Awak Kuier huippuiskussa kauden debyytissään

16.10.2023 10:07 Awak Kuier juoksi pelikentälle ensimmäistä kertaa tällä kaudella Reyer Venezian riveissä ja oli heti loistovireessä. Lotta-Maj Lahtinen puolestaan juhli Espanjan liigan suomalaiskohtaamisen voittoa ja Sara Rokkanen esiintyi vahvasti Tshekin liigassa.

Awak Kuier teki ensiesiintymisen Reyer Venezian riveissä tällä kaudella. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuier avasi kautensa Italian liigassa 16 pisteellä ja viidellä levypallolla, kun Reyer Venezia kaatoi Brixian 87-49 (47-24). Venezia on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen jatkoi vahvasti heittämällä 14 pistettä, mutta Sagna Milano taipui Faenzalle 67-74 (31-40). Tulonen tilastoi lisäksi viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet sai vieraakseen Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrolin. Lahtinen pääsi paukuttelemaan henkseleitä kotijoukkueen voittaessa 93-76 (44-43). Lahtinen tilastoi kaksi pistettä, levypallon, kolme syöttöä ja riiston. Äijäselle kerääntyi neljän pisteen ja neljän levypallon tilastot ja Kalinille tilastoitiin kaksi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tshekin liigassa Sara Rokkanen loisti, kun Kara Trutnov voitti Brandysin 84-63 (47-28). Rokkanen oli joukkueensa ykkösnimi 20 pisteen saldolla ja tilastot täyttyivät myös kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Belgiassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen jatkoi voittoisasti Phantoms Boomin kaatuessa 78-61 (44-30). Aarnisalo kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten niitä kahdeksan ja tilastot karttuivat myös kahdella pisteellä, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Saksassa pelattiin cupin toinen kierros ja Anissa Poundsin Lions Halle murjoi Citybasket Recklinghausenin tylyin numeroin 139-27 (65-10). Pounds heitti ottelussa 18 pistettä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät myös nautiskelemaan selvästä voitosta, kun Keltern kaatoi Stuttgartin 115-50 (58-26). Koskimies oli joukkueensa pistekuningatar 18 pisteen saldolla ja koristeli tilastojaan myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Lehtorannalle tilastoitiin kolme pistettä, kolme levypalloa, viisi syöttöä sekä kolme torjuntaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsin liigassa Sofia Pelander oli Norrköping Dolphinsin parhaimmistoa 12 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla, kun Dolphins jatkoi voittojen tiellä voittamalla IK Eosin 79-62 (41-28).
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman 10 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastot eivät riittäneet viemään Alvikia voittoon Högsbota vastaan, kun Alvik taipui 61-74 (21-39).
Ottelutilastot

Visby puolestaan koki kotonaan selvän 58-96 (26-60)-tappion Uppsalalle. Isabella Kaukopaasin tilastoihin kirjattiin kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia