Järjestä tapahtuma

Jos järjestät 3x3-tapahtumia, voit tehdä niistä virallisia luomalla tapahtuman FIBA 3X3 Event Maker -ohjelmiston kautta. Tämän johdosta tapahtumasi näkyy kansainvälisessä turnaushakemistossa, pelaajasi ansaitsevat ranking-pisteitä ja saat käyttöösi FIBAn tapahtumatyökalun. Muistathan myös ohjeistaa turnauksessasi pelaavia luomaan FIBA 3x3 pelaajaprofiili. Virallisten tapahtumien edellytyksenä on myös pelata FIBAn asettamien 3x3-sääntöjen mukaisesti.

Tämän lisäksi Suomen Koripalloliitto on kiinnostunut järjestävistä tahoista toimimaan SM-kiertueen turnauksina. Osaksi SM-kiertuetta voit hakea joko jokaisesta tai yksittäisestä kategoriasta. Kategorioita ovat tällä hetkellä miesten ja naisten OPEN-sarjat. SM-kiertueen turnauksen statuksella tapahtumasi näkyy Koripalloliiton sivuilla ja saat oikeuden lähettää voittajajoukkueesi SM-lopputurnaukseen.

Jos olet kiinnostunut hakemaan turnauksellesi SM-kiertueen statusta tuleville vuosille, ota yhteyttä Jussi Laurilaan, 3x3@basket.fi tai 0400-468202. 

Hyvin kattavan ja laajan englanninkielisen ohjeistuksen Event Makerin käyttöön löydät täältä