Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

7.12.2023 09:05 Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

Alexander Madsen oli pitelemätön johdattaessaan joukkueensa elintärkeään voittoon. (Kuva: FIBA Europe)

VEF Riika ja Teneriffa iskivät yhteen Latvian pääkaupungissa ja VEF piti jatkohaaveensa elossa voittamalla 77-72 (39-38). Madsen sinetöi ottelun loppulukemat ja oli muutenkin ottelun tähti 17 pisteen, kuuden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla.

- Tärkeä voitto ja opimme ensimmäisestä kohtaamisesta, jonka hävisimme Teneriffalla, Madsen totesi ottelun jälkeen.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Salin heitti yhden kolmen pisteen heiton sisään keräten viisi pistettä. Salin hilasi Mestarien liigan onnistuneiden kolmen pisteen heittojen ennätyksen uudelle sataluvulle, sillä se oli hänen 200. onnistunut suoritus bonusviivan takaa Mestarien liigassa. Salinille kertyi tilastoihin myös kaksi syöttöä ja riisto.

- Kova tappio meille ja kaikki kunnia Riialle. Sen alun jälkeen, jonka aikana saimme heittoja sisään ja hieman yliotetta, he pelasivat kovaa ja pysyivät pelissään. He saivat pienen johdon emmekä vain pystyneet tulemaan takaisin. Teimme liikaa virheitä ja se maksoi meille pelin, Salin mietti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tilanne lohkossa on kutkuttava ennen viimeistä ottelukierrosta. Teneriffa ja Cholet johtavat lohkoa kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Darüssafakalla ja VEF:llä on puolestaan kaksi voittoa.

Teneriffa ja Cholet ratkaisevat päätöskierroksella keskinäisessä ottelussa lohkovoiton ja VEF:n pitää voittaa vieraskentällä Darüssafaka noustakseen kakkospaikalle.

- Tällä hetkellä jatkoonpääsy on omissa käsissä. Se on se tärkein juttu, Madsen katsoi lähtökohtia päätöskierroksen otteluun.
Ottelutilastot

EuroCupissa Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo viettivät itsenäisyyspäivää Liettuassa BC Wolvesin vieraana ja hakivat selvän 110-79 (58-35)-voiton. Jantunen kirjautti ottelussa yhdeksän pistettä ja kolme levypalloa. Paris Basketball jatkaa lohkonsa piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Bologna nousi toisella puoliajalla makoisaan 80-75 (33-45)-voittoon Barcelonasta. Bologna on Real Madridin ja Barcelonan vanavedessä kolmantena.
Ottelutilastot

Slovenian liigassa Perttu Blomgrenin Domzale jatkoi voittoisasti kaataessaan Polzelan 78-66 (33-40). Blomgren ajoi joukkueensa asiaa 11 pisteellä, neljällä levypallolla ja syötöllä. Domzale jatkaa sarjan jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Italian Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane jäi San Vendemianon jyrän alle 49-80 (28-39). Niemi oli joukkueensa paras pistemies 13 pisteen saldolla ja tilastot täyttyivät myös neljällä levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

Näytä lisää vastaavia