Annika Holopaisen Reims voittoputkessa – ”Tuntuu erittäin hyvältä”

9.12.2019 08:56 Annika Holopainen pelasi jälleen vahvan ottelun Ranskan Ligue Feminine 2:ssa, kun hän auttoi Reimsin viidenteen peräkkäiseen voittoon. Suomalaisonnistujiin kuuluivat myös Sofia Pelander, Helmi Tulonen, Kaisa Kuisma ja Veera Pirttinen.

Annika Holopaisen hyvä alkukausi Ranskassa sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Reims kukisti Montbrisonin jännittävien vaiheiden jälkeen 60-59 (28-30). Ottelu ratkesi Reimsin Margaux Okou-Zouzouon voittoheittoon summerin soidessa. Holopainen oli joukkueensa paras pistenikkari 12 pisteellä ja tilastoihin merkittiin myös viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Reims on sarjassa toisena kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla.

- Hieno taisteluvoitto vieraissa. Olimme tappiolla 11 pistettä, kun kolme minuuttia oli enää jäljellä ja nousimme voittoon buzzer beater -kolmosella. Peli ei ollut kaunista, mutta meidän joukkue ei luovuttanut ja viides voitto putkeen tuntuu erittäin hyvältä, Holopainen hehkutti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Pelanderin A3 Basket Uumaja päätti urakkansa EuroCupissa 70-83 (31-39)-tappiolla puolalaiselle Polkowicelle. Pelander tilastoi 11 pistettä, kuusi levypalloa ja riiston. A3 hävisi kaikki kuusi otteluaan EuroCupissa.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Tulonen oli tehokkaana 10 pisteen, viiden levypallon ja kahden syötön saldoilla Celta Vigon voittaessa kotonaan Cortegadan 74-38 (36-20). Voitto oli Celta Vigolle kuudes yhdeksän ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen pääsi niin ikään voiton makuun Baxi Ferrolin murskattua CB Arxilin vieraissa 113-67 (56-35). Äijäsen tilastoihin merkittiin kolme pistettä, viisi levypalloa ja neljä syöttöä. Voitto oli Baxi Ferrolille viides peräkkäinen ja se on nyt sarjassa toisena kahdeksalla voitolla.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen Ibaizabal aloitti kautensa kahdeksalla peräkkäisellä voitolla, mutta nyt joukkue koki toisen peräkkäisen tappionsa CB Aros Leonin ollessa kotikentällään vahvempi 67-57 (36-37). Koskimiehelle kertyi ottelussa neljä pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen Barakaldo koki niukan 84-87 (37-50)-tappion Iraurgi Saski Baloian vieraana. Kesänen merkkautti kaksi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Barakaldolla on kolme voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen vahva peli auttoi Snæfellin voittoon Islannissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Islannin liigassa Pirttinen oli hyvässä iskussa auttaessaan Snæfellin takaisin voittojen tielle 18 pisteen, seitsemän levypallon ja kolmen syötön iltapuhteella. Snæfell kaatoi kotonaan Grindavikin 87-75 (41-47) ottaen näin kauden kolmannen voittonsa. Tappioita on tilillä kahdeksan.
Ottelutilastot

Portugalin liigassa Kuisma urakoi täydet minuutit, kun Vitoria SC taipui Uniao Sportivan vieraana 48-58 (29-20). Kuisma heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän 10 ja tilastoi lisäksi kuusi levypalloa, syötön ja riiston. Vitorialla on yhdeksän ottelun jälkeen neljä voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen Donau-Ries voitti kotonaan Hallen 78-60 (43-28). Äijäsen tilastoihin kertyi yksi levypallo. Voitto oli Donau-Riesille kauden seitsemäs 11 kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

 

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Näytä lisää vastaavia