Mikael Jantunen hyvässä iskussa tärkeässä voitossa

28.12.2022 08:04 Mikael Jantunen palasi joulun jälkeen vahvasti kentälle, kun hän auttoi Trevison tärkeään voittoon Italian liigassa.

Mikael Jantunen pääsi tuulettamaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mikael Jantunen loisti, kun Treviso otti tärkeän voiton kaataessaan Berthona Tortonan 95-90 (47-41). Jantunen sai vastuuta 32 minuuttia ja kiitti siitä 15 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Voitolla Treviso paranteli asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Urheilugaalassa vuoden valmentajaksi ehdolla olevan Tuomas Iisalon Bonn jatkoi voittojen tiellä Bundesliigassa, kun Niners Chemnitz kaatui 80-73 (39-29). Bonn jatkaa sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi juhlimaan myös Max Besselink, kun Göttingen kaatoi Löwen Braunschweigin 78-64 (41-32). Besselink jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni jäi myös ilman pisteitä, kun Merlins Crailsheim taipui Würzburgille 78-87 (31-44). Maxhuni sai tilastoihinsa kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen heitti neljä pistettä, kun Rostock Seawolves lähti Frankfurtista tyhjin käsin Skylinersin ollessa parempi numeroin 101-83 (42-42). Lähes puoli tuntia urakoinut ja joukkueensa toiseksi suurimmat minuutit kirjauttanut Valtonen tilastoi myös kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg piti Bayern Müncheniä tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan päätösneljänneksellä 83-87 (51-50).
Ottelutilastot

2.Bundesliigassa Aatu Kivimäen Tigers Tübingen koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi Gladiators Trierin vieraana 77-84 (30-32). Kivimäki laittoi tauluun 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Phoenix Hagen jäi Artland Dragonsin hampaisiin 87-103 (45-63). Hagen on Tigersin perässä kolmantena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Alexander Madsenin AEK hävisi kärkipään ottelussa PAOK:lle 71-83 (36-39). Madsen kirjautti seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova hävisi Cluj-Napocalle 65-84 (31-44). Palmi kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. Hopkins komppasi kolmella pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen Albaceten parhaimmistoa 15 pisteen saldolla, mutta Coruna oli vahvempi hakien pisteet 83-61 (38-28)-voitolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljekset urakoivat jouluaattona ja -päivänä Japanin B1- ja B2-liigoissa. Alex Murphyn lahjasaalis jäi laihaksi, kun Levanga Hokkaido hävisi molemmat pelinsä Riukiu Golden Kingsille, mutta Erik Murphyn lahjasäkkiin tuli täytettä täysien pisteiden muodossa.

Hokkaido hävisi ensimmäisen pelin Okinawalla 66-80 (35-40) Murphyn saadessa tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Hokkaido joutui taipumaan 70-91 (39-41). Murphy oli joukkueensa ykköshahmo 24 pisteellä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

B2-liigan puolella Erik Murphyn Fukushima Firebonds kaatoi kahdesti Bambitious Naran. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi Firebondsille 89-68 (40-36) ja Murphy auttoi joukkuettaan 12 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Toinen ottelu oli tiukempi, mutta Firebonds kairasi itselleen 85-77 (42-35)-voiton. Tällä kertaa Murphy kunnostautui levypalloissa kahmien kahdeksan ohiheittoa käsiinsä ja sai rivilleen myös neljä pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tuli hyvässä iskussa joulun jälkeen, kun Swans kaatoi Itävallan liigan paikallisderbyssä Flyers Welsin 98-87 (57-44).
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia