Linda-Lotta Lehtorannalle cup-pronssia

20.3.2023 11:06 Linda-Lotta Lehtorannan Keltern saalisti viikonloppuna Saksan cupin pronssia. Marianne Kalinin Ferrol on enää voiton päässä suorasta noususta Espanjan liigaan.

Linda-Lotta Lehtoranta jäi ilman cup-mestaruutta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Linda-Lotta Lehtorannan kaulaan ripustettiin cupin pronssiset mitalit viikonlopun cup-turnauksen jälkeen. Keltern kohtasi lauantain välierässä Hannoverin, mutta joutui taipumaan 65-73 (42-38) Lehtorannan tilastoidessa kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Pronssiottelussa Keltern sai vastaansa Bochumin voittaen ottelun 77-56 (43-37). Lehtoranta auttoi joukkuettaan yhdeksän pisteen, kahden levypallon, viiden syötön, neljän riiston ja torjunnan tilastoilla. Cup-voiton vei lopulta nimiinsä Hannover.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Annika Holopaisen Araski ei kyennyt haastamaan Avenidaa, vaan taipui selvästi 46-83 (24-50). Holopainen tilastoi kolme pistettä, levypallon ja kolme riistoa. Araski on sarjassa nyt yhdeksäntenä ja varmisti samalla sarjapaikkansa ensi kaudeksi.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre puolestaan taipui Valencian vieraana 54-71 (27-38). Äijänen heitti viisi pistettä ja kahmi kuusi levypalloa. Pirttiselle kirjattiin kolme levypalloa. Bembibre on kymmenentenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol otti askeleen lähemmäs nousua, kun se voitti Ardoin 83-66 (34-35). Kalin heitti joukkueelleen kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Ferrolille voitto oli 11. peräkkäinen ja se on voiton päässä noususta, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Italian liigassa Awak Kuierin Reyer Venezia jätti San Martino di Luparin vaille mahdollisuuksia voitettuaan 80-55 (48-26). Kuier merkkautti itselleen kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Venezia on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Lucca otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Brixian 77-50 (32-17). Tulonen kerrytti tilastojaan viidellä pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja syötöllä. Lucca nousi sarjassa kymmenenneksi.
Ottelutilastot

 
26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

Näytä lisää vastaavia