Anniina Äijänen siivitti Ferrolin kärkiottelun voittoon Espanjassa

2.2.2020 19:53 Anniina Äijänen oli jälleen Ferrolin kantavia voimia sen voittaessa Espanjan Liga Femenina 2:n kärkiottelussa Alcobendasin. Helmi Tulonen siivitti Magec Tiasin kauden toiseen voittoon, Isabella Kaukopaasi pelasi kauden parhaan pelinsä Ruotsissa ja Roosa Lehtoranta oli kuumana Belgiassa.

Anniina Äijänen on päässyt hyvään vireeseen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijänen jatkoi hienoja otteitaanä, kun Ferrol kukisti A-lohkon kärkikamppailussa Alcobendasin 71-62 (39-37). Äijänen pussitti 14 pistettä ja otti kuusi levypalloa. Tilastoihin kirjattiin myös kaksi syöttöä ja riisto. Ferrol on nyt jaetulla kakkospaikalla 12 voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen Ibaizabal hävisi kärkiottelussa jatkoajan jälkeen Real Canoelle 76-82 (72-72, 42-39). Koskimies ahkeroi kentällä lähes 39 minuuttia tilastoiden 11 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Ibaizabal on voittanut 16 ottelustaan 11.
Ottelutilastot

B-lohkossa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan voittoa Magec Tiasin voittaessa kotonaan Claretin 65-58 (29-24). Tulonen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa keräten tilastoihinsa 10 pistettä ja seitsemän levypalloa. Kauden toisesta voitosta huolimatta Magec Tias pitää lohkossa perää.
Ottelutilastot

Roosa Lehtorannan vahva peli ei riittänyt tuomaan voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lehtorannan 17 pistettä olivat laiha lohtu Antwerpen Giantsille, kun se koki jo yhdennentoista peräkkäisen tappionsa Belgian liigassa häviten kotonaan Kortrijk Spursille 76-81 (46-33). Lehtorannan tilastoihin merkittiin myös viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Giants on voittanut peleistään kolme ja hävinnyt 14.
Ottelutilastot

Ranskan Ligue 2:n kärkiottelussa Annika Holopaisen Reims hävisi niukasti 68-70 (34-32) Aulnoyelle. Holopainen täytti tilastoriviään kuudella pisteellä, viidellä levypallolla ja riistolla. Reims on sarjassa toisena Aulnoyen perässä kymmenen voiton ja kolmen tappion saldolla.
Ottelutilastot

Kaisa Kuisma heitti 11 pistettä ja otti seitsemän levypalloa, mutta Vitoria SC taipui Portugalin liigan ottelussa kotonaan Guifoes SC:lle 70-74 (36-31). Vitoria SC on voittanut peleistään kuusi ja hävinnyt 10.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi teki kauden piste-ennätyksensä Ruotsissa. (Kuva: Erica Thomsson)

Isabella Kaukopaasi teki kauden piste-ennätyksensä heittäessään Visbylle 12 pistettä. Ne eivät kuitenkaan riittäneet kantamaan Visbytä voittoon kärkijoukkue Högsbon vieraana. Högsbo voitti 87-64 (38-25). Pisteidensä lisäksi Kaukopaasi kaunisteli tilastojaan yhdellä levypallolla, yhdellä syötöllä ja kahdella riistolla. Visby on Ruotsin liigassa viimeisenä voitettuaan vain yhden ottelun.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin A3 Basket Uumaja koki niin ikään tappion, kun A3 taipui Pelanderin entisen joukkueen Norrköping Dolphinsin vieraana 71-85 (42-43). Pelander kasasi neljä pistettä, kolme levypalloa ja riiston. A3 Basket on voittanut 12 ottelustaan seitsemän.
Ottelutilastot

Heta Äijänen kasasi tilastoihinsa yhden levypallon, kun Donau-Ries Angels jatkoi vahvoja otteitaan Saksan Bundesliigassa voittamalla Hannoverin 82-59 (41-28). Angels on sarjassa kolmantena tilillään 11 voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttinen tuuletti voiton kunniaksi Snæfellin kaataessa vieraskentällä Grindavikin 59-57 (29-38). Pirttinen heitti 13 pistettä, kahmi neljä levypalloa ja antoi yhden syötön. Toisen peräkkäisen voittonsa avulla Snæfell paranteli saldonsa kuuteen voittoon ja tappioita on 12.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Näytä lisää vastaavia