Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

12.1.2024 10:00 Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

Autosalpa on suomalainen perheyritys, jolla on Etelä-Suomessa kahdeksan toimipistettä. Koripalloliiton myyntipäällikkö Jussi Laurila on iloinen tuoreesta, nelivuotisesta jatkosopimuksesta. 

- Yhteistyömme alkoi viime vuonna ja yhteisen taipaleen alku mennyt upeasti. On ollut hienoa päästä toimimaan johtavan toimijan kanssa, jonka kanssa meillä on yhteneväinen arvomaailma. Autosalvan jengissä on samanlainen tiimihenki kuin meidän maajoukkueissamme, Laurila kommentoi. 

Autosalvan mainokset ovat näkyneet maajoukkueiden ottelutapahtumissa. Kuvat: Ville Vuorinen

Jatkossa Autosalpa toimii Susijengin ja Susiladiesin lisäksi myös nuorten maajoukkueiden kumppanina. Tulevana kesänä Tampereella pelattavat 18-vuotiaiden EM-kisat sekä naisten EM-kisat vuonna 2027 kuuluvat uuteen yhteistyösopimukseen. 

- Haluamme rakentaa pitkiä ja molemmille osapuolille merkittäviä kumppanuuksia sekä yhteistyökumppaneiden että asiakkaiden kanssa. Mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä helpompaa ja menestyksellisempää yhteistyö on. On todella mukavaa olla mukana koripallomaajoukkueiden menestyksessä, kertoo Autosalvan toimitusjohtaja Tuukka Sirén.

Kirjoita kuvateksti tähän


Autosalvan nettisivut > 

Autosalpa on perheyritys, joka on menestynyt autoalalla reilun 60 vuoden ajan. Yritys työllistää liki 200 henkeä. Yrityksen tarina alkaa Kouvolasta, vuonna 1957. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja laajentunut Kouvolasta seitsemälle eri paikkakunnalle: Kotkaan (1959), Porvooseen (1967), Lahteen (1981), Keravalle (2005), Hämeenlinnaan (2017) ja Hyvinkäälle (2017). Lisäksi Hämeenlinnan Visamäessä toimii vaihtoautokauppaan keskittynyt Vaihto-Autosalpa.

 
10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

25.8.2022 14:00 Yhteistyökumppanit

PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon.

30.11.2021 12:25 Yhteistyökumppanit

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Fixus on toiminut vuodesta 2020 maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

11.10.2021 09:00 Yhteistyökumppanit

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

18.12.2020 09:00 Susijengi

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkosopimukseen

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Lisäksi sopimus kattaa nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat ensi kesänä.

26.11.2020 09:00 Susijengi

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyö jatkuu

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa.

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

Näytä lisää vastaavia