Holopaisen hurja tahti Islannissa jatkuu – Susiladies-pelaajat hyville pisteille

24.1.2021 21:54 Annika Holopainen jatkoi vahvoja pelejään Islannin liigassa, mutta KR jahtaa siitä huolimatta edelleen ensimmäistä voittoaan. Awak Kuier ylsi kahdesti viikon aikana kaksinumeroisiin pisteisiin ja koville pisteille pääsivät myös Sofia Pelander, Anniina Äijänen sekä Sara Rokkanen.

Annika Holopainen ja Awak Kuier olivat taas vahvassa vedossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ragusan yhdeksän ottelun mittainen voittoputki katkesi joukkueen viikon ensimmäisessä pelissä. Kuier heitti Ragusan pisteen johtoon puoli minuuttia ennen ottelun loppua, mutta San Giovanni nousi vielä 76-75 (41-46)-voittoon. Yhteensä Kuier saalisti 10 pistettä, kuusi levypalloa, syötön sekä riiston.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Ragusa palasi nopeasti voittojen tielle jättämällä Luccan ilman mahdollisuuksia. Ragusa voitti 82-63 (44-29) ja Kuier merkkautti jälleen 10 pistettä ja lisäksi viisi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Ragusa on neljäntenä 13 voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Holopainen jatkoi tehokkaita esityksiään Islannin liigassa tämän viikon kahdessa ottelussa.

Viikolla Holopaisen 21 pistettä, yhdeksän levypalloa ja syöttö eivät riittäneet tuomaan KR:lle kauden avausvoittoa, kun Fjölnir oli kotonaan vahvempi 75-68 (44-32).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Holopainen näytti jälleen miksi hän on Islannin liigan tämänhetkinen korikuningatar, kun hän takoi 31 pistettä Haukaria vastaan. Holopaisen pisteistä huolimatta Haukar voitti KR:n 79-65 (44-32) ja KR jatkaa sarjassa ilman voittoja. Holopainen tilastoi myös kuusi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander oli tehokkaana 10 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja yhden riiston sekä torjunnan tilastoilla Hernerin voittaessa vieraskentällä Lions SV Hallen 82-66 (50-27). Herner on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen edustaman Ferrolin voittoputki on nyt 17 ottelun mittainen, kun Ferrol voitti vieraskentällä Teneriffan selvästi 75- 54 (29-31). Äijänen oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla. Ferrol johtaa A-lohkoa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen ja Elina Koskimiehen Ibaizabal otti tärkeän voiton kaataessaan Magec Tiasin 69-42 (39-20). Tulonen kuritti viime kauden seuraansa kahdeksan pisteen, kahdeksan levypallon ja kahden syötön edestä. Koskimiehen tilastoriville kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Ibaizabal on A-lohkossa kuudentena yhdeksän voiton ja kahdeksan tappion saldolla.
Ottelutilastot

C-lohkossa Sara Rokkasen 17 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa olivat laiha lohtu, kun Andratx hävisi kotonaan Segle XXI:lle 61-67 (30-39). Andratx pitää lohkon perää voitettuaan tällä kaudella vain yhden ottelun.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen valmentama Helsingborg urakoi Ruotsin liigassa viikolla, sillä ohjelmassa oli peräti kolme ottelua.

Viikon ensimmäisessä pelissään Tuomisen joukkue teki historiaa nappaamalla kautta aikain ensimmäisen voittonsa Ruotsin liigassa kaadettuaan Mark Basketin 82-60 (53-28).
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussa Södertälje oli parempi numeroin 72-62 (29-43).
Ottelutilastot

Viikon kolmannessa ottelussaan Helsingborg taipui Alvikille selvästi 61-84 (27-45). Helsingborg on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks pisti puhtaalla pelillä aloittaneen Alvikin tiukoille, mutta taipui lopulta niukasti 65-70 (35-29). Salmi kerrytti tilastojaan viidellä pisteellä, kolmella levypallolla ja torjunnalla. Karstenin tilastoihin merkittiin yksi levypallo. Sparksilla on neljä voittoa ja 11 tappiota.
Ottelutilastot

 
20.11.2022 21:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin pisteet eivät kantaneet voittoon - Helmi Tulonen käytti näyttöpaikkansa

Helmi Tulonen pelasi kauden parhaan pelinsä saatuaan näyttöpaikan Luccan avausviisikossa. Awak Kuier jatkoi vahvasti, mutta se ei riittänyt voittoon. Elina Koskimies ja Anissa Pounds jatkoivat hyviä kausiaan Saksassa.

19.11.2022 13:46 Suomalaiset ulkomailla

Hyvän alkukauden Espanjassa pelannut Veera Pirttinen innolla Susiladiesin mukaan

Veera Pirttinen otti uuden suunnan uralleen tänä kesänä, kun hän siirtyi Espanjan pääsarjassa pelaavan Bembibren joukkueeseen. Pirttisen kausi on alkanut hyvin niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

17.11.2022 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia varmisti jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuier ja Sofia Pelander pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja EuroCupissa. Kuierin Reyer Venezia varmisti samalla jatkopaikan itselleen.

14.11.2022 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia liitää voittoputkessa

Awak Kuierin vahva kausi sai jatkoa, kun hän avitti Reyer Venezian jo 11. peräkkäiseen voittoon kaikki kilpailut mukaan lukien.

11.11.2022 07:54 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin hurja vire EuroCupissa jatkui

Awak Kuierin vahvat otteet EuroCupissa saivat jatkoa, kun Reyer Venezia jatkaa tappioitta kolmen ottelun jälkeen. Lotta Vesiluoman Alvik on puhtaalla pelillä Ruotsissa.

6.11.2022 22:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier ja Tulonen loistivat keskinäisessä kohtaamisessa

Italian Serie A1:ssä nähtiin hieno suomalaiskohtaaminen, kun Helmi Tulonen ja Awak Kuier olivat isossa roolissa. Anissa Poundsin käsi ei kylmene edes ilmojen viilentyessä Saksassa, jossa myös suomalaispelaajat ottivat yhteen.

3.11.2022 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier dominoi EuroCupissa

Awak Kuier oli Reyer Venezian tähti joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä EuroCupissa. Lotta-Maj Lahtisen sopimus belgialaisen Kangoeroes Mechelenin kanssa on purettu loukkaantumisen takia.

31.10.2022 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Venezia jatkaa puhtaalla pelillä – Pounds jälleen tarkkakätisenä

Awak Kuier oli jälleen isossa roolissa Venezian jatkaessa voittojen tiellä Italian liigassa. Anissa Pounds oli käsi kuumana Saksassa ja Veera Pirttinen pelasi kauden parhaan pelinsä Espanjassa.

29.10.2022 13:30 Suomalaiset ulkomailla

Suuri vastuu yllättänyt Annika Holopaisen – ”Annoin harjoituksissa kaikkeni”

Uransa aikana Saksassa, Puolassa, Ranskassa ja Islannissa ammattilaisena pelannut Annika Holopainen lisäsi yhden uuden maan ja sarjan kokoelmaansa, kun hän teki kesällä sopimuksen espanjalaisen Araskin kansa. Holopainen on ottanut heti ison roolin joukkueessa.

28.10.2022 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Sofia Pelander aloittivat EuroCupin vahvasti

EuroCup pyörähti käyntiin viikolla ja Awak Kuier sekä Sofia Pelander olivat hyvässä iskussa johdattaessaan joukkueensa avausvoittoihin.

24.10.2022 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander debytoi KP Brnossa – Awak Kuierin Venezia tappioitta

Sofia Pelander pääsi pukemaan uuden seuransa KP Brnon pelipaidan päälleen ensimmäistä kertaa ja saldona oli heti kaksi voittoa. Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa Italiassa puhtaalla pelillä ja Elina Koskimies sekä Anissa Pounds siivittivät joukkueensa voittoon Saksassa.

17.10.2022 11:36 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds ja Elina Koskimies siivittivät Angelsin avausvoittoon

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat Angels Nördlingenin tehokaksikko joukkueen napatessa avausvoittonsa Saksan Bundesliigassa. Awak Kuier oli jälleen terävänä Reyer Venezian jatkaessa Italiassa puhtaalla pelillä.

15.10.2022 17:46 Susiladies

Sofia Pelanderin seuraava osoite on Tšekin EuroCup-joukkue KP Brno

Susiladiesin luottosentteri Sofia Pelander, 30, on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen tšekkiläisen KP Brnon kanssa. KP Brno pelaa maansa pääsarjan lisäksi EuroCupia.

15.10.2022 10:23 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen tehokkaana Espanjan liigan suomalaiskohtaamisessa - Saksassa saatiin pelit käyntiin

Annika Holopaisen vahva alkukausi sai jatkoa, kun Espanjan liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen. Saksassa saatiin Bundesliiga myös käyntiin.

14.10.2022 12:39 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds ja Elina Koskimies nälkäisinä kauteen

Saksan Bundesliigassa kausi starttaa perjantaina ja mukana on tällä kaudella kolme suomalaispeluria. Anissa Pounds ja Elina Koskimies aloittavat toisen kautensa Angels Nördlingenin riveissä ja Venla Varis siirtyi kesän aikana Marburgin joukkueeseen.

10.10.2022 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier kuritti entistä seuraansa – Annika Holopainen pirteänä Espanjassa

Awak Kuier ylsi tilastojen valossa kauden parhaaseen esitykseensä kohdatessaan entisen seuransa. Annika Holopainen avasi kilpailukautensa hienosti Espanjassa ja Anissa Pounds sekä Elina Koskimies olivat vahvassa iskussa Saksan cupissa.

27.9.2022 11:27 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulosen tavoite Serie A1:stä täyttyi – ”Olen odottanut kautta jo kauan”

Helmi Tulonen kuului viime kaudella Italian Serie A2:n parhaimpiin pelaajiin. Erinomaiset esitykset noteerattiin myös kovatasoisessa Serie A1:ssä, kun Tulonen sai täksi kaudeksi sopimuksen sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Basket Le Mura Luccassa.

30.8.2022 09:48 Susiladies

Bembibreen lisää suomalaisväriä, kun Susiladiesin Veera Pirttinen siirtyy Espanjan pääsarjaan

Espanjan pääsarjassa pelaava Bembibre nappasi Susiladies-pelaaja Veera Pirttisen, 25, ensi kauden kokoonpanoonsa. Suomalaisille tuttu Bembibre teki jo aikaisemmin tänä kesänä pelaajasopimuksen Anniina Äijäsen kanssa.

21.7.2022 08:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta Vesiluoma siirtyy Ruotsin pääsarjan Alvik Basketiin

Espoo Basket Teamin kantaviin voimiin jo yli puoli vuosikymmentä kuulunut Lotta Vesiluoma, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Vesiluoma on tehnyt sopimuksen Ruotsin pääsarjassa pelaavan Alvik Basketin kanssa.

20.7.2022 13:05 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen siirtyy Espanjan pääsarjassa pelaavaan Araskiin

Susiladiesin luottopelaajiin kuuluva Annika Holopainen, 28, on tehnyt sopimuksen Espanjan pääsarjassa pelaavan Araski AES:ään. Holopainen pelasi edelliskautensa Ranskan kakkossarjassa, Montbrisonissa, ja oli koko sarjan kolmanneksi paras pistenainen.

Näytä lisää vastaavia