Lahtinen 17 pistettä North Carolinaa vastaan, Augustinin kausi päätökseen

26.2.2021 08:20 Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Lotta-Maj Lahtinen kuului Georgia Techin kantaviin voimiin 17 pisteellä North Carolinaa vastaan. Nina Augustinin ja Robert Morrisin kausi päättyi Horizon League -konferenssin lopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella.

Lotta-Maj Lahtinen säkitti 17 pistettä North Carolinaa vastaan. Kuva: Ville Vuorinen.

Atlantic Coast -konferenssissa Georgia Tech pelasi runkosarjan viimeisen vierasottelunsa, kun Georgia Tech hävisi North Carolinalle 59-84 (24-46). North Carolina onnistui karkaamaan ensimmäisen ja toisen neljänneksen ylittäneellä 33-10-juoksulla.

Lahtinen oli joukkueensa paras pistenainen vääntäen 17 pistettä, kaksi syöttöä ja yhden riiston vajaassa 34 minuutissa. Lahtisen lisäksi Georgia Techiltä kaksinumeroisille pistelukemille pääsi vain Loyal McQueen (13/2/4 syöttöä).

Kahdesta peräkkäisestä tappiosta huolimatta Georgia Tech pitää kiinni kolmannesta sijasta ACC:ssä. Runkosarjan viimeisen ottelunsa Georgia Tech pelaa sunnuntaina Pittsburghia vastaan.

> Ottelutilastot

Horizon League -konferenssin lopputurnaus jäi Nina Augustinin ja Robert Morrisin kohdalta yhteen otteluun, kun ensimmäisellä kierroksella Northern Kentucky veti pidemmän korren 54-68 (19-31). Augustin pelasi ottelussa 35 minuuttia tilastoiden kolme pistettä, yhden levypallon ja riiston.

> Ottelutilastot

Alkuviikosta Elina Arike ja UTEP selättivät C-USA:ssa Florida Atlanticin 62-92 (31-34). UTEP vei kolmannen neljänneksen peräti 9-32.

Arike oli tuttuun tapaan aloitusviisikossa keräten nimiinsä kaksi pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön 19 minuutissa. Florida Atlanticin Lotta Vehka-aho ei pelannut ottelussa.

> Ottelutilastot

Asiat

 
19.3.2024 11:47 NCAA

Annukka Willstedt ja Anna Kahelin juhlivat konferenssimestaruuksia

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) ja Anna Kahelin (Maine) juhlivat konferenssimestaruuksia ja täten automaattista paikkaa NCAA:n valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Suomalaisista lopputurnauksessa nähdään myös Sara Bejedi (Florida State) ja Henna Sandvik (Indiana).

18.3.2024 12:00 NCAA

Mustapha Amzil konferenssin vuoden kuudes mies ja New Mexico konferenssimestaruuteen

Yhdysvaltojen miesten NCAA:ssa konferenssin vuoden kuudenneksi mieheksi valittu Mustapha Amzil juhli konferenssimestaruutta ja suoraa paikkaa NCAA:n lopputurnaukseen. Amzilin lisäksi lopputurnauspaikan saivat Eemeli Yalaho (Texas Tech), Miro Little (Baylor), Morris Ugusuk (South Carolina) ja jo aiemmin Longwood, jossa pelaa Jesper Granlund ja Leo Nordberg.

11.3.2024 12:20 NCAA

Sara Bejedin ja Florida Staten tie ACC:n lopputurnauksessa päättyi välieriin

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa on käynnissä lopputurnaukset. Sara Bejedi ja Florida State etenivät kivenkovassa ACC:ssa välieriin asti, mutta joukkue kaatui NC Statelle.

11.3.2024 11:22 NCAA

Granlund ja Nordberg konferenssimestaruuteen ja NCAA:n lopputurnaukseen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa on lopputurnauksien, March Madnessin, aika. Suomalaisjoukkueista varaslähdön konferenssien lopputurnauksiin otti kourallinen, joista Jesper Granlundin ja Leo Nordbergin edustama Longwood juhli mestaruutta ja sai täten tikettinsä valtakunnalliseen lopputurnaukseen.

4.3.2024 10:14 NCAA

Teresa Seppälä 23 pistettä ja 16 levypalloa – Siena kolmen ottelun voittoputkessa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssipelit lähenevät loppuaan. Teresa Seppälä repi hurjan 23 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan, kun Siena nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa.

4.3.2024 09:22 NCAA

Federiko Federiko ja Pittsburgh vierasvoittoon Boston Collegesta March Madnessin kynnyksellä

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssien lopputurnaukset lähestyvät. Federiko Federiko ja Pittsburgh juhlivat vierasvoittoa, kun Panthersilla on enää kaksi ACC:n runkosarjaottelua jäljellä.

26.2.2024 07:23 NCAA

New Mexico hävisi pisteellä Air Forcelle, Mustapha Amzil 12 pistettä ja 6 levypalloa

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa viime viikon suomalaisonnistujiin lukeutui hienoa kautta New Mexicon yliopistossa pelaava Mustapha Amzil.

20.2.2024 11:07 NCAA

Sara Bejedi rehki täydet minuutit Miamin kaadossa – Florida Statelle kaksi voittoa ACC:ssa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State nappasivat viimeisen viikon aikana kaksi voittoa ACC:n konferenssiotteluissa. Bejedi rehki sunnuntaina täydet 40 minuuttia ja upotti 19 pistettä.

19.2.2024 09:36 NCAA

Touko Tainamo takoi 27 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Denverin yliopistolle

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa Touko Tainamo jatkoi hienoja otteitaan. Tainamo väänsi viime viikolla komean 27 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Denverille.

13.2.2024 10:56 NCAA

Florida State kaatui Notre Damelle tuplajatkoajan jälkeen – Sara Bejedi 16 pistettä

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State saivat sunnuntaina vastaansa 12. rankatun Notre Damen. Bejedi säkitti 16 pistettä, kun Florida State hävisi tuplajatkoajan jälkeen.

Näytä lisää vastaavia