FootBalance ja Susijengi yhteistyöhön – markkinoille nimikkopohjalliset

18.8.2014 Footbalance System Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, ja näin FootBalancesta tulee Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin virallinen yhteistyökumppani. Ammattilaispelaajat ovat käyttäneet FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia jo pitkään. Yhteistyön tuloksena FootBalance lanseeraa ainutlaatuiset, Susijengi-grafiikalla varustetut pohjalliset.

FootBalance on Susijengin uusi yhteistyökumppani.

Markkinoille tulee Susijengi Game - ja Susijengi QuickFit -pohjalliset. Tuotteita myy Intersport-liikkeet. Kuvat: Ville Vuorinen & FootBalance.

Osa Susijengi-pohjallisten myynnin tuotosta ohjataan suoraan Suomen Koripalloliitolle. Pohjallisia myyvät valikoidut Intersport-liikkeet.

FootBalance on tehnyt pitkään yhteistyötä eri palloilulajien kanssa. Muun muassa FootBalancen sisäpelipohjallista on kehitetty yhteistyössä koripalloilija Hanno Möttölän kanssa. Tavoitteena on, että pohjallisia käyttämällä sekä ammattilaispelaajien että myös harrastajien peliurat pitenevät ja vammat vähenevät.

Vuodesta 2011 alkaen Susijengin fysioterapeuttina toiminut Vesa Kuparinen on tehnyt pohjallisia urheilijoille jo lähes kymmenen vuoden ajan.

- Koripalloilija viettää erittäin suuria tuntimääriä jalkojensa päällä sekä harjoituskentällä että sen ulkopuolella. Jalkoihin ja koko kehoon kohdistuva rasitus nousee helposti merkittävän suureksi. On ilmeistä, että pienikin jalkineen yksilöinti tai suurempi yksilöllinen tuentaratkaisu tuo lisäarvoa pelaajan terveyteen sekä suorituskykyyn.

- Pohjallisten suurimmat hyödyt ovat jalkaterien kuormituksen optimaalisessa tasaamisessa. Kun paine jakautuu tasaisemmin halutulle alueelle pystytään vähentämään pistemäistä rasitusta ja sitä kautta hankaumia sekä mahdollisesti myös rasitusperäisiä kiputiloja. Alhaalta lähtevät asennon tai hallinnanongelmat vaikuttavat myös polviin, lantionseutuun ja alaselkään, Kuparinen muistuttaa.

FootBalancen Susijengi-mallistosta löytyy kaksi erilaista pohjallismallia. Susijengi Game -pohjallinen on suunniteltu erityisesti sisäpeleihin ja se räätälöidään asiakkaan jalkojen mukaan paikan päällä myymälässä. Susijengi QuickFit -pohjalliset voi puolestaan ostaa mukaansa suoraan hyllystä ja muotoilla vasta kotona.

Suomalaisen FootBalancen vahvuus on sen juurissa. Tuotekehitykseen osallistui kymmeniä fysioterapeutteja ja lääkäreitä, ja tuotetta testattiin ennen markkinoille tuloa yli 3 000 potilaalla, joukossa lukuisia huippu-urheilijoita.

Vuonna 2007 tapahtuneen lanseerauksen jälkeen FootBalance on kasvanut kotimaisesta yrityksestä kansainväliseksi tekijäksi, jonka pohjallisia myydään tällä hetkellä yli 1 000 liikkeessä 30 maassa, neljällä eri mantereella.

Henkilöt

 
30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

Li-Ning on Suomen Koripalloliiton uusi yhteistyökumppani

Li-Ning on solminut 2-vuotisen sopimuksen yhteistyökumppanuudesta Suomen Koripalloliiton kanssa vaatettaen maajoukkueet kentällä ja sen ulkopuolella. Sopimus kattaa kaikki 11 maajoukkuetta, mukaan lukien EM-kisoissa lajihuuman aikaansaaneen, juuri Vuoden joukkueena palkitun Susijengin.

16.12.2013 Pohjoinen alue

Kisakalliosta Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus – Susi Training Center avautuu kesäksi

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto ovat solmineet monivuotisen, strategisen kumppanuussopimuksen, jonka myötä Kisakalliosta tulee Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus. Kisakallio rakentaa koripallon ja maajoukkueiden tarpeisiin oman harjoitusluolan – Susi Training Centerin, joka avataan käyttöön jo ensi kesäksi. Kisakallio sijoittaa koripallon optimaalisiin valmentautumisolosuhteisiin noin kaksi miljoonaa euroa.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

Dettmannista päävalmentaja, Selkeestä valmennuksen ja koulutuksen johtaja

Suomen Koripalloliiton hallitus on keskiviikkona pitämässään ylimääräisessä kokouksessa valinnut Henrik Dettmannin Suomen miesten koripallomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Dettmann valmensi viimeiset kuusi vuotta Saksan maajoukkuetta luotsaten joukkueen mm. sensaatiomaisesti MM-pronssille 2002. Kokouksessaan liittohallitus valitsi myös Koripalloliitolle valmennuksen ja koulutuksen johtajan.

Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

Susi-tunnuksen päivitys täydentää koripalloperheen uuden visuaalisen ilmeen

Suomen Koripalloliitto on julkaissut maajoukkueiden käyttämästä Susi-tunnuksesta päivitetyn version. Virtaviivaistettu Susi-tunnus täydentää koripallon laaja-alaisen visuaalisen ilmeen uudistuksen, jonka myötä eri sarjojen, liiton ja maajoukkueiden tunnukset muodostavat yhtenäisen tunnusperheen.

2.11.2015 18:52 Liittoa koskeva tiedote

Suomi hakee Susijengille kotikisoja 2017

Suomen Koripalloliitto on jättänyt hakemuksen vuoden 2017 miesten EM-kisojen yhden alkulohkon järjestämisestä. Maailmanlaajuisen lajin arvoturnauksen järjestämisellä Koripalloliitto haluaa tehdä kunniaa vuonna 2017 täydet 100 vuotta täyttävälle Suomelle sekä jatkaa Suomi-koriksen menestystarinaa. Samalla Koripalloliitto hakee järjestettäväkseen 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailuja 2016.

Näytä lisää vastaavia