Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

16.11.2023 09:24 Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

Henri Kantonen esiintyi vahvasti Liettuan liigassa. (Kuva: FIBA)

Liettuan liigassa Henri Kantonen oli loistoiskussa, kun hän oli siivittämässä joukkuettaan kauden kolmanteen voittoon. Mazeikiai kaatoi Nevezisin 88-82 (46-46) Kantosen tilastoidessa 14 pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovi pääsi nautiskelemaan maukkaasta voitosta Bolognan kaataessa italialaisderbyssä Olimpia Milanon 86-79 (45-40). Tuovin apuvalmentama Bologna on aloittanut Euroliigan komeasti seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Paris Basketballin voittokulku EuroCupissa sai jatkoa, kun se kaatoi Joventut Badalonan vieraskentällä jatkoajan jälkeen 101-94 (50-40, 89-89). Mikael Jantusen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi levypallo. Tuomas Iisalon miehistö on voittanut kaikki seitsemän peliään.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Strasbourgin apuvalmentajana toimiva Mikko Larkas pääsi juhlimaan voittoa, kun turkkilainen Karsiyaka kaatui 80-65 (44-34). Strasbourg johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Severi Kaukiainen oli jälleen Patrioti Levicen parhaimmistoa, mutta Legia Varsova oli vahvempi 74-63 (40-32). Kaukiainen tilastoi ottelussa 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Samalla kariutuivat "Leijonien" jatkohaaveet lohkosta.
Ottelutilastot

Adrianmeren ABA2-liigan ottelussa Perttu Blomgrenin Domzale haki MZT Skopjesta 87-84 (33-41). Ottelussa 34 minuuttia urakoinut Blomgren tilastoi monipuolisesti kuusi pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan. Voitto oli Domzalelle ensimmäisen ABA2:ssa.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihosen Radom hävisi kotonaan Poznanille 67-88 (33-43) Laihosen täyttäessä tilastoriviään neljällä pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Radomin saldo on viisi voittoa ja saman verran tappioita.
Ottelutilastot

 
26.10.2023 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa

Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa, kun Mikael Jantunen oli jälleen isossa roolissa voitto-ottelussa. Severi Kaukiainen puolestaan loisti FIBA Europe Cupissa ja Erik Murphy debytoi uudessa seurassaan.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

Näytä lisää vastaavia