotuun laadukkaaseen visioon ja tehdään sen eteen höntyleimättä määrätietoista työtä. Tämä on tehnyt minuun monella tapaa vaikutuksen. 

Olen nauttinut suunnattomasti JBA:n rohkeasta, aktiivisesta ja kollektiivisesta peli-ilmeestä ja löysin itseni viime kaudella  katsomosta kotipelien lisäksi myös vieraspeleistä ympäri Suomen. On kunnia päästä mukaan antamaan omaa panosta JBA:n taustalle!

Tämä on seuran ilmoitus. Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden ilmoittaa koripallotoimintaansa liittyvistä asioista Seura tiedottaa -uutisissa. 

 
13.12.2023 15:59 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii juniorivalmentajaa / seurakoordinaattoria

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää toimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja töiden alkamisaika on sovittavissa.

16.8.2023 16:38 Keskinen alue

Kimmo Juvonen JBA:n toiminnanjohtajaksi

JBA:n taustaorganisaatio ottaa ison harppauksen eteenpäin kun JBA:n hallituksen puheenjohtajana seuran perustamisesta lähtien toiminut Kimmo Juvonen aloitti työnsä toiminnanjohtajana eilen 15.8.2023.

27.4.2023 19:49 Keskinen alue

Jyväskylä Basketball Academy hakee päätoimista toiminnanjohtajaa

Edellytämme laaja-alaista tuntemusta urheiluseuratoiminnasta, myyntikokemusta sekä ennenkaikkea intohimoa ja uskallusta lähteä kehittämään kanssamme aivan uudenlaista urheiluseuraa!

4.4.2023 00:57 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii juniorivalmentajaa / valmennuksenkehittäjää / seurakoordinaattoria koripallokaudelle 2023–2024

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää toimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2023–2024.

22.2.2023 21:56 Keskinen alue

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2023 yhteishaku käynnistyi tiistaina 21.2. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

16.7.2022 10:38 Keskinen alue

Ville Kesänen Vaasan Salaman seurakoordinaattoriksi

Vaasan Salaman keväinen valmennuksen kehittäjän toimihaku tuotti hienon tuloksen.

9.5.2022 18:51 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii Juniorivalmentajaa/valmennuksenkehittäjää koripallokaudelle 2022–2023

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää junioritoimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2022–2023.

22.2.2022 15:55 Keskinen alue

KUORTANE BASKETBALL CAMP 27-30.6.2022

Tytöt & Pojat 2006-2014. Yli 50% paikoista jo varattu, ilmoittaudu ajoissa ja varmista paikkasi kesän kuumimmalla korisleirillä!

10.2.2022 22:42 Keskinen alue

Yhteishaku 2022: Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2022 yhteishaku käynnistyy tiistaina 22.2. ja Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

19.8.2021 15:54 Keskinen alue

Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi

HoNsU haluaa kehittyä edelleen - Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi!

Näytä lisää vastaavia