Erik Murphylla vahva iltapuhde Saksassa

27.12.2018 09:57 Erik Murphy oli Frankfurt Skylinersin tehomies, kun Frankfurt nappasi kotonaan tärkeän voiton. Petteri Koposen edustaman Bayern Münchenin puhdas tili Saksan Bundesliigassa jatkui.

Erik Murphy oli Frankfurtin pistetykki. (Kuva: Ville Vuorinen)

Murphy nakutteli 16 pistettä, otti viisi levypalloa ja antoi neljä syöttöä Frankfurtin voittaessa kotonaan Eisbären Bremerhavenin 84-77 (47-39). Shawn Huff pisti tilastorivikseen seitsemän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama joukkue on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Bayern München sai tusinan täyteen, kun se voitti kotonaan Würzburgin 87-69 (36-29). Koponen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä, levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. München johtaa sarjaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Sarjataulukon toisessa päässä Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim Merlins taipui kotonaan Mitteldeutscherille 70-89 (39-46). Crailsheim on sarjassa viimeisenä.

- Haluan pyytää anteeksi kaikilta jotka tulivat peliin. Tämä oli kauhea peli erityisesti, kun tämä oli voitettavissa oleva peli. Meillä oli vaihe pelissä, jossa vetäydyimme kuoreen emmekä päässeet siitä pois, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior oli väkevällä pelipäällä auttaessaan Ironi Ness Zionan 81-79 (41-38)-voittoon Herzliyasta Israelin liigan ottelussa. Lee lähenteli tupla-tuplaa 12 pisteen ja kahdeksan levypallon saldolla. Voitolla Ness Ziona kipusi sarjataulukossa viidenneksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg taipui kotonaan Chalons-Reimsille 90-97 (51-50) lukemin. Strasbourg on Ranskan liigassa kuudentena.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia