Mikkola ja Koskinen Componentan takalinjoille

1.7.2002 Mika Mikkola ja Eetu Koskinen jatkavat SM-Korikseen nousseen Team Componentan riveissä ensi kauden kattavalla pelisopimuksella. Componentalla on nyt seitsemän sopimuspelaajaa tulevan pelikauden ryhmässään.

Viime kauden pelaajista Componentalla on vielä sopimusneuvottelut kesken Mikko Erolan ja Markku Hietalan kanssa.

Mika Mikkola (27 vuotta, 180 cm) on aloittamassa kuudetta kauttaan Karkkilassa. Viime talvena I divisioonassa Mikkola oli Componentan paras kotimainen pistemies 14,9 ottelukohtaisella keskiarvollaan ja oli syöttötilastossa vieläkin parempi (keskiarvo 4,7), jolla hän sijoittui koko sarjan kärkikolmikkoon. Mikkolan vauhtia viime kaudella hidastaneet jalkavaivat hoidettiin kauden jälkeen kuntoon tähystysleikkauksella ja ainakin parin viikon takaisen harjoitusleirin perusteella operaatio on onnistunut, sillä meno oli tutun sähäkkää.

Eetu Koskinen (25, 192) on aloittamassa toista kauttaan Team Componentassa. Viime kausi jäi Koskiselta puolittaiseksi kahden loukkaantumisen takia. Heti alkukaudesta loukkaantunut nilkka piti miehen sivussa parisen kuukautta ja keskitalvella murtunut käsi lisäsi sairaspäiviä kuukaudella. Koskisella on tavoitteenaan ehjä kausi ja parantuneen fysiikan myötä hänen on hyvä lähteä hakemaan lisäminuutteja puolustuspelin kautta. Viime kaudella Koskinen heitti 4,5 pistettä 12,0 minuutissa.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia