Awak Kuier loisti Serie A1:n kärkiottelussa

4.12.2023 12:01 Awak Kuier oli pelipäällä, kun hän johdatti Reyer Venezian 22 pisteellään voittoon Italian Serie A1:n kärkiottelussa. Anissa Pounds pääsi nautiskelemaan suomalaiskohtaamisen voitosta Saksassa ja Sofia Pelander sai komean tupla-tuplan Ruotsissa.

Awak Kuier oli vaikeasti pideltävä viikonlopun kärkikamppailussa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuieria lepuutettiin hieman viikon EuroCup-voitossa ja viikonloppuna suomalaistähti oli jälleen Venezian ykkösnimi Bolognan kaatuessa kärkiottelussa 80-69 (47-37). Kuier koristeli tilastoriviään komeasti 22 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, riistolla ja torjunnalla. EuroCupin ottelut mukaan lukien, Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella peliäkään.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Puhtaalla pelillä jatkaa myös Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen, joka kaatoi Belgian liigan ottelussa Kortrijk Spursin 87-65 (45-28). Aarnisalo sai kahdeksan merkintää sekä piste- että levypallosarakkeeseen.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Kelternin puhdas tili puolestaan tahriintui, kun Anissa Poundsin Halle Lions kaatoi hallitsevan mestarin 79-77 (46-48). Pounds sai kunnian viimeistellä loppulukemat vapaaheittoviivalta ja kokonaissaldokseen Pounds keräsi viisi pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi riistoa. Koskimiehelle kirjattiin neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Lehtoranta ei pelannut ottelussa.

Tappiosta huolimatta Keltern jatkaa sarjan piikkipaikalla ja Lions nousi jaetulle neljännelle sijalle.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta esiintyi pirteästi, kun Angels Nördlingen voitti kotikentällään Marburgin 80-63 (42-33). Lehtoranta tilastoi monipuolisesti 11 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan. Angels on Lionsin kanssa tasapisteissä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lotta-Maj Lahtinen teki tarkkaa työtä, kun hän upotti 11 pistettä Sedis Basquetin voittaessa kotonaan Bembibren 84-67 (46-31). Lahtiselle kertyi myös neljä levypalloa, syöttö ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol piti huippujoukkue Gironan tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 74-87 (37-47). Äijänen tilastoi viisi pistettä ja kaksi levypalloa, kun taas Kalinin rivillä oli kaksi pistettä, viisi levypalloa ja syöttö.

Sedis ja Ferrol ovat tasapisteissä neljällä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli vahvalla pelipäällä ollen KARA Trutnovin paras pistenainen 17 pisteen saldolla, mutta Soko Hradec Kralove oli lopulta vahvempi 93-66 (39-35). Rokkanen sai rivilleen myös levypallon ja kaksi syöttöä. Trutnov on Tshekin liigassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Sofia Pelander kirjautti komean 15 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Norrköping kiri Östersundin ohi 78-75 (42-34)-voittoon. Norrköping oli vielä 2,5 minuuttia ennen loppua viisi pistettä perässä, mutta vie ottelun lopun nimiinsä 10-2 ja nousi voittoon. Pelanderille merkittiin myös yksi torjunta. Norrköping jatkaa Ruotsin liigassa jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi palasi Visbyn kokoonpanoon, mutta suomalaiskohtaaminen jäi näkemättä, kun Lotta Vesiluoma puuttui Alvikin rivistöstä. Alvik vei ottelussa pidemmän korren voittamalla 83-71 (42-33). Kaukopaasi kunnostautui levypalloissa kahmien niitä kahdeksan ja muuten tilastoihin kirjattiin yksi piste ja kolme syöttöä. Alvik on sarjassa kymmenes ja Visby 11.
Ottelutilastot

 
22.4.2024 15:36 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalosta Belgian mestari

Elina Aarnisalosta tuli Belgian mestari, kun Kangoeroes Mechelen pelasi kotimaisen kauden läpi ilman ainuttakaan tappiota. Finaalit ovat käynnistyneet myös Saksassa ja runkosarjat päättyivät Espanjassa sekä Italiassa.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

Näytä lisää vastaavia