Honka isännöi TV-peliä Namika Lahtea vastaan

23.1.2006 Maanantai-illan TV-ottelussa on kovat panokset, sillä Korisliigan toisena majaileva Namika Lahti matkustaa Tapiolan Urheiluhalliin liigan kolmantena olevan Hongan vieraaksi. Sarjapisteistä tullaan taistelemaan tasaisesti, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa ja voitot ovat tasan.

Alkukauden kohtaamisessa Namika Lahti haki pisteet Espoosta luvuin 108–94, mutta Lahdessa Honka aiheutti Namikalle kauden ensimmäisen kotitappion pisteen voitolla luvuin 89–90. Lahtelaiset ovat vain kaksi pistettä Honkaa edellä.

Kolme hienoa kautta Lahdessa pelannut tällä kaudella Honkaan siirtynyt Monte Cummings myöntää, että peliin on vaikea keskittyä.

- Lahdella on sydämessäni aina varattu erikoispaikka. Rakastan Lahtea, ystäviäni siellä, Namikan pelaajia ja seuraväkeä, sekä faneja. Minun on mahdotonta pitää tätä peliä vain yhtenä muiden joukossa, Cummings kertoi Etelä-Suomen Sanomissa.

Monte Cummings on tehnyt tarkkaa työtä Hongan paidassa ja on tällä hetkellä Korisliigan tarkin kahden pisteen heittäjä. Heitot ovat uponneet 63,5 prosentin tarkkuudella. Namika Lahti tulee usuttamaan virolaispelaaja Jesper Parven pysäyttämään Cummingsin. Cummings tietää, että odotettavissa on kova yhteenotto.

- Jesper on loistava pelaaja. Hän tuntee minut perin pohjin, mutta niin tiedän minäkin Jesperin hyvät ja huonot puolet, toteaa Cummings.

Toinen taistelupari tullaan näkemään pelintekijä osastolla, kun nuori Ilkka Vuori haastaan kokeneen Tim Kisnerin. IS-tähtikisaa johtava Kisner on heiluttanut korisukkaa 21,9 pisteen keskiarvolla.

Namika Lahden ykköstykkinä nähdään Michael Kuebler, jonka pysäyttäjäksi Cummings itsensä lukee. Viimeksi Tapiolan Urheiluhallissa Kuebler heitti 33 pistettä. Ennakkotietojen mukaan Namika Lahden kapellimestari Teemu Laine palaa jo kentille pohjevamman aiheuttaman tauon jälkeen. Hongasta Namika Lahteen siirtynyt Aki Ulander on vielä loukkaantuneiden listalla polvivamman takia.

Espoolaisista sivussa ovat polveaan kuntouttava Markus Hemdalh sekä nilkan tähystyksestä itseään paranteleva Olli Nikitin.

Live –vedonlyönti mukana TV-pelissä

Veikkaus on mukana Korisliigan TV-peleissä. Pelaa Live-vedonlyöntiä jo tänään ottelussa Honka – Namika Lahti, sillä tapahtumanaikainen vedonlyönti on mielenkiintoinen tapa seurata ottelua. Muista, että Live-vetoa voi pelata myös urheilutapahtuman katsomossa.

Live-vedon ideana on veikata sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu eli esimerkiksi sitä, kumpi joukkue tekee ottelun avauskorin, kumpi johtaa ensimmäisen jakson jälkeen jne. Kohteet aukeavat pelin edetessä ja ne sisältävät tulosvaihtoehtoja, joille on määritelty kiinteät kertoimet.

Live-vetoa voi pelata joko internetin välityksellä tai puhelimitse wapilla. Pelaamista varten pelaajalla tulee olla OnNet-pelitili, josta raha siirretään erilliseen pelikukkaroon. Pelivuorokauden aikana pelikukkaroon voi siirtää enintään 100 euroa ja Live-vedon suurimmaksi yksittäiseksi panokseksi on määritelty 20 euroa.

Honka - Namika Lahti on myös Veikkauksen Pitkävedon kohteena sekä Päivän Parina. Ottelu käynnistyy Urheilukanavalla ennakkotunnelmilla klo 18:00 alkaen.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/
 
23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

20.3.2024 20:53 Korisliiga

Kobrat tarrasi tiukasti kiinni viimeiseen playoff-paikkaan – Lahti pahassa pinteessä

Joona Tuomala paukutti pisteitä, kun Kobrat kaatoi Lahti Basketballin. Kumpikin joukkueista kamppailee jatkosarjan loppusuoralla tärkeistä pisteistä.

19.3.2024 20:30 Korisliiga

Kataja tasasi voittotilin Kauhajokea vastaan, mutta Kauhajoki säilytti edun korierossa

Kauhajoki ja Kataja ratkoivat paremmuusjärjestystään miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa.

16.3.2024 21:52 Korisliiga

Kauhajoki ja Korihait kavensivat eroa BC Nokiaan – Seagulls porskuttaa kärjessä

Korisliiga jatkui kolmella ylemmän jatkosarjan ottelulla. Illan voittajia olivat Kauhajoki, Korihait ja sarjaa johtava Seagulls.

15.3.2024 20:54 Korisliiga

Kamppailu viimeisestä playoff-paikasta tiukentuu – KTP otti tärkeän voiton

KTP-Basket nousi playoff-viivan yläpuolelle, ja Bisons Loimaa sai pientä hajurakoa putoamispaikkaan.

13.3.2024 20:25 Korisliiga

Tuomas Hirvonen johti Katajan voittoon – ylemmässä jatkosarjassa nyt peräti neljä joukkuetta tasapisteissä

Kataja Basket onnistui tasaamaan pistetilin Korihaiden ja kahden muunkin joukkueen kanssa.

10.3.2024 19:28 Korisliiga

Kouvojen pistetili jo kolmanneksi paras Korisliigassa – Lahti jumissa putoajan paikalla

Pudotuspelipaikan ja alemman jatkosarjan voiton varmistanut Kouvot kaatoi tänään Lahti Basketballin kovilla lukemilla.

9.3.2024 20:31 Korisliiga

Seagulls ensimmäisenä 20 voiton saldoon, BC Nokialta kolmannen jakson täystyrmäys Vilppaalle

Helsinki Seagulls näyttää selättäneen vaikean talvikautensa. Gulls haki nyt toisen perättäisen voittonsa ylemmässä jatkosarjassa tykittämällä ilmiömäisellä kolmosnäytöksellä Karhu Basketin nurin kotonaan. BC Nokia vankisti asemiaan kakkospaikalla nuijimalla Salon Vilppaan kolmannella jaksolla peräti 25 pisteen marginaalilla.

8.3.2024 20:28 Korisliiga

KTP jatkaa voittojen tiellä – Korisliiga-veteraani Jeremiah Wood jälleen vedossa

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa KTP-Basket päihitti Bisons Loimaan 84–76.

Näytä lisää vastaavia