EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

1.12.2023 09:49 EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen raivasi tiensä jatkoon EuroCupissa. (Kuva: FIBA Europe)

Reyer Venezia oli jo varmistanut lohkovoittonsa ennen päätöskierroksen ottelua ja Awak Kuier sai ottaa hieman rauhallisemmin pelaten vajaat yhdeksän minuuttia, kun Bursa Uludag kaatoi selvästi 105-58 (51-32). Kuier tilastoi pisteen ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Lahtisen Sedis Basquet pinnisti lohkovoittajaksi kaadettuaan Eleftheria Moschatoun 70-61 (44-39). Lahtinen auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Sedis Basquetin saldo alkulohkosta oli viisi voittoa ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Aarnisalon Kangoeroes Mechelen tarvitsi päätösottelustaan voiton Slavia Banska Bystricasta ja onnistui ottamaan 88-72 (48-41). Aarnisalo oli jälleen joukkueensa terävintä kärkeä 16 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja torjunnan tilastoilla.

Mechelen päätyi lohkossaan tasapisteisiin Besiktasin ja Panathinaikosin kanssa. Lopullisten sijoitusten saamiseksi jouduttiinkin vertailemaan keskinäisiä otteluita. Besiktas ansaitsi lopulta lohkovoiton, Mechelen oli kakkonen ja Panathinaikos kolmas. Kreikkalaisjoukkue selvisi kuitenkin myös pudotuspeleihin parhaana lohkokolmosena.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern olisi tarvinnut voittoa lohkon kärkijoukkue London Lionsista, mutta englantilaisjoukkue oli kotonaan vahvempi 78-63 (42-32). Lehtoranta ei pelannut ottelussa, mutta Koskimies urakoi 23 minuuttia ja sinä aikana hän teki yhden pisteen, otti kaksi levypalloa, antoi syötön ja riisti kahdesti. Keltern jäi lohkossaan kolmanneksi kahden voiton ja neljän tappion saldolla.
Ottelutilastot

Pudotuspelien avauskierroksella Venezia kohtaa Fribourgin, Sedis kohtaa belgialaisen Royal Castors Brainen ja Mechelen saa vastaansa Gernika Bizkaian.

 
18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

24.11.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin ja Lahtisen joukkueet varmistivat jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

2.11.2023 11:18 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier pääsi viettämään murskajaisia EuroCupissa

Awak Kuier pääsi nautiskelemaan todellisista murskajaisista, kun Reyer Venezia jatkoi voittoisasti EuroCupissa. Voittoja pääsivät juhlimaan myös Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

27.10.2023 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier järjesti blokkibileet EuroCupissa

Awak Kuier pisti pystyyn melkoisen blokkishow’n hänen torjuessaan vastustajan heiton peräti seitsemästi Reyer Venezian jatkaessa voittoisasti EuroCupissa. Voiton kunniaksi pääsivät tuulettavamaan myös Elina Aarnisalo sekä Lotta-Maj Lahtinen.

20.10.2023 09:11 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo säkenöi EuroCupissa - Awak Kuier jatkoi vahvasti

Elina Aarnisalo ja Awak Kuier esittivät erinomaisia otteita EuroCupissa johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Myös Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät juhlimaan voittoa hyvien esitysten päätteeksi.

Näytä lisää vastaavia