Michelsen käsi kuumana Davidsonin kotivoitossa

24.11.2015 Oskar Michelsen esiintyi edukseen 17 pisteen edestä Davidsonin maanantaisessa 77-71 -kotivoitossa Mercerin yliopistosta. Lähes koko ottelun kentällä urakoinut Michelsen upotti viisi kolmosta. Naisten puolella myös Sophie Weckström naulasi 17 pistettä, kun Maine haki vierasvoiton North Dakota Statesta lukemin 82-51.

Michelsen pommitti Davidsonin kotivoittoon.

Myös Weckström esiintyi edukseen Mainen vierasvoitossa. Kuvat: Oma Design.

Mercer oli lähellä katkaista Davidsonin mittavan kotivoittoputken ja aiheuttaa sille kauden ensimmäisen tappionsa, kun vieraat tulivat kahden pisteen päähän minuutti ennen loppua, mutta Peyton Aldridge (23/7) varmisti voiton Davidsonille vapaaheittoviivalta.

Michelsen keräsi peliaikaa hurjat 39 minuuttia ja osui 11 kolmosyrityksestään viidessä, jonka lisäksi hän upotti molemmat vapaaheittonsa. Michelsenin tilastosarakkaaseen kirjattiin lisäksi yksi levypallo ja torjunta.

Lisätiedot: Ottelutilastot

Weckström oivalla pelipäällä

Maine palasi voittokantaan kahden tappion jälkeen vakuuttavan ensimmäisen puoliajan turvin (21-43). Joukkueen ja koko ottelun paras pisteidentekijä oli Sophie Weckström, joka heitti tarkasti 17 pistettä (2p 4/4, 3p 3 / 4) ja jakoi lisäksi viisi syöttöä.

Weckströmille taustatukea antoi muhkean tilastorivin kerännyt Sigi Koizar (16/6/10/7 riistoa).

Paikkansa alkukaudesta Richmondin aloitusviisikossa vakiinnuttanut Tuuli Menna jatkoi vahvoja otteitaan keräämällä 10 pistettä ja kaksi levypalloa 20 minuutissa, kun kaikki ottelunsa tällä kaudella toistaiseksi voittanut (4-0) Richmond kukisti UNC-Wilmingtonin luvuin 53-63.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla