Kouvottarien pelaajapaketti valmis naisten Korisliigaan

12.9.2017 Kouvottaret on solminut pelaajasopimukset 27-vuotiaan sentterin Martika Partasen (180 cm) ja 19-vuotiaan laiturin Hanna Ahon (179 cm) kanssa.


Partanen ja Aho ovat Kouvolan koriskoulun kasvatteja. Heillä on aikaisempaa kokemusta naisten Korisliigasta. Aho tekee paluun kasvattajaseuraansa neljän PeKa-paidassa vietetyn kauden jälkeen. Sopimusten myötä Kouvottarien kokoonpano kaudelle 2017–2018 on valmis. Kouvottaret lähtee kauteen 12 pelaajan voimin.

Martika Partanen odottaa tulevalta kaudelta paljon.

– Fiilikset alkavaan kauteen on tosi hyvät. Meillä on hyvä joukkue kasassa joka on harjoitellut kovaa koko kesän. Itsekin olen päässyt treenaamaan koko kesän ja olen superonnellinen siitä, että kroppa on pysynyt hyvin kasassa. Odotukset ovat suuret tältä kaudelta. Toivon, että pääsisimme joukkueen kanssa Final Fouriin ja olisihan se tietysti hienoa saada se kirkkain mitali. Hieman harmittaa kun itse missaan lähes puolet kaudesta koska olen joulukuun puoleen väliin asti Kiinassa Harbinin yliopistosairaalassa oppilasvaihdossa.

Kouvottarien päävalmentaja Mika Hartonen pitää Partasta tärkeänä linkkinä joukkueessa.

– Martika on kokenut oma kasvatti ja joukkueelle monella tapaa tärkeä pelaaja. Hän on harjoitellut koko kesän todella hyvin ja on valmentajan mielestä elämänsä kunnossa. Hän lähtee nyt opiskelijavaihtoon ja palaa joukkueen vahvuuteen joulukuussa. Teemme suunnitelman sille ajalle, jotta pääsee hyvin mukaan, kun palaa Suomeen.

Hanna Aho odottaa uudelta kaudelta henkilökohtaista kehitystä.
– On mukava palata takaisin kasvattajaseuraan ja tutustua uusiin ihmisiin sekä tavata vanhat seuran toimijat. Kausi tuo uusia haasteita jotka toivottavasti kehittävät ja monipuolistavat minua pelaajana. Odotan kauden tuovan kovia pelejä ja tunnelmallisia kotipelejä.

Hartonen on valmentanut Ahoa viimeksi viisi vuotta sitten.

– Hanna on nuori pelaaja ja seuran oma kasvatti joka palaa neljän vuoden tauon jälkeen Kotkasta takaisin. Hän on heittovoimainen ison pään pelaaja joka haluaa mennä pelaajana eteenpäin ja katsoa mihin rahkeet riittävät.

Kouvottarien täysi tusina naisten Korisliigakaudelle 2017–2018: Kaisa Lind, Ulriikka Nuolikoski, Roosa Frimodig, Elina Mikkola, Ulriikka Latvala, Veera Välimaa, Iida Ahvenainen, Martika Partanen, Hanna Aho, Alexis Gassion, Jasmine Joyner ja Brittany Carter.

 
17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

Näytä lisää vastaavia