Tuulia Timo Catziin, Mari Kihlströmille jatkosopimus

9.8.2019 13:06 Viime kaudella Vimpelin Vetoa ja BC Nokiaa edustanut Tuulia Timo siirtyy viime kaudella SM-hopeaa saavuttaneeseen lappeenrantalaisjoukkueeseen.

Tuulia Timo vahvistaa naisten Korisliigan kestomenestyjää Catziä jatkossa. Kuva: Ville Vuorinen

Viime joulukuussa Catzin kotiyleisölle kahdeksalla onnistuneella 3 pisteen heitollaan ja 26 pisteellään karvasta kalkkia juottanut Vimpelin Tuulia Timo liittyy syksyllä Catziin. 22- vuotias laituri on pelannut naisten Korisliigaa syksystä 2014 alkaen. Viime kaudella Vimpelin Vedon paidassa Tuulia Timo pelasi 27 ottelua 8,2 pisteen 2,7 levypallon keskiarvolla. Tämän lisäksi hän pelasi myös I-divisioonaa BC-Nokian joukkueessa.

– Tuulia on erittäin hyvä heittäjä, mistä kertoo esimerkiksi viime kauden 20 pisteen keskiarvo divarissa ja 3 pisteen heittoprosentti 45,5 %. Myös liigassa Tuulia pelasi hyvän kauden ja on hienoa saada tuon tason heittäjä joukkueeseen. Uskon, että pystymme pelaamaan liikkuvaa korista hyvällä tilankäytöllä tulevalla kaudella, luonnehtii Päävalmentaja Mika Haakana pohjalaispelaajaansa seuran tiedotteessa.

– Olen Vimpelille kiitollinen neljästä edellisestä kaudesta, mutta nyt oli aika ottaa seuraava steppi korisuralla. Kun mahdollisuus pelata Catzissa aukesi, valinta tuntui oikealta. Innolla odotan tulevaa kautta, Timo kommentoi.

Viime kaudella Catzin edustusjoukkueeseen noussut Catz-kasvatti Mari Kihlström on tehnyt vuoden sopimuksen. Takamiehenä pelaava Mari pelasi viime kaudella 22 naisten Korisliigan ottelussa ja 19- vuotiaissa tytöissä 18 ottelussa.

– Mari on kovalla työllä raivannut tiensä edustukseen ja uskon, että tulevalla kaudella tulee taas askel eteenpäin vakituiseksi rotaatiopelaajaksi. Hän on erittäin kova harjoittelija, joka esimerkiksi fysiikkapuolella tekee paljon myös extraharjoituksia omalla ajallaan. Mari pärjäsi jo viime kaudella hyvin puolustuspelissä ja toteutti asioita tarkasti, kommentoi Haakana. 

– Innolla odotan tulevaa kautta mitä se tuo tullessaan Catzin joukkueessa. Toivon paljon onnistumisia ja kehittymistä sekä joukkueen että itseni puolesta, kertoi Kihlström.

 
6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

Näytä lisää vastaavia