PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyö jatkuu

26.11.2020 09:00 Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa.

Pohjoismaiden johtavaan logistiikkakonserniin kuuluva PostNord Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet 1+1-vuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen. 

PostNord jatkaa Susijengin pääyhteistyökumppanina sekä toimii tärkeänä osana We deliver -rahastossa, jonka avulla autetaan vähävaraisten perheiden pysymistä koripalloharrastuksessa. Yhteistyö kattaa Susijengin lisäksi myös naisten maajoukkuetoiminnan.

- Olemme PostNordilla erityisen ylpeitä, että meillä oli vallitsevasta tilanteesta huolimatta mahdollisuus jatkaa pitkäjänteistä yhteistyötä Koripalloliiton kanssa. Miesten maajoukkueen lisäksi meille on ehdottoman tärkeää, että olemme tukemassa myös naisten maajoukkueen toimintaa. Koripalloliiton arvot ovat hyvin yhteneväiset PostNordin arvojen kanssa, jolloin yhteistyö on luonnollista ja helppoa, kommentoi PostNordin Kimmo Hyttinen, CCO.

– On hienoa, että pitkäjänteinen yhteistyömme PostNordin kanssa saa jatkoa. Vaikka elämme juuri nyt poikkeuksellisia aikoja, on hienoa, että synerginen yhteistyömme selättää tämänkin ajan. Suuri kiitos PostNordille, että he sitoutuvat yhteistyöhön tässä hetkessä, kiittelee Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio.

PostNord ja Koripalloliitto perustivat yhteistyön tuloksena jouluna 2018 We deliver -rahaston, joka tulee vähävaraisia perheitä pysymään kiinni rakkaassa korisharrastuksessa. Kahden vuoden ja viiden hakukierroksen aikana rahasto on auttanut 270 perhettä liki 70 000 euron tukipaketilla.

Seuraava We deliver -hakukierros järjestetään tammikuussa 2021. Rahasto on herättänyt kiinnostusta yli yhteistyörajojen ja se on saanut merkittäviä lahjoituksia yksityishenkilöiltä sekä yrityksiltä.

- Olemme viimeisen neljän vuoden aikana vasta raapaisseet pintaa siinä, miten yritykset voivat sponsorointiyhteistyötä nykypäivänä hyödyntää.  Tänä päivänä esimerkiksi peräänkuulutetaan paljon yritysten yhteiskuntavastuuta. Lasten ja nuorten syrjäytymisen vaikutuksia on tutkittu paljon, ja We deliver -rahaston avulla ehkäistäänkin syrjäytymistä auttamalla vähävaraisten perheiden lapsia pysymään koripalloharrastuksen parissa. Tämä on ehkä tärkein yksittäinen elementti yhteistyössä, sillä vaikutukset ovat välittömät jokaisen hakukierroksen jälkeen. Pienillä teoilla on suuri vaikutus. Tämä, ja moni muu idea sponsoroinnin ympärillä olisi jäänyt toteuttamatta ilman oikeita vastapelureita. Meillä se on ollut Koripalloliitosta Jussi Laurila, joka on täysillä lähtenyt aina mukaan ideoihin ja myös itse tuonut erilaisia konsepteja esiin yhteistyöhön liittyen. Innolla odotan yhteistyön jatkumista Jussin ja Koripalloliiton kanssa, PostNordin puolella yhteistyöstä vastaava Kati Packalén toteaa. 

 
12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

25.8.2022 14:00 Yhteistyökumppanit

PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon.

30.11.2021 12:25 Yhteistyökumppanit

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Fixus on toiminut vuodesta 2020 maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

11.10.2021 09:00 Yhteistyökumppanit

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

18.12.2020 09:00 Susijengi

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkosopimukseen

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Lisäksi sopimus kattaa nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat ensi kesänä.

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

Näytä lisää vastaavia