Elias Valtonen auttoi Manresan tärkeään voittoon

22.1.2024 12:59 Elias Valtonen käytti peliminuuttinsa tehokkaasti auttaessaan Manresan tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Alex Murphy oli myös isossa roolissa Estudiantesin jatkaessa voittojen tiellä.

Elias Valtonen pelasi vahvasti Manresan ottaessa tärkeän voiton. (Kuva: Ville Vuorinen)

Valtonen saalisti 10 pistettä, kun Manresa kukisti vieraskentällä Palencian 95-88 (39-41). Pisteiden lisäksi euralaisen käsiin jäi neljä levypalloa ja hän syötti kaksi joukkueensa koria.
Ottelutilastot

Teneriffan nousuvire jatkui, kun se voitti Obradoiron vieraskentällä 97-86 (54-43). Sasu Salinin tilastoihin kirjattiin yksi levypallo ja yksi syöttö. Teneriffa ja Manresa ovat tasapisteissä.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin Andorra puolestaan taipui Baskonian vieraana 95-108 (47-49) suomalaispelaajan kasatessa kuusi pistettä, seitsemän levypalloa ja riiston. Andorra on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Alex Murphyn Estudiantes jatkaa LEB Oron kärkipaikalla voitettuaan Real Betisin 93-87 (50-32). Joukkueensa suurimmat minuutit, 30,5, urakoinut Murphy saalisti tilastorivilleen yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Jacob Grandisonin Menorca otti tärkeän voiton Oviedon kaatuessa 90-74 (43-39). Grandison jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Menorca paranteli asemiaan sarjan häntäpäässä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Edon Maxhuni jäi pisteittä, kun Le Portel hävisi Cholet'n vieraana 82-89 (45-57). Vaikka pistesaldo jäi kartuttamatta, Maxhuni täytteli muita tilastosarakkeitaan yhdellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Tappion myötä Le Portel putosi tasaisessa sarjassa sijalle 12.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg nousi Le Portelin rinnalle, kun Limoges kaatui vieraskentällä 80-73 (34-35).
Ottelutilastot

Japanin liigassa Erik Murphy vietti kahden voiton viikonloppua, kun Sender 89ers kukisti kahdesti Kawasaki Brave Thundersin. Ensimmäisessä kohtaamisessa 89ersin oli kotonaan vahvempi 84-77 (48-34) Murphyn kahmiessa viisi levypalloa.
Ottelutilastot

89ersin oli etevämpi myös joukkueiden toisessa kohtaamisessa, josta se nappasi 80-74 (43-29)-voiton. Tällä kertaa Murphy täytteli pistesaldoaan kahdeksalla ja sai lisäksi kaksi merkintää levypallotilastoon sekä yhden syöttösarakkeeseen.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihosen Radom otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun tällä kertaa Koszalin sai tuta Radomin nousuvireen. Radom nousi kotonaan 93-90 (38-57)-voittoon Laihosen kasatessa kuusi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Radom pitää kymmenettä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Italian liigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Bologna ei antanut Varesen yllättää, vaan haki vieraista 81-69 (47-40)-voiton. Bologna on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa suomalaisvalmentajilla oli tappiollinen viikonloppu. Daniel Janssonin luotsaama Tigers Tübingen joutui tunnustamaan Göttingen paremmakseen numeroin 116-95 (57-50). Tigers ärjyy sarjassa sijalla 16.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Merlins Crailsheim puolestaan jatkaa sarjassa viimeisenä hävittyään kotonaan Löwen Braunschweigille 70-80 (47-36).
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervola ei pystynyt auttamaan Ehingen Urspringiä voittoon, kun Frankfurt Skyliners Juniors oli kotonaan vahvempi 84-66 (53-35). Mervola auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Ehingen on juuri putoamisrajan yläpuolella.
Ottelutilastot

Pohjoislohkossa Miikka Sopasen käskyttämä Herford sen sijaan karisteli putoamisviivaa kauemmas, kun Wolmirstedt kaatui 101-96 (55-49). Herford on lohkossaan 11.
Ottelutilastot

 
22.4.2024 14:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen johdattamassa Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtonen oli Granadan avainpelaajia joukkueen ottaessa ison askeleen kohti sarjapaikkaa. Severi Kaukiainen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigan finaalissa.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

Näytä lisää vastaavia