Edon Maxhuni jälleen täysin pysäyttämätön

7.11.2023 00:04 Edon Maxhunin upea alkukausi Ranskan liigassa sai jatkoa, kun hän oli johdattamassa Le Portelia voittoon. Euroopan kentillä muutenkin vauhdikas viikonvaihde.

Edon Maxhuni on aloittanut vahvasti Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edon Maxhunin erinomainen startti Le Portelissa sai jälleen lisää tuulta alleen, kun sähäkkä takamies oli jälleen joukkueensa avainpelaajia 87-84 (41-37, 76-76)-jatkovoitossa Choletia vastaan. Ottelussa 38 minuuttia urakoinut Maxhuni merkkautti komeasti 16 pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston. Voitto oli Le Portelille neljäs peräkkäinen ja se on voittanut kaikki ottelunsa, joissa Maxhuni on pelannut. Maxhuni on kolmessa pelaamassaan ottelussa tilastoinut 18,3 pistettä, 3,7 levypalloa ja 3,0 syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Paris Basketball jatkoi voittoisaa menoaan kaataessaan Ranskan liigassa Bloisin 72-65 (49-33). Mikael Jantunen tilastoi tällä kertaa neljä pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Tuomas Iisalon miehistö jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffan nousuvire Espanjan liigassa sai jatkoa, kun Andorra kaatui 71-53 (38-24). Salin heitti 11 pistettä ja nappasi kolme levypalloa sekä nappasi kaksi riistoa. Teneriffa paranteli voittoprosenttinsa nyt 50.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtosen Manresa puolestaan joutui taipumaan Murcian vieraana 74-87 (38-45). Valtonen kantoi kortensa kekoon kuudella pisteellä, viidellä levypallolla, riistolla ja kahdella torjunnalla.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Alex Murphyn Estudiantes jatkaa LEB Oron kärjessä voitettuaan vieraskentällä Clavijon 77-73 (40-31). Murphy saalisti neljä pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Remu Raitanen jatkoi hyviä esityksiään, mutta hänen 11 pistettään eivät riittäneet kantamaan Caceresia voittoon Tizona Burgosia vastaan. Tizona vei ottelun nimiinsä 92-87 (41-49). Raitanen sai myös kaksi merkintää, niin levypallo-, syöttö- kuin riistosarakkeeseen.
Ottelutilastot

Jason Grandison heitti täydellisellä heittoprosentilla viisi pistettä ja nappasi myös levypallon, mutta Menorca hävisi Gipuzkoan vieraana 79-87 (45-43).
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Henri Kantonen sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin, kun Mazeikiu hävisi Pieno zvaigzdesin vieraana 88-107 (51-51). Aiemmin viikolla Mazeikiu tiedotti, että Daniel Dolenc kärsii alaraajavammasta ja hänellä on edessään 2-3 kuukauden sairausloma.
Ottelutilastot

Severi Kaukiaisen 11 pistettä, viisi levypalloa ja viisi syöttöä jäivät ilman palkintoa, kun Patrioti Levice hävisi Spisski Rytierin vieraana 94-106 (46-48).
Ottelutilastot

Alexander Madsen pääsi VEF Riikan kanssa nautiskelemaan 96-46 (47-27)-voitosta Viimsiä vastaan. Madsen esitteli monipuolisuuttaan tilastoimalla neljä pistettä, seitsemän levypalloa, kuusi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Erik Murphyn Gunma Crane Thunders tasasi voitot viikonloppuna Nagoya Diamond Dolphinsin kanssa Japanin pääsarjan ottelussa. Avauskohtaamisen vei nimiinsä Thunders 76-67 (37-31) Murphyn tilastoidessa kaksi pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Toiseen otteluun Nagoya oli lukenut läksynsä paremmin ja vei toisen pelin 94-78 (41-40). Murphy tehoili tällä kertaa 10 pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Perttu Blomgrenin Domzale koki kauden avaustappionsa Slovenian liigassa, kun Rogaska haki pisteet 80-74 (38-34)-voitolla. Blomgren auttoi omiensa voittomahdollisuuksia kahdeksalla pisteellä, kuudella levypallolla ja neljällä syötöllä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan kaatoi Valurin vieraskentällä 86-77 (40-47) heittäjä-ässän kirjauttaessa 10 pistettä, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Osku Heinonen ja Ville Tahvanainen isossa roolissa, kun Haukar taisteli tiensä viimeisellä neljänneksellä 16 pisteen takamatkalta tasoihin, mutta kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt, kun Keflavik oli kotonaan vahvempi 89-86 (44-54). Heinonen paukutti 20 pistettä, joista viisi tuli päätösneljänneksen ratkaisuhetkillä. Lisäksi hänelle tilastoitiin kolme levypalloa ja kaksi syöttöä. Heinonen pussitti 18 pinnaa, joista 11 tuli viimeisellä jaksolla. Tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Tanskassa Svenborg Rabbits kukisti Nästvedin 91-89 (47-42). Ilmari Toikkanen oli vahvana kuudella pisteellä, seitsemän levypallolla, syötöllä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovi pääsi hymyilemään voiton kunniaksi, kun Virtus Bologna kaatoi Anadolu Efesin 93-81 (41-45). Bologna jatkaa jaetulla toisella sijalla viidellä voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Bologna puolestaan koki avaustappionsa, kun Cremona oli kotikentällään vahvempi 93-83 (46-37). Bologna jakaa sarjan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Serie B:ssä Trey Niemi oli joukkueensa tehopelaajia 17 pisteen saaliilla, mutta Lumezzane hävisi San Severolle 77-89 (43-46). Niemi kasvatti tilastojaan kolme levypallolla, kahdeksalla syötöllä ja riistolla. Lumezzanella on kolme voittoa ja tappiota.
Ottelutilastot

Bundesliigassa suomalaisvalmentajien joukkueet kokivat tappiot. Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg taipui Bambergille 90-109 (42-52).
Ottelutilastot

Maanantaina Daniel Janssonin Tigers Tübingen piti Euroliigajoukkue ALBA Berliiniä tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta joutui lopulta taipumaan 81-97 (49-49). Aatu Kivimäki on loukkaantumisen takia sivussa Tigersin kokoonpanosta.
Ottelutilastot

Crailsheim Merlinsin apuvalmentajana toimiva Daniel Herbert joutui myös pettymään, kun Merlins hävisi Oldenburgille 63-99 (34-40).
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervola oli jälleen Ehningen Urspringin parhaimmistoa, mutta Fellbach Flashers vei voiton 90-64 (45-45). Mervola täytteli sarakkeitaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla, kuudella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Swans Gmunden jatkaa vahvasti Itävallan liigassa voitettuaan BBC Nord Dragonzin 97-75 (44-37). Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama joukkue on aloittanut viidellä voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

 
12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

22.1.2024 12:59 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen auttoi Manresan tärkeään voittoon

Elias Valtonen käytti peliminuuttinsa tehokkaasti auttaessaan Manresan tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Alex Murphy oli myös isossa roolissa Estudiantesin jatkaessa voittojen tiellä.

20.1.2024 09:36 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaismiehet onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan kentillä

Alkuviikon aikana useat suomalaispelaajat saivat onnistumisia ympäri Eurooppaa. Henri Kantonen jatkoi vahvasti Liettuassa ja Severi Kaukiainen on pääsemässä vauhtiin Virossa. Perttu Blomgrenin oli iskussa Sloveniassa, Antti Kanervo tarkkakätisenä Islannissa ja Mikael Laihonen tehokkaana Puolassa.

15.1.2024 11:15 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen väläytteli voitto-ottelussa

Severi Kaukiainen alkaa päästä sinuiksi uuden seuransa Kalev/Cramon kanssa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän. Alexander Madsen teki tarkkaa työtä Andorrassa ja Mubashar Ali mellasti jälleen Qatarissa.

Näytä lisää vastaavia