Pelaamaan!

Harraste tai kilpasarja – 3x3 on laji, jota voi pelata kuka vain! Pelin nopeatempoinen luonne haastaa pelaajat tekemään nopeita ratkaisuja ja osallistaa jokaisen pelaajan kaikille pelin vaatimille taidoille sekä pelipaikoille.

Maailmalle pelaamaan?

Pelaajat voivat osallistua FIBAn virallisiin 3x3-tapahtumiin ja pelata virallisten 3x3 pelisääntöjen mukaan missä tahansa. Tapahtumia järjestetään ympäri vuoden maailmalla ja Suomessa tapahtumien määrä on kovassa nousussa. Katso tästä kaikki viralliset 3x3-turnaukset!

SM-kiertue

Suomessa turnaukset, jotka täyttävät Koripalloliiton asettamat vaatimukset, toimivat osana 3x3 SM-kiertuetta. Kiertueella pelataan naisten ja miesten Open-sarjat. 

Pelaajaprofiilin luominen

Voidakseen osallistua SM-kiertueen turnauksiin ja pelata lopputurnauksessa, jokaisen pelaajan pitää luoda luoda oma 3x3-pelaajaprofiili. Profiilin tekeminen on helppoa ja nopeaa: katso ohjeet tästä. Profiilin avulla pelaajat ansaitsevat itselleen ranking-pisteitä ja Play 3x3 -sivujen kautta pelaajat pystyvät seuraamaan, mihin he sijoittuvat Suomessa tai maailmalla. Kauden lopussa voit tarkistaa listalta, ketkä ovat Suomen parhaat pelaajat!